26 Σεπ 2012

Επειδή το Σύνταγμα της πατρίδας μας αφήνει την τήρηση των διατάξεών του στον πατριωτισμό των Ελλήνων (άρθρο 120).

Γι’ αυτό ΖΗΤΟΥΜΕ…………Από τις αρμόδιες Αρχές «ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ» της ελληνικής πολιτείας, να προστατεύσουν τη χώρα από το μασονικό κίνδυνο και συγκεκριμένα :
1ον –να κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για τη ΔΙΑΛΥΣΗ:
Α) του «Τεκτονικού Ιδρύματος» που εγκρίθηκε με το από 2/12/1927 Π.Δ. ως ετροποποιήθη έκτοτε,
Β) των μασονικών σωματείων που αποτελούν προσωπεία των ανά τη χώρα μασονικών Στοών,
Γ) του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου της Ελλάδας και του σωματειακού προσωπείου του, Τεκτονική Ένωση,

Δ) της Μεγάλης Στοάς ή Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδας και όλων των τοπικών Στοών της μασονίας, οπουδήποτε της χώρας, ελληνικών ή ξένων, είτε δρούν κάτω από νομικά προσωπεία, είτε όχι.

2) Να καθιερωθεί με ειδικό νόμο, το Ασυμβίβαστο της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου Ν.Π.Δ.Δ. και επιχειρήσεων ή Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Πιστωτικών Ιδρυμάτων με την ιδιότητα του μέλους τεκτονικής Στοάς και κάθε άλλης τεκτονικής παραφυάδας.

3) Να δημοσιευθούν  τα ονόματα των μελών όλων των μασονικών Στοών της χώρας.

4) Να παρασχεθεί με νόμο στους υπαλλήλους του δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας και Πιστωτικών Ιδρυμάτων η δυνατότητα να επιδιώξουν την υπηρεσιακή αποκατάστασή τους σε περιπτώσεις που παραγκωνίστηκαν από συναδέλφους εξαιτίας επεμβάσεων μασονικών παραγόντων.

5) Να κινηθεί ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ εναντίον της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας για προσηλυτισμό, απειλές και λοιπά ενδεχομένως εγκλήματά της.

6) Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας να καλέσει τη μασονία ν’ αποδείξει τον ισχυρισμό της ότι εκκλησιαστικοί ΗΓΕΤΕΣ υπήρξαν ή είναι μασόνοι. Αν ο ισχυρισμός αποδειχθεί αναληθής, να καταδικασθούν οι επίορκοι κληρικοί. 

Αν η μασονία δεν αποδείξει τον ισχυρισμό της ή αρνηθεί να παρουσιάσει τα σχετικά στοιχεία, η Εκκλησία να προβεί στη δίωξη της Μεγάλης Στοάς σύμφωνα με το Ποινικό και το Κανονικό Δίκαιο.

«Μια εκτεταμένη συνεπώς και σε βάθος έρευνα, και μάλιστα από θέσεως εξουσιαστικής, των δραστηριοτήτων του τεκτονισμού στην πατρίδα μας, θα φέρει στο φώς πολύ περισσότερα και απείρως φοβερότερα πράγματα», ήταν η θέση του κ. Ψαρουδάκη, όταν κατέθεσε την προσφυγή.

« η αρμοδιότητα κι η ευθύνη για μια τέτοια έρευνα ανήκει στις οικείες Αρχές της Ελληνικής Πολιτείας. Και ασφαλώς δεν χρειάζεται να περιμένουμε την υπερεκχείλιση του μασονικού βόρβορου και στην Ελλάδα, όπως συνέβη στην Ιταλία, για να κινηθούμε.

Τότε θα είναι πολύ αργά. Αυτό που πρέπει να ταφεί είναι η μασονία κι όχι η Πατρίδα μας», τα λόγια του.


ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ , Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ναι αυτή που είναι μέχρι το κεφάλι μέσα στο βόθρο του μασονικού δικτύου; Δείτε παρακάτω:

Οι αρχές παρέλαβαν και μελέτησαν το περιεχόμενο της προσφυγής κατά της ΜΑΣΟΝΙΑΣ, που συνέταξε επιτροπή από νομομαθείς-ανάμεσα τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ, όπως είπε ο Νίκος Ψαρουδάκης- που είναι εναντίον των Μυστικών Οργανώσεων.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;  ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…..

ΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΕΛΑΒΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ….ΑΡΧΕΙΟ………  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου