4 Δεκ 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ https://planetzero.xyz/?p=1325

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΜΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΑ.

ΟΙ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ-ΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ TA ANΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Κ.Κ.ΚΙΝΑΣ

OΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ Κ.Κ.ΚΙΝΑΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ!!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ SELF ΤΕΣΤ,ΤΑ P.C.R. TEST, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!! ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ PLANET ZERO ΤΟ ΠΙΟ UNTERGROUND SITE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ .


1 σχόλιο:

  1. Αυτοεπιβεβαιουμενες προφητειες λεγονται ολα αυτα!!!! Και ειναι ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!!!!! ΜΕΘΟΔΟΣ ψυχολογικου πολεμου που ωθει τα πραγματα στο σημειο που θελουν οι ψιθυριστες.Διδασκεται στα Πανεπιστημια και στις Σχολες Πολεμου απ οτι ξερω!! Στηριζεται η μεθοδος αυτη στην ταση του ανθρωπινου μυαλου να βρισκει ετοιμοπαραδοτες λυσεις κλισε σε προβληματα που απαιτουν πολυπλοκη και ορθολογικη σκεψη.Δημιουργειται απο τον υστεροβουλο εχθρο μια ευπεπτη και ευοιωνη συνηθως προσδοκια και αμεσως τα απαιδευτα και συνηθως ανατολιτικα και ραθυμα μυαλα των χειραγωγουμενων, την υιοθετουν ακαριαια. Και εφησυχαζουν η παραλυουν λογω του μεταδοθεντος ασυμμετρου φοβου. Ανοιγοντας ασυνειδητα δρομους και πιθανοτητες στην καθημερινη πολιτικη και δραση.Δρομους που φτανουν πολλες φορες στην ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ της προφητειας η της γεωπολιτικης προβλεψης και στο end of the game!! Ειναι μια αορατη πολιτικη τεχνογνωσια στην κατηγορια της προπαγανδας αλλα και η συνηθεστερη μεθοδος των εξουσιαστων, των παγκοσμιοποιητων και των παρατρεχαμενων τους.Αθελητα πολλοι απο το κοινο που δεν ανηκουν στον αρχικο μικρο πυρηνα των συνωμοτων ακολουθουν την βολικη-ευχαριστη η δυσαρεστη πολλες φορες προσδοκια και τις επακολουθες προβολες της στην δραση και στην πολιτικη. Η μεθοδος αυτη ειναι η κατ εξοχην πολιτικη μεθοδος των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οταν ηθελαν να εξουδετερωσουν καποιον η να ακυρωσουν μια πολιτικη αρχιζαν τις προφητειες και τα οραματα!!! Μπορουμε να πουμε βασιμα οτι απο εκει ξεκινησε η πολιτικη αυτη τεχνογνωσια και στη συνεχεια υιοθετηθηκε απο ολες τις εξουσιαστικες αυλες και ιδιως αυτης της ΝΤΠ. Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Αντιληψη του ΜΕΤΡΟΥ και του λογου εκει ενδημουν οι προφητες και οι ιδεοληψιες που εκτοξευονται ακριβως για να ακυρωσουν και αναστειλλουν την πολιτικη δραση.Και το αντιθετο. Οσοι εχθρευονται ουσιαστικα την Ελλαδα και τον λαο της αν παρατηρησουμε προσεκτικοτερα κανουν συνηθως ακρως χολερικες και δυσοιωνες προβλεψεις για χιλια μυρια ακρως καταστροφικα ενδεχομενα και επελαυνοντα!!!Τα ευοιωνα προβλεπομενα ειναι η σπανια η αμεσως μετα απο μια δυσαναλογη καταστροφη. Οσο πιο μισερες και σκατοψυχες ειναι αυτες οι αναφορες-προσδοκιες τοσο πιο ισχυρη επιθυμια υπαρχει σαυτους για την πραγματωση τους!!Αφρους βγαζουν απο κακια οταν περιγραφουν οτι ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!Το πληθος κατω απο το κρατος του φοβου και του επερχομενου ζοφου ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ. Ετσι ο καθε Τραγκας, ο καθε παπα-Σχολαριος που προφητευει την καταστροφη της χωρας ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ στην καταστροφη της στον βαθμο που γινεται πιστευτος.Και αυτο γιατι η πιστη στα προβλεπομενα σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με τον τρομο ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!! Μεθοδος ειναι ειπαμε!!!!! Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή