13 Δεκ 2022

Εσμός ελληνόφωνων που προάγει τον ισλαμικό εποικισμό προς το συμφέρον της Τουρκίας…


Μάθαμε, ότι Έλληνες, Ιταλούς, ίσως και Γάλλους ευρωβουλευτές, τους υποπτεύθηκαν με αφορμή τα ταξίδια και τις δηλώσεις τους υπέρ του Κατάρ και έτσι άρχισαν την έρευνα. Επειδή όμως το βαρέλι δεν έχει σίγουρα πάτο, δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνετε με ποιους φωτογραφήθηκε ο ένας και ο άλλος. Ποιο χρήσιμο είναι να δούμε πόσοι Influencer εδώ μέσα εκπροσωπούν την Διεθνή Αμνηστία και προπαγανδίζουν τον ισλαμικό εποικισμό προς το συμφέρον της Τουρκίας. Την κεφαλή της Εκκλησίας που δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την δημιουργία τεμένους και την λειτουργία εκατοντάδων παράνομων τζαμιών. Τα πρόσωπα στις διάφορες ΜΚΟ. Τις διάφορες ιστοσελίδες και ιδρύματα. Εκείνους που προτρέπουν και εγκρίνουν τους ύποπτους ¨ανθρωπιστικούς¨ νόμους. Αυτούς ΌΛΟΥΣ που οι δικαστικές αρχές δεν θα ψάξουν και δεν θα αγγίξουν ποτέ, ούτε έξω, ούτε μέσα.


Η Ελλάδα δεν έγινε ένα τεράστιο Hot-Spot μουσουλμάνων χωρίς την βοήθεια όλων! Και εκείνο που μετράει δεν είναι τα ποσά που καρπώνεται αυτός ο εσμός, αλλά ότι οργάνωσαν τον εποικισμό των Οθωμανών καταστρέφοντας τη χώρα.

Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία με τις πωλήσεις των φαρμακευτικών σκευασμάτων, ας δούμε ποιοι έκαναν συστηματική προπαγάνδα υπέρ αυτών. Είναι οι ίδιοι ακριβώς που στην συνέχεια βρέθηκαν…τυχαίως, απ᾽τη σωστή πλευρά´της ιστορίας! Και εφόσον οι δηλώσεις και οι θέσεις δείχνουν τον καπνό, γιατί κάνουμε πως δεν βλέπουμε την φωτιά ώστε να αποκαλυφθούν όσοι αποδομούν συστηματικά οτιδήποτε εθνικό, υπερασπιζόμενοι ανοιχτά τα συμφέροντα της Τουρκίας! Δεν μας ενδιαφέρει το ύψος των αργυρίων, αλλά η ζημιά που κάνουν, πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, δημοσιογράφοι.


Διότι μην ξεχνάμε ότι το Κατάρ δεν είναι απλώς μια ισλαμική χώρα. Είναι και στρατηγικός σύμμαχος της Τουρκίας. Μην ξεχνάμε ότι δεν προσφέρθηκε απλώς ένα εμβόλιο, αλλά επιβλήθηκε βίαια, επί ποινή, τρομοκρατώντας την κοινωνία. Μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία δεν αποθρασύνθηκε τυχαία τα τελευταία χρόνια, αλλά γιατί έχει τους ανθρώπους της εντός της χώρας, θέμα απολύτως αλληλένδετο με το ᾽᾽μεταναστευτικό᾽᾽. Και μην ξεχνάμε ακόμη ότι η μετατροπή της χώρας σε χαώδες έδαφος όπου αλωνίζουν μαφίες και εγκληματικότητα, είναι έργο όλων αυτών.


Ο παρασιτισμός των ατόμων που απαρτίζουν το ευρωπαϊκό ιερατείο μυρίζει πράγματι πολύ άσχημα. Ας βρει όμως κάθε χώρα τα δικά της παράσιτα που δεν είναι ένα και δύο και τουλάχιστον ας βοηθήσουμε να φύγουν, να εξαφανιστούν από τον δημόσιο χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου