10 Νοε 2021

ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

Νέα Υόρκη: Το εβραϊκό δικαστήριο απαγορεύει τη χορήγηση εμβολίων κατά του Covid επειδή είναι πολύ επικίνδυνο

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο DR. ZELENKO; (ΕΔΩ



ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Ραβινικό δικαστήριο στην πόλη της Νέας Υόρκης αποφάσισε ότι απαγορεύεται απολύτως η χορήγηση ή ακόμη και η σύσταση αυτής της ένεσης (COVID-19) σε παιδιά, εφήβους, νεαρούς άνδρες ή γυναίκες.

  

Η απόφαση, με τίτλο Επίσημη Μετάφραση της Χαλαχικής Οριοθέτησης, ήρθε μετά από μια «οκτάωρη» ακρόαση εκτενών «καταθέσεων εμπειρογνωμόνων ... και ειδικών». Το έγγραφο αναφερόταν επίσης σε δηλώσεις που έγιναν από «Εβραίους συμπολίτες που υπέστησαν τραυματισμούς ... και πόσο επιζήμια είναι αυτή η ένεση για την αναπαραγωγή και τη γονιμότητα».

 

Ο ευευρέτης των εμβολίων mRNA προειδοποιεί!

 

Ο Δρ. Ο Ρόμπερτ Μαλόουν δημοσίευσε στο Twitter ένα αντίγραφο της ετυμηγορίας την Τρίτη. Στο έγγραφο, ο Δρ. Ο Malone δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, αλλά λέει ότι το δικαστήριο "άκουσε από γιατρούς που επινόησαν και κατασκεύασαν το mRNA [εμβόλιο] και που κατέθεσαν για τη λειτουργία του..." Ο Malone είναι ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA και του RNA ως φάρμακο.

 

Η χαλαχική δήλωση κατήγγειλε επίσης «κυβερνητικές υπηρεσίες» που «αρνήθηκαν» «δοκιμασμένα και απλά φάρμακα που έχουν αποδειχθεί στη θεραπεία του COVID». Το δικαστήριο επέκρινε επίσης τις ίδιες αρχές ότι «προωθούν τον φόβο, όχι την υγεία, παρόλο που οι ίδιοι γνωρίζουν» ότι υπάρχουν εναλλακτικές πρώιμες θεραπείες.

 

Ανησυχεί για βλάβες σε παιδιά και εφήβους

 

Το ραβινικό δικαστήριο ανησυχούσε ιδιαίτερα για τις βλάβες σε παιδιά και εφήβους από τον εμβολιασμό κατά του COVID και για πιθανές ζημιές που θα μπορούσαν να προκύψουν από άγνωστες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με την εβραϊκή ομάδα, απαγορεύεται στις γυναίκες του ίδιου εβραϊκού δόγματος να ασκούν σκόπιμα «στείρωση ή πρόληψη της γονιμότητας». Λόγω ανησυχιών για το τι θα μπορούσε να κάνει η ένεση σε γόνιμες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου σοβαρής πήξης του αίματος, "απαγορεύεται να κάνουν αυτήν την ένεση".

 

Το δικαστήριο κάλεσε επίσης «όλους τους υγιείς ενήλικες σε αναπαραγωγική ηλικία» να «μείνουν μακριά» από τη σύριγγα σε κίνδυνο άμβλωσης.

 

«Ανάγκη διευκρίνισης» κατά τον εμβολιασμό ηλικιωμένων

 

Πέρα από την απαγόρευση και την προειδοποίηση για την ένεση για παιδιά και εφήβους, το δικαστήριο επεσήμανε ότι «χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση» σχετικά με τη χορήγηση της ένεσης σε ηλικιωμένους. Η απόφαση ανέφερε «υπεραστικές περιπτώσεις» ως απόδειξη ότι «δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ εκείνων που έλαβαν τη σύριγγα mRNA και εκείνων που δεν έλαβαν τη σύριγγα». Και «ο αριθμός των ασθενών με COVID είναι συγκριτικά περίπου ίδιος και στις δύο ομάδες πληθυσμού».

 

Εμβολιασμένη πλειοψηφία των θανάτων από εμβόλια στη Σουηδία και τη Μεγάλη Βρετανία

 

Η τάση «πλήρως εμβολιασμένων» να έχουν περισσότερα κρούσματα και θανάτους -ακόμα και αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος της εμβολιασμένης ομάδας- έχει τεκμηριωθεί τις τελευταίες ημέρες από το LifeSiteNews. Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από τον COVID-19 στη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο προήλθαν από «πλήρως εμβολιασμένα» άτομα.

 

«Μεγάλη παραποίηση» σε περίπτωση θανάτων

 

Οι εβραϊκές αρχές έκαναν λόγο για «μεγάλη παραποίηση» των δεδομένων σχετικά με τους ανθρώπους που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό:

 

«Πρέπει να είναι γνωστό ότι πολλά από τα στοιχεία που αναφέρουν οι κυβερνητικές υπηρεσίες είναι απάτη. Για παράδειγμα, ένας θάνατος από Covid που συμβαίνει σε ένα άτομο μετά την ένεση, εάν συμβεί εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ένεση, αναφέρεται ως «μη εμβολιασμένος» θάνατος.»

 

Θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι τα μέλη του εβραϊκού δικαστηρίου μπορεί να έχουν πληροφορίες από το Ισραήλ που δεν είναι γενικά διαθέσιμες. Εκεί γίνεται φανερή η αχρηστία της «ανοσοποίησης», όπως όλοι γνωρίζουν μέχρι τώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου