19 Φεβ 2022

Dr. Astrid Stuckelberger: «Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2022. ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ»!

 

Ο ΠΟΥ θέλει να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση. Η κατάκτηση της εξουσίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου 2022. Μας κοροϊδεύουν με τις προσωρινές «χαλαρώσεις» των μέτρων κατά τού Κορωνοϊού. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, δεν ρώτησαν κανέναν εάν συμφωνεί. Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι φέραμε τέτοιο χάος, που δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όποιος δεν επαναστατεί εναντίον αυτού είναι συνένοχος!!! 

Ο πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ ή Δρ. Astrid Stuckelberger μάς προειδοποιεί με βάση πληροφορίες που έλαβε από μυημένους: Ο ΠΟΥ θέλει να αναλάβει. Τα εμπλεκόμενα καθεστώτα, δηλαδή οι παγκόσμιες κυβερνήσεις, διαπράττουν εσχάτη προδοσία. 

Το μήνυμα: «Το γεγονός ότι ξαφνικά αποστασιοποιούνται από τους περιορισμούς, είναι απλώς ένα παιχνίδι. Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, ο ΠΟΥ πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση και συζητήσεις στη Γενεύη σχετικά με την επέκταση της εξουσίας του - να αναλάβει τον έλεγχο και την εξουσία σε περίπτωση πανδημίας και «οποιασδήποτε άλλης μορφής απειλής ή καταστροφής». Ο ΠΟΥ θέλει τα κράτη μέλη να υπογράψουν μια νέα συνθήκη για τον Covid-19 που επεκτείνει τη συνθήκη του 2005.

 Μόλις υπογραφεί από τους υπουργούς υγείας των διαφόρων χωρών, το Σύνταγμα του ΠΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 9 του) θα ΥΠΕΡΙΣΧΎΕΙ ΤΟΎ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΜΊΑΣ ΧΏΡΑΣ (189 χώρες υπέγραψαν τη συνθήκη του 2005) σε περίπτωση φυσικών καταστροφών ή πανδημιών!!! Δεδομένου ότι ο ορισμός της πανδημίας άλλαξε πριν από λίγα χρόνια (περιπτώσεις που βασίζονται στο τεστ PCR) μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την υπακοή σε οποιαδήποτε χώρα και να ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ τις οδηγίες του ΠΟΥ στο κοινό !!! 

Ή Δρ Astrid Stuckelberger, η οποία έχει εργαστεί για τον ΠΟΥ για 20 χρόνια, προειδοποιεί, ότι κάθε χώρα πρέπει να στείλει μια δημόσια επιστολή διαμαρτυρίας στον ΠΟΥ: 

«Οι κυβερνήσεις» πρέπει να γράψουν μια επιστολή εξηγώντας ότι ο κόσμος δεν δέχεται ότι η υπογραφή του Υπουργού Υγείας μπορεί να αποφασίσει για την μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα!!» Είναι πολύ σημαντικό να σταλεί αυτή η επιστολή από κάθε χώρα στον ΠΟΥ στη Γενεύη. Ο ΠΟΥ θέλει όλες οι χώρες να εφαρμόσουν τα μέτρα μέχρι τον Μάιο του 2022. Ή Δρ Stuckelberger ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής μόνο οι Ρώσοι έχουν στείλει τέτοια επιστολή απόρριψης» !! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου