29 Μαΐ 2012

Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη (νέα στοιχεία και φωτογραφίες σοκ)


 Κατοχικά νέα: Μια πολύ καλή έρευνα απο το μπλοκ nyxtobaths

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο SETI τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, μάλιστα ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα και η προσέγγιση τους στην Γη αναμένετε, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.
 Μέχρι εδώ όλα καλά, τα περίεργα όμως άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που αυτή η έρευνα........


είδε το φως της δημοσιότητας. α) Η Ιστοσελίδα του Ινστιτούτο SETI που ήταν μια απλή ιστοσελίδα, έγινε ξαφνικά, μόνο για μέλη υπό πληρωμή και μάλιστα με περιορισμένη πρόσβαση, με ένα κειμενάκι, που προτρέπει να γίνεις μέλος σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την αναζήτηση ζωής στο σύμπαν.   β) Είχαμε δώσει τις συντεταγμένες που μπορούσε κάποιος να δει τα αντικείμενα αυτά στην ιστοσελίδα www.sky-map.org  με συντεταγμένες 19 25 12 -89 46 03 για το πρώτο και μεγαλύτερο αντικείμενο όπου και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του sky-map έχουν εξαφανιστεί οι σκιές αυτές (κατά την γνώμη μας τεχνηέντως) αλλά στην θέση με το στίγμα 09 52 31 -70 29 15,8 διακρίνεται καθαρά ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος.

 Κάντε το τεστ και μόνοι σας για να δείτε .... πανομοιότυπο ουράνιο σώμα που αποκλείει κάθε παρερμηνεία για το τι παρατηρούμε υπάρχει και στις συντεταγμένες 09 41 40 -60 17 51. ενώ πλήρη σχηματισμό άλλες δύο πανομοιότυπες σκιές στην θέση 08 54 10 -55 36 11 και 09 23 07 -55 21 57.
 Τα συμπεράσματα δικά σας.
 Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες μια και το θέμα συσχετίζεται άμεσα με γεγονότα που έχουν γίνει αλλά και αναμένονται να συμβούν στους επόμενους μήνες.


Νέες φωτογραφίες και στοιχεία από τα αντικείμενα που φέρετε να πλησιάζουν τη Γη

 Όσο η έρευνα προχωράει τόσο πιο πολύ έχουμε πεισθεί ότι αυτά τα αντικείμενα που έχουμε εντοπίσει είναι κάτι ! Οι απόψεις διίστανται, εμείς απλά παραθέτουμε τις φωτογραφίες που και εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας αν ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, πληκτρολογώντας το στίγμα, τους αριθμούς δηλαδή, που υπάρχουν στο ειδικό κενό επάνω, στο μέσων της οθόνης, και ζουμάροντας όσο θέλει ο καθένας, από την επιλογή που μας δίνει αριστερά στην οθόνη, αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα  http://www.sky-map.org/.
 Δείτε παρακάτω νέες φωτογραφίες που δεν....
αφήνουν κατά την γνώμη μας πάντα περιθώρια αμφιβολίας ότι πρόκειται για βιομηχανικές κατασκευές, αγνώστου πολιτισμού, υλικών και τεχνολογίας. Θα επανέλθουμε σύντομα με λεπτομέρειες μια και το θέμα αυτό πραγματικά έχει συζητηθεί παγκοσμίως και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.





Εδώ βλέπουμε ταυτόχρονα και τα τέσσερα αντικείμενα σε σχηματισμό άξιο να μας προβληματίσει για το  τι ακριβός είναι αυτά ? 




     

ΣΟΚ από βίντεο της NASA !

 Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η NASA.
 Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια !
 Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.
 Σας παρουσιάζουμε παρακάτω δύο βίντεο. 1ο) Το βίντεο που έχει αναστατώσει τους επιστήμονες και........
2ο) Το βίντεο απάντηση της NASA.......... 



Δείτε με προσοχή ! Έχουμε συνθέσει ένα πάζλ αποδείξεων που σιγά σιγά θα σας αποκαλύψουμε.

 Δείτε με προσοχή με στοιχεία τι μας κρύβουν τόσα χρόνια και που αποσκοπεί το σύστημα !
 Έχουμε συνθέσει ένα πάζλ αποδείξεων που σιγά σιγά θα σας αποκαλύψουμε.






Αποδεικτικά στοιχεία για έξω γήινη ζωή πληθαίνουν καθημερινά ! Θέλουν κάτι να μας πουν ?

Αυτή η εικόνα, κυκλοφόρησε 12 Νοέμβρη του 1996, από το Jet Propulsion Laboratory στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, δείχνει που καλύπτετε από πάγο το φεγγάρι του Δία, Europa. 
 Κάθε νέα ανακάλυψη μας κάνει να κατανοούμε ότι είναι πιο πιθανό να μην είμαστε μόνοι. Η υπόθεση για ένα είδος εξωγήινης ζωής κάπου αλλού στο σύμπαν είναι σταθερά κτίριο. Τις τελευταίες ημέρες, οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει ότι υπάρχουν τρεις φορές περισσότερα αστέρια όπως πιστευόταν παλαιότερα που θα μπορούσαν να έχουν ζωή, και ότι ένα βακτήριο μπορεί να ζήσει ακόμα και με αρσενικό, επεκτείνοντας την κατανόησή μας για το πώς η ζωή μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από τις πιο σκληρές και παράξενες περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Έτσι τον τελευταίο καιρό, μια σειρά νέων ανακαλύψεων κάνουν να φαίνεται πιο πιθανό ότι.....
δεν είμαστε μόνοι - ότι υπάρχει ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν. 
 Το Ινστιτούτο SETI είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ψάχνει για ενδείξεις ζωής πέρα από τη Γη. Η αποστολή του Ινστιτούτο SETI είναι να «διερευνήσει, να κατανοήσει και να εξηγήσει την προέλευση, τη φύση και τη διάδοση της ζωής στο σύμπαν».  
 Έγγραφα από το SETI αποκαλύπτουν ότι, τρία τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια, η τροχεία τους είναι τέτοια που η Γη είναι μέσα στην πορεία τους.  Ο αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν πρέπει να συγχέεται με Craig Kasnoff) ανακοίνωσε την προσέγγιση προς τη Γη από 3 πολύ μεγάλα ATIA, πολύ γρήγορα κινούμενων αντικειμένων. Το μήκος τους είναι της τάξης των δεκάδων χιλιομέτρων (240 χιλ κατά προσέγγιση) . Η προσγείωση τους στην Γη η πιο κοντινή τους απόσταση από αυτή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων, θα πρέπει να είναι στα μέσα Δεκεμβρίου 2012. Ημερομηνία που μάλιστα συμπίπτει με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας.



 Επίσης, συνιστά να πάτε στο site http://www.sky-map.org/και να εισάγετε τις συντεταγμένες για να δείτε και μόνοι σας τα γιγαντιαία UFO:
19 25 12 -89 46 03 - το πρώτο μεγάλο αντικείμενο
16 19 35 -88 43 10 - από έναν κυλινδρικό αντικείμενο
02 26 39 -89 43 13 - το αντικείμενο ως έναν κύκλο    


 Οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι βέβαιοι ότι η κατάσταση αυτή είναι απολύτως πραγματική, και η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA προσπαθεί να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες.  Όπως έκανε και με την αποστολή του Απόλλων 11 και την καταστροφή αποδείξεων στο Φεγγάρι για την ύπαρξη   έξω γήινου πολιτισμού βομβαρδίζοντας με τακτικά πυρηνικά εγκαταστάσεις που βρέθηκαν εκεί. Δείτε Σχετικό θέμα ΕΔΩ    
Τα αντικείμενα αυτά είναι κιόλας ορατά από το βόρειο ημισφαίριο και τα τηλεσκόπια της NASA του προγράμματος HAARP που μελετάει το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα και έρχονται από πολύ βαθιά στο νότιο ημισφαίριο του ουρανού.
 Σε κάθε περίπτωση, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένετε - λέει Kasnov. - Σύντομα αυτά τα ουράνια αντικείμενα θα είναι ορατά σε ένα καλό τηλεσκόπιο.
Προφανώς κάποιοι που γνωρίζουν δεν θέλουν να πουν για τους δικούς τους λόγους ! 
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σον ουρανό ... η αλήθεια είναι εκεί έξω.

Θα μας ρωτήσετε μα όλα αυτά τώρα γιατί ?
 Ενημερωθείτε και θα επανέλθουμε σύντομα με μια νέα σχετική έρευνα ΣΟΚ




http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_7147.html




ΣΧΕΤΙΚΑ: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;;;


ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου