15 Μαΐ 2012

Ναυάγιο των διαβουλεύσεων και εκλογές. Οι μνημονιακοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν αδιάλλακτοι. Δεν δέχθηκαν καμιά παρέγκλιση από το Μνημόνιο!!!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Το τι καπνό φουμάρει το κάθε κόμμα και οι πολιτικοί αρχηγοί το καταλάβαμε πλέον πολύ καλά...

Οι μνημονιακοί Σαμαράς και Βενιζέλος με πλήρη αδιαλλαξία και αμετανόητοι για την καταστροφή της πατρίδας μας, έμειναν "πιστοί" στις προδοτικές υπογραφές τους προς τους δανειστές αγνοώντας επιδεικτικά την πλειοψηφία των Ελλήνων που ψήφισαν κατά των Μνημονίων και της πολιτικής του ραγιαδισμού....

Οι τελευταίες απέλπιδες προτάσεις του Σύριζα και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έπεσαν στο κενό καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν ότι θέλουν να παραμείνουν γαντζωμένοι στα Μνημόνια.

Είναι χαρακτηριστική η απάντηση του Βενιζέλου στα επτά σημεία του Πάνου Καμμένου...
Τα δέχθηκε όλα εκτός από δύο....
Ποιά;
Μα φυσικά όσα έχουν σχέση με το Μνημόνιο...
1. Την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και
2. Την μονομερή διαγραφή του χρέους μετά τον λογιστικό έλεγχο....

Τα κόμματα της προδοσίας έχουν κάνει σημαίες τους τα Μνημόνια... με τα οποία μας "έσωσαν" τα τελευταία 2,5 χρόνια...
Οι αυστηρές εντολές των αφεντικών τους Μπαρόζο, Μέρκελ, Λαγκάρντ, Σόϊμπλε, Ρομπάϊ, Γιούνγκερ και Τόμσεν... πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα άσχετα από την θέληση και την ψήφο του ελληνικού λαού.

Στις προσεχείς εκλογές έιναι βέβαιο ότι παρόλες τις απειλές, τους εκβιασμούς των Ευρωπαίων και την άκρατη καταστροφολογία των Σαμαρά και Βενιζέλου, ο λαός μας θα αυξήσει τα ποσοστά των αντιμνημονιακών κομμάτων.

Για όσους όμως έχουν ακόμα μια αμφιβολία για το τι πρέπει να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές, σας έχω μια συμβουλή.

Εχουν ήδη κυκλοφορήσει σχετικά προγράμματα Εκκαθάρισης της Φορολογίας Εισοδήματος, του γνωστού μας εντύπου Ε1 που πρέπει να υποβάλουμε όλοι οι μισθωτοί και οι συταξιούχοι μέχρι την 15η Ιουνίου, στα οποία μπορείτε να βάλετε το περσινό εισοδημά σας και να δείτε την Εκκαθάρισή του μαζί με το χαράτσι της Εκτακτης Εισφοράς Αλληλεγγύης.

Βάλτε τα στοιχεία σας και τότε θα εμφανιστεί μπροστά σας ως δια μαγείας η λύση του τι πρέπει να ψηφίσετε....
Η φετινή φορολογική δήλωση όπως μας την "εφτιαξαν" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα σας εκπλήξει...

Για να πάρετε μια μικρή γεύση σας έχω ένα παράδειγμα....

Μακροχρόνια άνεργος νέος (χωρίς εισόδημα το 2011) με ένα "αρχαίο" αυτοκίνητο που τον ζουν οι γονείς του έχει τεκμήριο διαβίωσης και τεκμήριο για το αυτοκίνητο που όλα μαζί φτάνουν στο εικονικό εισόδημα των 5000 ευρω.
Επειδή όμως δεν έχει εισόδημα και άρα δεν δηλώνει τίποτα δεν μπορεί να βάλει ούτε μια απόδειξη... όπως είναι φυσικό.

Αποτέλεσμα...

Επειδή σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που ψήφισαν τον φορολογικό νόμο είναι υποχρεωμένος να βάλει αποδείξεις ίσες με το 25% του εικονικού (τεκμαρτού) εισοδήματός του (που είναι 5000) δηλαδή 1250 ευρώ κι αφού αν βάλει την παραμικρή απόδειξη τότε ο έφορος θα τον καλέσει και θα του πεί "καλά αφού δεν έχεις πραγματικό εισόδημα που τις βρήκες τις αποδείξεις"; Θα υποστεί το πρόστιμο 10% της μη καταβολής του ποσού αποδείξεων που απαιτείται (δηλαδή του 1250 ευρω) ήτοι 125 ευρώ...

Δηλαδή ένας μακροχρόνια άνεργος νέος που τον ζεί η μάνα του και ο πατέρας του και δεν έχει καθόλου χρήματα ολόκληρο το 2011 πέρα από το χαρτζηλίκι που του δίνουν οι γονείς του από την μειωμένη (λόγω μνημονίου) σύνταξή τους θα κληθεί να πληρώσει 125 ευρώ!!!!
Ειδάλλως για να το αποφύγει θα πρέπει να βάλει αποδείξεις ύψους 1250 ευρώ!!! πράγμα αδύνατο αφού δεν έχει εισόδημα....... (και ο έφορος θα τον περιμένει στην γωνία)

Φτιάξτε επειγόντως την φορολογική σας δήλωση (Ε1) σε ένα από τα εικονικά φορολογικά προγράμματα που κυκλοφορούν σε περιοδικά αλλά και στο διαδίκτυο, για να μην βρεθείτε προ καταστροφικής μνημονιακής εκπλήξεως που μας επεφύλαξαν για φέτος το καλοκαίρι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Και σας εύχομαι γερό στομάχι....

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου