22 Οκτ 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Στo έλεος των αρνητών της Ελλάδος οι Έλληνες



Η Ελλάς δέχεται συντονισμένη επίθεση από τους αρνητές της, οι οποίοι κατόρθωσαν με συστηματικές προσπάθειες δεκαετιών να πάρουν τις τύχες οτιδήποτε ελληνικού στα χέρια τους. Τώρα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τους, έναν παρόμοιο υπέρ πάντων αγώνα θα κληθούν να διεξαγάγουν και οι Έλληνες, μόνοι, αδιοίκητοι, και διηρημένοι λόγω ελλείψεως ηγέτου. Έλληνες ηγέτες δεν υπάρχουν, πρώτον, διότι «κουρεύονται» στο ξεπέταγμά τους και δεύτερον, διότι κάποιοι αρχομανείς Έλληνες προσκολλώνται στην υπηρεσία των ισχυρών ανθελλήνων, προς «λείχειν τινός οστού», δηλαδή, «για να γλείψουν κανένα κόκκαλο» στην διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.



Η επαναφορά του Γ. Παπανδρέου, ή ΓΑΠ, μετά την βολική λήξη τῆς θητείας τῆς Φώφης ως εικονικού αρχηγού κόμματος εν «ναφθαλίνη», σηματοδοτεί την επιδείνωση της γενικής καταστάσεως για τους Έλληνες. Κατά την παρούσα περίοδο δεν θα έπρεπε τέτοιου είδους πισωγύρισμα λόγω δυσαρέστων αναμνήσεων με τον ΓΑΠ και διότι έχουμε πολλά άσχημα μπροστά μας. Έπρεπε να εφαρμοσθεί το ρηθέν από την Edna Mode στην ταινία “The incredibles”: «Ποτέ δεν κοιτάω το παρελθόν, αγάπη μου. Μου αποσπά την προσοχή από το παρόν».

Η επαναφορά του ΓΑΠ, ή GAP Reset σύμφωνα με τους τρέχοντας διεθνείς όρους, ομοιάζει, μοιάζει με προετοιμασία γενικής επιθέσεως εκ των έσω στον ελληνικό λαό. Το GAP Reset φαντάζει αδιανόητο ακόμη και τώρα. Εφόσον ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και ο Τσίπρας αδυνατεί, η επιστροφή του Γ. Παπανδρέου έρχεται για την συσπείρωση των κυρίων πολιτικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, για να τις σώσει και κυρίως για να εντείνει τον αγώνα τους. Το ανεκδιήγητο δράμα για τον λαό είναι ότι κάποιοι ψηφοφόροι περιμένουν να τους σώσει ο ΓΑΠ!

Μ’ όλ’ αυτά φαίνεται πόσο πολύ υπολογίζουν οι «Δημοκράτες» την Δημοκρατία τους που την χρησιμοποιούν όπως τους γουστάρει. Με βάση λοιπόν τη Δημοκρατία τους, πρωτεύουσα σημασία και απαράβατο όρο εξουσίας για τους παγκοσμιοποιητές και τους υπαλλήλους τους, είναι η οικογενειοκρατία. Το ζούμε δεκαετίες τώρα. Και ω! τι σύμπτωση, στην Ελλάδα η οικογένεια ονόματι «Μητσοτάκη» και η οικογένεια ονόματι «Παπανδρέου» έχουν κοινό συνδετικό κρίκο τον Ελ. Βενιζέλο με το μαύρο παρελθόν.

Από τον Λευτεράκη με το μαύρο παρελθόν προήλθαν οι τωρινοί Γιωργάκης και Κούλης. Όλοι τους μικροί. Μικρούτσικοι. Πάντοτε, η «πατρική» πολιτική οικογένεια Βενιζέλου, με τις δύο «μητρικές» οικογένειες Μητσοτάκη – Παπανδρέου, αρέσκοντο στους διχασμούς. Τελευταία προσπάθεια, αποτυχημένη προς το παρόν, είναι ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, χαρακτηρίζοντας κακοβούλως τους μη εμβολιασμένους και ως αρνητές των εμβολίων.

Επινόησαν τον όρο «αρνητές των εμβολίων» και φρόντισαν να του προσάψουν υποτιμητική έννοια για προπαγανδιστικούς λόγους. Ο όρος είναι υπερβολικός και ψευδής, μη ανταποκρινόμενος στην πραγματικότητα. Αυτό διότι όλοι οι Έλληνες που τώρα αποκαλούνται «αρνητές των εμβολίων» είναι ήδη εμβολιασμένοι με κάποια άλλα εμβόλια. Επομένως δεν είναι αρνητές των εμβολίων βάσει του ιατρικού τους παρελθόντος. Τώρα, όσοι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν το περί ο λόγος εμβόλιο (οι ατάκτως εισβάλοντες μετανάστες έχουν εμβολιαστική ασυλία), είναι λόγω της mRNA τεχνολογίας. Μια τεχνολογία που είναι άγνωστη στους πολλούς και για την οποία ακούγονται πολλά άσχημα. Και στο κάτω-κάτω ας δώσουν σαφείς εξηγήσεις οι ειδικοί για την τεχνολογία αυτή, που πολλοί την κατηγορούν ως απάνθρωπη διότι αλλάζει το DNA των ανθρώπων.

Και φόρτωσαν στην μερίδα των «αρνητών των εμβολίων» ένα σωρό κατηγορίες και κακά, ενώ τα κακά της Ελλάδος, δεκαετίες τώρα, συσσωρεύθησαν με ευθύνη και ενέργειες άλλων αρνητών. Των αρνητών της Ελλάδος. Ουδείς αναφέρεται στα πεπραγμένα των αρνητών της Ελλάδος (φανερών, κρυφών και προβοκατόρων), το σχέδιο των οποίων υλοποιείται συνεχίζοντας απαραλλάκτως οι παρόντες το έργο των προηγουμένων, κοκ, και όλοι αυτοί μαζί είναι «καλωδιωμένοι» με γνωστούς και αγνώστους παγκοσμιοποιητές.

Οι «αρνητές των εμβολίων» δεν είναι αρνητές των εμβολίων αλλά είναι τρομοκρατημένοι με την mRNA τεχνολογία. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά των αρνητών της Ελλάδος που κανείς δεν τους αγγίζει.

Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του ελληνικού έθνους, με τόσες και τόσες αντεθνικές ενέργειες που έπραξαν και πράττουν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της μοναδικής στον κόσμο ελληνικής γλώσσης, και προσπαθούν να την καταστρέψουν «εμπλουτίζοντάς» την με «βαρβαρικές» εις βάρος των ελληνικών, και φροντίζοντας να ξεχαστούν, μέσω λεξιπενίας, υπέροχες ελληνικές λέξεις. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Ορθοδοξίας διότι η Ελλάς αποτελεί πρωτεύουσα χώρα διαδόσεως της διδασκαλίας του Χριστού. Οι αρνητές της Ελλάδος μισούν τους Έλληνες και εργάζονται προς βλάβην τους. Οι αρνητές της Ελλάδος έχουν γίνει εσχάτως και αρνητές του Συντάγματος διότι το καταπατούν προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της ελευθερίας, διότι ο Έλλην μεγαλουργεί σε καθεστώς ελευθερίας, και επιδιώκουν να του την περιορίσουν ή και να του την εκμηδενίσουν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της αλήθειας διότι η αλήθεια φανερώνει το μεγαλείον της Ελλάδος την οποία μισούν από τα «γεννοφάσκια» τους. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Δημοκρατίας και γι αυτό παρήλλαξαν την γνήσια Δημοκρατία με την τωρινή καρικατούρα της. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Ιστορίας των Ελλήνων διότι αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στο μεγαλείο της Ελλάδος και αρνούνται να παραδεχθούν ότι οφείλουν την ύπαρξή τους στους νικηφόρους αγώνες της Ελλάδος. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του φυσικού της περιβάλλοντος και γι αυτό την καίνε, την γεμίζουν με ανεμογεννήτριες, την ασχημίζουν με γιγαντοκατασκευές, την μολύνουν μέχρι και με μικροσυχνότητες, στοιβάζουν τους Έλληνες, κλπ. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Κύπρου, της Μακεδονίας, του Αιγαίου.

Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του ελληνικού πολιτισμού και γι αυτό κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, ώστε να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν είναι απόγονοι Ελλήνων. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της απαραμίλλου ελληνικής τέχνης. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της ελληνικής παραδόσεως και γι αυτό την καταπολεμούν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι και, επιλεκτικά, αρνητές των εμβολίων. Είναι αρνητές των εμβολίων για τους μετανάστες. Οι αρνητές της Ελλάδος, προς το παρόν, δεν φταίνε για τίποτα και ποτέ για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ είναι υπεύθυνοι για τόσα κακά.

Συμπερασματικά, οι αρνητές της Ελλάδος είναι οι χειρότεροι τύποι ανθρώπων που διαβιούν στην Ελλάδα. Είναι οι χειρότεροι τύποι ανθρώπων για την Ελλάδα και τους αυτόχθονες Έλληνες.

Η εν εξελίξει συμφορά της Ελλάδος θα σταματήσει μόνο με την αιώνιο εξορία όλων αυτών που την προκάλεσαν, αλλά και αυτών που προορίζονται να την συνεχίσουν μέχρι τον πλήρη αφανισμό Ελλάδος και Ελλήνων που ονειρεύονται. Οπότε, απαραίτητη προϋπόθεση ευδαιμονίας των Ελλήνων είναι ο πλήρης και αιώνιος εξορισμός των αρνητών της Ελλάδος από την Ελλάδα.

Λύσεις υπάρχουν άπειρες για την σωτηρία της πατρίδος. Κυριολεκτικά άπειρες και μάλιστα κάποιες είναι μηδενικού κόστους. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η εξουσία σε όλα τα επίπεδα να δίνεται μόνο σε ελληνόφρονες Έλληνες. Οι άλλοι δεν θα γίνονται ούτε διαχειριστές πολυκατοικίας. Πρωτίστως θα πρέπει να σωθεί, και εν συνεχεία να πολυπληθύνει, η ελληνική φυλή και ως πρώτο βήμα θα πρέπει να εφαρμοστούν σκανδαλωδώς ευνοϊκά (με βάση τα σημερινά δεδομένα) μέτρα υπέρ της ελληνικής οικογενείας. Ελληνική οικογένεια στο αίμα και όχι στα χαρτιά. Μετά πρέπει να σωθεί και να επανέλθει η ελληνική γλώσσα και η ελληνική Παιδεία. Ως πρώτο μέτρο θα μπορούσε να είναι π.χ. η πλήρης απαγόρευση ξένων λέξεων και γραμμάτων σε κοινή θέα. Να ορθοδοξοποιηθεί η Ορθοδοξία, σε λειτουργούς και μέσα, αφού πρωτίστως αποεβραιοποιηθεί. Κατόπιν να επανέλθει η δραχμή με εντελώς νέους όρους λειτουργίας σε νέο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Κάπως έτσι δύναται η Ελλάς να επανέλθει στην ορισμένη από τον Θεό θέση της. Όσο για τους αρνητές της Ελλάδος, αυτοί θα είναι μια δαιμονική ανάμνηση εφόσον έλθει η ευδαιμονία στους Έλληνες.

Το τραγικό για τους Έλληνες είναι ότι στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα, ευνοούνται περισσότερο οι αρνητές της.

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου