10 Αυγ 2012

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ! ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ.....ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ (UCK΄ΔΩΝ) ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ! ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑΙΟΙ - ΚΚΕ΄ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ !!!!

Επιχείρησε να τους σταματήσει και το πλήρωσε με τη ζωή του

Ένας οδηγός ταξί έπεσε νεκρός πριν λίγο στην Πάρο, έπειτα από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα. Ο άτυχος πολίτης και άλλοι τρεις επιχείρησαν να σταματήσουν τους ληστές τη ώρα που διέφευγαν κι εκείνοι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι εγκατέλειψαν και πυρπόλησαν στην περιοχή Απελά το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει στη ληστεία προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Από εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες διέφυγαν με σκάφος.

Για τον εντοπισμό των δραστών έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό στο νησί από την αστυνομία και το λιμενικό.
 

Βρέθηκε σκάφος στο λιμάνι πρόχειρα αφημένο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές και οι λιμενικές Αρχές για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που σήμερα το πρωί, στις 08:20 συγκεκριμένα, μπήκαν στην ALPHA BANK στη Νάουσα της Πάρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δεν έχουν διευκρινιστεί, οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί κάνουν έρευνες και στη Νάξο, καθώς, πριν από λίγη ώρα βρέθηκε σκάφος πρόχειρα αφημένο στο λιμάνι.

Σε αυτό φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί μετά το καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο λιμανάκι Αμπελά της Πάρου. Μάλιστα, εκεί εικάζουν ότι τους περίμενε ο τέταρτος δράστης.

Ο άτυχος πολίτης και ιδιοκτήτης ταξί ήταν παντρεμένος με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου