29 Ιουλ 2023

Επιχείρηση «Ελλάς Μαδιάμ» από τον «Μωυσή»


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι συμφορές που ζούμε είναι προσχεδιασμένες. Ακολουθούν κι άλλες. Όσες συμφορές και αν επέφεραν στην Ελλάδα και στον ελληνισμό, τούρκοι, γερμανοί, ιταλοί, ευρωπαίοι σταυροφόροι, κομμουνιστές, σλάβοι, ενετοί, γαλάτες, και τόσοι άλλοι βάρβαροι και «υπερβάρβαροι», δεν συγκρίνονται με τις συμφορές που επέφερε στο σύνολον Ελλάς η μισελληνικώς καθοδηγούμενη μεταπολίτευση. Και τα χειρότερα είναι μπροστά μας, καθόσον μας οδηγούν στον αφανισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων. Είναι πολύ κοντά στο να το επιτύχουν, αλλά θ’ αποτύχουν και πάλι επιφέροντας παράλληλα και κάτι καλό στην χώρα μας. Την εσωτερική κάθαρση.

Η Ελλάς ως γνωστόν δεν διοικείται από Έλληνες, και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο. Η Ελλάς διοικείται από τεχνητούς έλληνες και τεχνηέντως κατασκευασθένες ανθέλληνες εξ ελλήνων. Αν π.χ. η Ελλάς διοικείτο από τούρκους, κάποια στιγμή οι τύραννοι αυτοί θα σταματούσαν τα μαρτύριά μας έστω και από βαρεμάρα ή λύπηση. Τούτοι εδώ που ελέγχουν την Ελλάδα τώρα είναι η χειρότερη εχθρική συμμορία που ανέχονται η Ελλάς και οι Έλληνες από την εποχή του Δευκαλίωνος.

Ο τωρινός πρωθυπουργός απεκαλέσθη επιτηδείως «Μωυσής», χαρακτηρισμό που τον...

πολλαπλασίασαν επαναλαμβανόμενο τα υπηρετικά φερέφωνα του καθεστώτος, ώστε να στείλουν το μήνυμα πρώτα εκεί που πρέπει και μετά στα καθηλωμένα υποκείμενα. Εμφανισιακά, ο κανονικός παλιός Μωυσής συγκρινόμενο με τον νέο, ήταν διαμετρικά αντίθετοι. Ο παλιός Μωυσής ήταν κοντός, βραδύγλωσσος και με μέτωπο κριού. Η κυριότερη όμως διαφορά μεταξύ των δύο Μωυσέων ήταν στο ότι το βλέμμα του παλιού Μωυσέως ήταν σπινθιροβόλο. Επομένως, αλλού κρύβεται το γιατί μας είπαν ότι ο πρωθυπουργός κύριος Κούλης είναι ένας νέος Μωυσής. Το «γιατί» κρύβεται στην Ιστορία.

Η Ελλάς, όσοι δεν το κατάλαβαν ακόμη, ολισθαίνει στο να γίνει επαρχία του Ισραήλ. Οι Ισραηλίτες, πιστοί μέχρι σήμερα στον νόμο του Μωυσή, τον λεγόμενο Μωσαϊκό Νόμο, εφαρμόζουν κατά γράμμα μέχρι σήμερα τα παραδείγματα και τις εντολές των προπατόρων τους. Όταν ο Μωυσής ήταν να μπει στην Χαναάν πήρε εντολή από τον Γιαχβέ να σκοτώσει όλους τους κατοίκους της και να γκρεμίσουν όλους τους εκεί ναούς και αγάλματα. Να τους σκοτώσουν όλους διέταξε ο Γιαχβέ διότι, ότι έχω σκεφθεί να κάνω εγώ σ’ αυτούς, θα το κάνουν αυτοί σε σας. Αυτά αναγράφονται στο εβραϊκό βιβλίο «Αριθμοί» 33, 51-56, σε Ισπανική έκδοση διότι στην ελληνική μετάφραση που μας έδωσαν, έβγαλαν το «σκοτώστε τους» και το αντικατέστησαν με το «διώξτε τους», διότι ό Γιαχβέ τους έπρεπε να φανεί φιλάνθρωπος.

Απ’ όπου περνούσε τότε ο Μωυσής και ο συρφετός του άφηναν συντρίμμια. Έκλεβαν και σκότωναν και γκρέμιζαν ναούς. Από τις κλοπές βρέθηκαν με χρυσό με τον οποίο έφτιαξαν μοσχάρι και το προσκυνούσαν στην έρημο. Γι αυτό ο φαραώ τους κυνήγησε, όταν έμαθε αργότερα τι έκαναν, αλλά άργησε να τους κυνηγήσει λόγω του ότι ο στρατός του πολεμούσε ήδη στα δυτικά σύνορα της Αιγύπτου.

Πρώτο συμπέρασμα. Όταν θέλουν να κάνουν μια γη δική τους, σκοτώνουν όλους τους κατοίκους της διότι έτσι θέλει ο θεός τους.

Η έκφραση που έχουμε μέχρι σήμερα «γης Μαδιάμ», και υποδηλώνει την απόλυτη καταστροφή, είναι ιουδαϊκό κατόρθωμα. Οι Ισραηλίτες για να εκδικηθούν τους Μαδιανίτες διότι καταπίεζαν τους εβραίους για 7 χρόνια, με αρχηγό τον Γεδεών, κατέστρεψαν τα πάντα στην πόλη και σκότωσαν όλους τους κατοίκους της. Τους πήραν όμως τα πρόβατα, τα κατσίκια και τα γαϊδούρια. Από τότε η ολοσχερής καταστροφή αποδίδεται με την έκφραση «γης Μαδιάμ».

Δεύτερο συμπέρασμα. Όταν θέλουν να εκδικηθούν κάποιον οι ιουδαίοι αφανίζουν τους κατοίκους και τα έργα τους παντελώς.

Στην Ελλάδα μας τώρα. Η Ελλάς και οι Έλληνες είμαστε από τους μοναδικούς επιζώντες λαός από αρχαιοτάτων χρόνων. Μόνον η ελληνική γλώσσα ομιλείται ακαταπαύστως επί χιλιετίες. Είμαστε μοναδικοί στον κόσμο ως φυλή. Η Ελλάς είναι ένα μέρος του πλανήτη που έχει τόσες χάρες που δικαίως αποκαλείται ως «η πετρώδης χώρα του Θεού». Αυτό σημαίνει Ελλάς. Οι Έλληνες είμαστε λαός που επί χιλιετίες επιβάλουμε το δίκαιο στον πλανήτη, αλλά και τον υψώσαμε πνευματικά και ψυχικά. Το μεγαλύτερό μας αντιεβραϊκό «σφάλμα» μας ήταν που πιστέψαμε στον Χριστό και διαδώσαμε την διδασκαλία του, έστω και λειψή, σε όλον τον κόσμο. Και κυρίως, κάναμε τους Ρώσους ορθοδόξους πριν προλάβει να επέμβει ο Πάπας που πρέπει να καταριόμαστε σύμφωνα με την ευλογία που έχουμε από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Όλα όσα κάναμε μέχρι σήμερα είναι αντίθετα με τα σχέδια των σιωνιστών εβραίων και γι αυτό τους είμαστε εμπόδιο.

Ο νέος «Μωυσής» λοιπόν ειν’ εδώ ώστε να οδηγήσει τους εκλεκτούς του Γιαχβέ στην Ιερά Ελλάδα (γη της επαγγελίας) αφανίζοντας τους γηγενείς Έλληνες και τα έργα τους, σκοτώνοντάς τους, σύμφωνα με τον μωσαϊκό νόμο της μοναδικής τους Διαθήκης, για την μέχρι σήμερα εμποδιστική τακτική τους στις απαίσιες ορέξεις τους.

Ο νέος Μωυσής, όπως ο παλιός, ήταν απόλυτος άρχων. Γι αυτό και ‘δω φρόντισαν εντέχνως να εκμηδενίσουν την δική τους αριστερά (η δήλωση Κατρούγκαλου που τόσο στοίχισε στον ΣΥΡΙΖΑ –με σήμα το… αστέρι- ήταν στημένη από κάπου στα Βόρεια προάστια) και να φαντάζει τούτος εδώ, ο παριστάνων τον πρωθυπουργό, ως απόλυτος δήθεν αρχηγός. Απόλυτος άρχων συνεπικουρούμενος από δικαστικούς, δημοσιογράφους και φυσικά από την Ε.Ε. και ΗΠΑ. Τέτοιοι αρχηγοί όλοι μπορούν να γίνουν, ακόμη και ο πιο ηλίθιος, αν έχει το αρμόζων επώνυμο.

Ο παλιός Μωυσής ήταν μάγος και τελούσε τα τελετουργικά του ώστε να έχουν επιτυχίες οι ενέργειές του. Κάποιες από τις πληγές του Φαραώ μπορούσαν να τις επιτύχουν και μάγοι του φαραώ. (Υπάρχουν παλαιές γκραβούρες σε βιβλία που τα εικονίζουν αυτά και που θα δημοσιευθούν μελλοντικώς) Ο νέος «Μωυσής» μπορεί να μην είναι μάγος αλλά ας έχουμε κατά νου μας τα Τέμπη, την Πύλο και το Μάτι.

Όλα συγκλίνουν λοιπόν στο ότι το όνομα «Μωυσής», δεν δόθηκε τυχαία στον πρωθυπουργό απόγονο της οικογενείας Μπεν Ζελόν, διότι ο συγκεκριμένος ηγετίσκος έχει ως σκοπό τον αφανισμό της Ελλάδος. Ειν’ εδώ για να συνεχίσει το ημιτελές έργο του παππού του. Το όνομα «Μωυσής» δηλώνει παρόμοια δράση των αιωνίων εχθρών του ελληνισμού, δηλαδή φέρνουν όλεθρο σε όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδια των σιωνιστών. Όπως έκανε ο Μωυσής μέχρι να φτάσει στην γη της επαγγελίας τους.

Οι ιουδαίοι δεν παίζουν με τις δεισιδαιμονίες και τα τελετουργικά τους. Οι Έλληνες όμως επαγρυπνούν. Το μεγαλείο μας περιμένει.

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου