8 Μαρ 2012

Και ιερείς στο κόλπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

LionLogoMετά από πολύ σκέψη για το αν πρέπει να μεταφέρω στον κόσμο, αυτό που είδα με τα μάτια μου στη Ρόδο, στις ολιγοήμερες διακοπές μου, έφτασα στο συμπέρασμα και ελπίζω να μην επηρεάσω αρνητικά κανένα χριστιανό. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες αυτές και θέτω το ερώτημα σε όλους μας. << Μήπως έφτασε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας?>> Δεν είναι δυνατό να υπάρχει σταυρός ύψους 18 μέτρων στο περίχωρο της Ιεράς Μονής Φιλέρημου στο δρόμο του μαρτυρίου. Τον παρατηρώ και τι βλέπω, πως είναι μια προσφορά από την μασονική στοά LIONS.


Εκτός από αυτό καθώς περπατούσα μια νύχτα στο Φαληράκι είδα το δημοτικό ιατρείο να είναι μια ακόμη προσφορά από τους LIONS.

Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε ο θεός να μας βοηθήσει, να ελευθερωθούμε. Οι εχθροί δεν έχουν μπει απλώς στη πόλη και στη ζωή μας αλλά κάνουν και πάρτι με τους Φαρισαίους και τους Γραμματείς.

1) Σταυρός 18 μέτρων Ιερά μονή Φιλέρημου-Ρόδος:


image image

2) Δημοτικό ιατρείο στο Φαληράκι-Ρόδος:

image
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html 

ΠΗΓΗ


Τι είναι η
Lions Clubs International.  Είναι ένας οργανισμός με πάνω από 44.500 σωματεία και πάνω από 1.368.683 μέλη σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 7 Ιουνίου 1917 από τον Melvin Jones, έναν επιχειρηματία του Σικάγου. 


Ο σκοπός της Lions Clubs International



  • Να οργανώσει, ναυλώσει και εποπετεύσει υπηρεσίες-συλλόγους που θα είναι γνωστά ως Lions clubs.
  • Για το συντονισμό των δραστηριοτήτων και την τυποποίηση της διαχείρισης των Lions clubs.
  • Δημιουργία και ανάπτυξη ενός πνεύματος κατανόησης μεταξύ των λαών του κόσμου.
  • Για την προώθηση των αρχών της χρηστής διακυβέρνησης και την αρχών του καλού πολίτη.
  • Για να έχει ενεργό συμμετοχή-ενδιαφέρον στην πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική και ηθική ευημερία της κοινότητας.
  • Να ενώσει τους συλλόγους στους δεσμούς φιλίας, συναδελφικότητας και αμοιβαίας κατανόησης.
  • Για να παρέχει ένα φόρουμ ανοικτής συζήτησης όλων των θεμάτων του δημόσιου συμφέροντος. Προϋπόθεση, ωστόσο, είναι ότι κόμματα και θρησκεία δεν θα πρέπει να συζητηθούν από τα μέλη του συλλόγου.
  • Για να ενθαρρυνθούν πρόθυμοι πολίτες να εξυπηρετούν την κοινότητά τους χωρίς προσωπική οικονομική ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η αποδοτικότητα και η προώθηση υψηλών ηθικών προτύπων στο εμπόριο, τη βιομηχανία, τα επαγγέλματα, δημόσια έργα και ιδιωτικές προσπάθειες. Για περισσότερα εδώ και εδώ και εδώ.
Γενικότερα παρουσιάζεται σαν φιλανθρωπική οργάνωση.

Το ζήτημα είναι, τι ανάγκη έχει η Εκκλησία ή κάποιοι ιερείς, σύμφωνα με την αρχική πηγή, να χρειάζεται χορηγό για την ανύψωση σταυρού ή για οτιδήποτε άλλο θέμα. 

Και, πως μπορεί να γίνει χορηγός μία φιλανθρωπική οργάνωση που βασίζεται στην εθελοντική και ανιδιοτελή εργασία των μελών της;

Και τους εθελοντες ποιός τους χρηματοδοτεί;

Αν τα στοιχεία που μας δίνει ο φίλος είναι αληθή, τότε, δεν μιλάμε απλώς για μία φιλανθρωπική χορηγό (μασονική ή όχι), αλλά για ένα καλά στημένο σκλαβοπάζαρο, που στηρίζεται στην "χαρά" του εθελοντισμού.

Τι απ' όλα συμβαίνει;


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ! VIDEO ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ!

ΠΕΡΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....

1 σχόλιο: