1 Νοε 2012

Σήμερα δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο,

.........ορθόδοξο ή «ελληνικό», αμερικανικό ή ρωσικό, δεξιός ή αριστερός και κανένα από τα αλλά τεχνητά, ψεύτικα διλήμματα. Υπάρχει μόνο ο γνήσιος «Ελληνικός Λόγος» και ο «Σιωνιστικός Εξουσιασμός». Κάνω εισαγωγή με απόσπασμα από το παρακάτω άρθρο του συγγραφέα! Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου

Ελληνίδες και Έλληνες !!!

Ο μεγαλύτερος προδότης της μεταπολεμικής Ελλάδος, ο εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας, είναι ο νυν Πρωθυπουργός της εσωτερικής «Τρόικα». Ο αγώνας των κλεφτών και αμαρτωλών του 1821 έλαχε σε εμάς τους ολίγους να συνεχίσουμε στο όνομα της ίδιας με τότε θεάς. Της Ελευθερίας. Είμαστε λίγοι, ναι. Αλλά και εκείνοι λίγοι ήταν. Ας μην περιμένουμε τίποτε από τους πολλούς και προσκυνημένους Ρωμιούς. Αυτοί απαρτίζουν το άβουλο ποίμνιο, δίχως θέληση, δίχως όραμα, δίχως ιδανικά. Εμείς οι απόγονοι των κλεφτών και αμαρτωλών του 1821, οφείλουμε να ατσαλώσουμε την θέληση μας για να αποτινάξουμε αιματηρά και τον σημερινό πολύπλοκο και πολύμορφο δυνάστη. Τους το χρωστάμε εμείς. Είναι δικό μας χρέος .


ΤΙΣ Ο ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝ ΟΥΧ ΜΗ ΛΕΓΩΝ ΝΑ ΦΡΟΝΕΙ ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ !!!

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΟΓΓΕΙΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!



Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου

Πριν περίπου έξη χρόνια δεν φαινόταν να έχει η πατρίδα μας σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα. Ακόμα και το δημοσιονομικό έλλειμμα της το 2007 δεν ήταν μεγαλύτερο, σαν ποσοστό του ΑΕΠ, από τα ελλείμματα των άλλων ευρωπαϊκών χώρων.

Μέχρι τότε προσέλκυε τεράστια εισροή ξένων κεφαλαίων κυρίως επειδή στις έτσι ονομασθείσες και σιωνιστικοκυριαρχούμενες αγορές επικράτησε η πεποίθηση, ότι η συμμέτοχη της Ελλάδος στην ευρωζώνη καθιστούσε τα ελληνικά ομόλογα ασφαλείς επενδύσεις. Το τόσο εύκολο και σχετικά φθηνό χρήμα οδήγησε στο να κλίση η πατρίδα μας κατά τον πιο ηλίθιο τρόπο σχεδόν όλες τις ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό, δείχνοντας έτσι και την ανόητη και εγκληματική της περιφρόνηση στο χρήμα των αποδήμων Ελλήνων, που προηγουμένως με κάθε δυνατό μέσο προσέλκυε.

Η είσοδος της Ελλάδος στην ευρωζώνη υπήρξε καταστροφική. Χωρίς αυτήν η Ελλάδα θα είχε ακόμη το νόμισμα της και οι δαπάνες της θα μπορούσαν να διευθετηθούν με προσαρμογές στις τιμές συναλλάγματος. Θα μπορούσε συνεπώς η Ελλάδα για την ανταγωνιστικότητα της να μειώνει τους δημοσίους και ιδιωτικούς μισθούς χωρίς κοινωνικές αναταραχές με μια απλή υποτίμηση της δραχμής σε σχέση με το ευρώ αλλά και με τα αλλά νομίσματα. Μέσα στην εγκληματική παγίδα της ευρωζώνης και στο λανθασμένα αποκαλούμενο «σχέδιο οικονομικής διάσωσης της Ελλάδος» από μια τελείως ανίκανη «Τρόικα», με μέτρα που αυξάνουν αντί να μειώνουν το ελληνικό χρέος (από το 2009 έως σήμερα αυξήθηκε αυτό κατά 70 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ), οδηγείται η πατρίδα με εγκληματική σύμπραξη και βαρβαρότητα όλων σχεδόν των πολιτικών κόμματων της, με «Γερμανοτσολιάδες στις ηγεσίες τους», στην ολοκληρωτική καταστροφή. Η δήθεν διαγραφή το 2012 του ελληνικού χρέους κατά 106 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν πλασματική. Αντί αυτή να μείωση το χρέος, το αύξησε και το έφερε σήμερα στα περίπου στα 350 δισεκατομμύρια ευρώ ή στο 176% του ΑΕΠ.

Το χρέος αυτό είναι ευπαθές και μη βιώσιμο !

Τα νομικά προϊόντα της έννομης θέλησης μιας συγκεκριμένης ιστορικής στιγμής, δηλαδή θεσμοί, νόμοι, σύνταγμα κ.α. δεν έχουν ισχύ, σε ότι αφορά στην ιστορική οντότητα, δηλαδή το Ελληνικό Έθνος, που σήμερα κινδυνεύει. Μέσα στο σημερινό όργιο «συντακτικού κυνισμού» της εξουσιαστικής κάστας των Γερμανοτσολιάδων, η «συνταγματικότητα» των Μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων μετά το 2009, κάτω από τα απαθή βλέμματα της τυφλής θεάς, δηλαδή κάτω από τα βλέμματα μιας πουτάνας που αλληθωρίζει, έγινε κλωτσοσκούφι στην πατρίδα μας, ενώ οι έτσι ονομασθέντες αντιπρόσωποι του λαού νομιμοποίησαν κανόνες και τύπους χωρίς καν να τους έχουν διαβάσει. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση πραγμάτων, ναι έχουμε έναν πολύ επικίνδυνο πόλεμο, και οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε κοσμογονικά.

Ο πόλεμος αυτός δεν περιορίζεται στο μικρό κομμάτι Γης, την Γραικυλία, όπως πολλοί θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, για να αποπροσανατολίσουν τα πυρά μας. Ο πόλεμος αυτός δεν αντιμετωπίζεται με κινητοποιήσεις προσκυνημένων Ρωμιών από διαβρωμένα συνδικαλιστικά και κομματικά όργανα. Η ανάληψη της εξουσίας από τον λαό και η επίτευξη σε λαϊκή κλίμακα ενός λογιστικού έλεγχου του δημοσίου χρέους έχει την ανάγκη των σύγχρονων Κλεφτών και Αμαρτωλών.

Η τυραννία και η δουλεία είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, δηλαδή ταυτίζονται, εθίζονται και συμπίπτουν απόλυτα. Η μοντέρνα τυραννία των ήμερων μας… (Εξ-ουσια, Περι-ουσια, Παρ-ουσια, Αν-ουσια)… μεγιστοποιήθηκε με την βοήθεια της οικονομικής δουλείας. Σήμερα δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική ή επαγγελματική δραστηριότητα, ολόκληρη η σε βαθμό καθοριστικό για την ύπαρξη της, που να μην είναι εξαρτημένη από το διαβρωμένο κράτος και από τον διεθνή πολιτικό σιωνισμό. Έμμεσα ή άμεσα οποιοσδήποτε αναπτύσσει κάποια οικονομική δραστηριότητα είναι με τους φόρους, με τις επιχορηγήσεις, τις νομικές επεμβάσεις και απαγορεύσεις, με τα αναπτυξιακά προγράμματα ή με τους δασμούς και τα τέλη, οικονομικά δεσμώτης της μοντέρνας τυραννίας.

Ο διεθνής πολιτικός σιωνισμός επέτυχε αυτό που από την πρώτη στιγμή επεδίωξε, δηλαδή την οικονομική εκμηδένιση κάθε ανθρώπου. Ειδικά την Ελλάδα την έχει εγκλωβίσει σε μια διαχρονική παγίδα !!! Εκδικείται για κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει, δηλαδή τον Αντίοχο Δ’ τον Επιφανή…….

Στην αρχαία Ελλάδα, οι πολίτες που έχαναν την οικονομική τους υπόσταση, δηλαδή που έχαναν την κτηματική ή αστική τους περιουσία ή πτώχευαν ως έμποροι, βιοτέχνες ή επαγγελματίες, έχαναν ταυτόχρονα και τα πολιτικά τους δικαιώματα, έπαυαν συνεπώς νόμιμα να θεωρούνται πολίτες. Άτομα οικονομικά εκμηδενισμένα δεν είναι ελεύθερα άτομα και είναι αδιάφορα ή εχθρικά έναντι του κοινού συμφέροντος και θέλουν την καταστροφή της πολιτείας. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της σημερινής Ελλάδος με τους υπερχρεωμένους Ρωμιούς. Η απόλυτη οικονομική δουλεία του σημερινού Ρωμιού είναι η βαθύτερη αιτία όχι μόνο για την συνεχή πτώση της παραγωγικότητας, δηλαδή του ΑΕΠ του ελληνικού λαού, αλλά και της απόλυτης αδιαφορίας ή της εχθρότητας των σημερινών Ρωμιών για τα κοινά. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και το εκμεταλλεύονται απόλυτα οι «Γερμανοτσολιάδες» των ηγεσιών σχεδόν όλων των σημερινών κομμάτων και κατ’ επέκταση ο διεθνής πολίτικος σιωνισμός.

Οι «Γερμανοτσολιάδες» πολιτικοί, με τους παρατρεχάμενους των μικρομάγαζων τους, όπως μας έδειξαν τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, ξεπουλούν τα όσια και ιερά της πατρίδας μας. Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό το όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σήμερα δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, ορθόδοξο ή «ελληνικό», αμερικανικό ή ρωσικό, δεξιός ή αριστερός και κανένα από τα άλλα τεχνητά, ψεύτικα διλήμματα.

Υπάρχει μόνο ο γνήσιος «Ελληνικός Λόγος» και ο «Σιωνιστικός Εξουσιασμός». Ελληνικός είναι ο λόγος, σιωνιστικές είναι οι μασωνικές οργανώσεις, το κολέγιο των Αθηνών, τα κόμματα κ.α. Δικός τους ο διχασμός που σπέρνουν με τα μικρομάγαζα τους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και ΧΡΥΣΑΥΓΗ αλλά και με την Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και την έτσι ονομασθείσα ΔΗΜ.ΑΡ και δική μας η ελληνική ενότητα. Ας προσγειωθούμε στην σημερινή πραγματικότητα και ας προετοιμαστούμε για έναν άνισο μακρόχρονο και αιματηρό αγώνα.

Όσοι σήμερα από τους «Έλληνες» και όχι από τους «Προσκυνημένους Ρωμιούς» κατανοούν, προς τα που μας κατευθύνουν τα εγχώρια καθάρματα της Εξουσίας (της μοντέρνας Τυραννίας) μαζί με τα καθάρματα του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού, πρέπει να αντισταθούν με σχέδιο και με το πνεύμα του Οδυσσέα και με την δημιουργία καθοδηγητικών ιερατείων και συμβουλίων Σοφών από τους διαπρεπέστερους Έλληνες το γένος από απανταχού της Γης.

Ζητούνται οι Κλέφτες και οι Αμαρτωλοί των ημερών μας.

Ζητούνται αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε κομματικά γραφεία και εκκλησίες, διότι αυτά είναι γεμάτα με μπάτσους, που δεν έχουν μεταλάβει, δηλαδή που δεν έχουν κάνει δήλωση μετανοίας και που δεν έχουν εξομολογηθεί, δηλαδή που δεν έχουν ρουφιανέψει.

Δεν ζητούνται προσκυνημένοι Ρωμιοί!!!

Ζητούνται αυτοί που βάσει του οδυσσειακού πνεύματος θα εφαρμόσουν την τακτική του οδυσσειακού αιφνιδιασμού, έναν σημερινό κλεφτοπόλεμο των πόλεων, καθώς και την σκληρή και αδιάκοπη καταδίωξη μέχρι θανάτου των Γερμανοτσολιάδων.

Ζητούνται οι Έλληνες εκείνοι που θα ξαναδώσουν το αίμα τους για μια πατρίδα λεύτερη. Είναι πολλαπλή και ύπουλη η σκλαβιά που βαραίνει σήμερα τούτο τον τόπο. Οι Έλληνες αυτοί πρέπει να καταφέρουν να μας ελευθερώσουν από την εγχώρια και σιωνιστική τυραννία, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και τις γιάφκες των ουκατζηδων και των φανατικών ισλαμιστών εντός των τειχών μας, που τόσο ύπουλα τις έστησαν και τις όπλισαν οι σιωνιστές μαζί τους εγχώριους δούλους τους. Σήμερα την 31.10.2012 μας το είπε ξεκάθαρα στην εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ZDF o κερδοσκόπος και σιωνιστής Georg Sorros.

Με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις του χρηματοδοτεί το κάθαρμα αυτό πέραν από τα περισσότερα ελληνικά κόμματα και όλες τις ισλαμικές οργανώσεις εντός των τειχών μας, για αφομοίωση δήθεν από την ελληνική κοινωνία των ξένων μουσουλμάνων μεταναστών, στην πραγματικότητα όμως για να μας εξοντώσει και εκ των έσω μέσου της πέμπτης φάλαγγας.

Ελληνίδες και Έλληνες !!!
Ο μεγαλύτερος προδότης της μεταπολεμικής Ελλάδος, ο εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας, είναι ο νυν Πρωθυπουργός της εσωτερικής «Τρόικα». Ο αγώνας των κλεφτών και αμαρτωλών του 1821 έλαχε σε εμάς τους ολίγους να συνεχίσουμε στο όνομα της ίδιας με τότε θεάς. Της Ελευθερίας. Είμαστε λίγοι, ναι. Αλλά και εκείνοι λίγοι ήταν. Ας μην περιμένουμε τίποτε από τους πολλούς και προσκυνημένους Ρωμιούς. Αυτοί απαρτίζουν το άβουλο ποίμνιο, δίχως θέληση, δίχως όραμα, δίχως ιδανικά. Εμείς οι απόγονοι των κλεφτών και αμαρτωλών του 1821, οφείλουμε να ατσαλώσουμε την θέληση μας για να αποτινάξουμε αιματηρά και τον σημερινό πολύπλοκο και πολύμορφο δυνάστη. Τους το χρωστάμε εμείς. Είναι δικό μας χρέος.

Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου