24 Ιαν 2013

Η ΕΛΛΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ ΤΟΥ 1974 – 2013 ΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΜΗΟΥ ΤΟΥ 1430 – 1453 μ.Χ.

Έλλην και όχι Ρωμηός

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax:0210232513 E-Mail: chaziteo@t-online
22.01.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι χαρακτηρισμοί Ρούμελη, Ρωμιοσύνη και Ρωμηος χρησιμοποιούνται από τους εχθρούς του Ελληνισμού και από την Χριστιανοσύνη για τους δικούς τους εκάστοτε εχθρικούς λόγους και στιγματίζουν δειλούς, αχρείους, άθλιους και τιποτένιους ανθρώπους.


Η Ρούμελη, η Ρωμηοσύνη και ο Ρωμηός συνεπώς δεν έχουν καμία ουσιαστική σχέση με την Ελλάδα, τον Έλληνα και τον Γραικόν πέρα από ένα παρανοϊκο «παρατσουκλι». Όσοι σήμερα στην πατρίδα μας θεωρούν τον εαυτόν τους «Ρωμηο» δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και Έλληνες. Τα μερικά εκατομμύρια οικονομικοί πρόσφυγες και οι άλλοι τόσοι Ρωμηοί που κατοικούν σήμερα στον τόπον μας, δεν φτουράνε ούτε έναν γνήσιο Έλληνα.


Ένας γνήσιος Έλληνας πότε δεν θα επέτρεπε να μπη στην Ελλάδα το ΔΝΤ. Ένας γνήσιος Έλληνας ποτέ δεν θα υπέγραφε τα καταστροφικά για την πατρίδα μας
Μνημόνια και δη βάσει αγγλικού δικαίου, που έδεσαν χειροπόδαρα τον Ελληνικό Λαό και τον παρέδωσαν στους εβραίκης προέλευσης δανειστές του. Ένας γνήσιος Έλληνας ποτέ δεν θα αποδέχονταν το καταστρεπτικό «κουρεμα» του χρέους που κατέστρεψε τα εγχώρια συνταξιοδοτικά ταμεία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρυματα, τα νοσοκομεια, τα μουσεια κ.α. πολλα και αφησε ανεπαφα την ΕΚΤ και ολα τα αλλα εβραιοελεγχομενα πιστωτικα ιδρυματα της Ε.Ε.


Ενας γνησιος Ελληνας θα πετουσε με κλωτσιες εκτος Ελλαδος τους «ηλιθιους Τρο’ι’κανους» των οποιων το θρασσος ξεπερασε τα ανεκτα ορια. Ενας γνησιος Ελληνας θα εγκατελειπε την ευρωζωνη των χωρων Υαινων της Ε.Ε. και θα επεστρεφε προ πολλου στο εθνικο νομισμα…
Η Ελλας των θεων και των ημιθεων, του καλλους και της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων και των επιστημων, ηταν, ειναι και θα παραμεινει για τους Ρωμηους, γι’ αυτους που ψευτεληζουν σημερα την πατριδα μας, δηλαδη γι’ αυτους που ψευδεπιγραφα φερουν το ονομα Ελληνες και ασκουν εξουσια, μια αγνωστη και εχθρικη χωρα. Η πορεια της γενοκτονιας του Ελληνικου Λαου και εξαφανισης της πατριδας μας απο τον χαρτη των προηγμενων και ανεξαρτητων εθνων επιβαλλεται να ανατραπη με εφαρμογη ολων των δυνατων τροπων και τμεσων.
Οι γορδιοι δεσμοι δεν λυνονται, αυτοι κοβονται……


Εως ποτε Ελληνες πολιτες θα ανεχεσθε την σκονη της ιστοριας;
Εως ποτε θα ανεχεσθε τα ακεφαλα σωματα και τα κεφαλια χωρις σωματα της σημερινης τρικομματικης κυβερνησης των προδοτων; Εως ποτε θα ανεχεστε τους υποκριτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που ζουν στα σκοτεινα υπογεια του Ηφαιστου; Ολη αυτη η σκουρια πρεπει να ξυθη με φωτια και τσεκουρι και με την κοψη του σπαθιου την τρομερη. Το απεδειξε η ιστορια. Οταν οι Ελληνες στριμωχνονται στην γωνια της απελπισιας δεν αυτοκτονουν αλλα αντιδρουν δυναμικα και χωρις ιχνη οικτου.


Κατα τον Ησιοδο (Καταλογος Γυναικων, Ηοιαι, Α, 1, δηλαδη ενα Εργο που διασωθηκε απο τα «Μουσεια» και δημοσιευθηκε απο τον Ησιοδο):
«Κουρη δ’ εν μεγαρουσι αγαυου Δευκαλιωνος Πανδωρη Διι πατρι, θεων σημαντορι παντων, μειχθεισ’ εν φιλοτητι τεκεν Γραικον μενεχαρμη», δηλαδη
«Η κορη του λαμπρου Δευκαλιωνα (γιου του Ελληνα) Πανδωρα με τον πατερα Δια, αρχοντα ολων των θεων, πλαγιασε ερωτικα μεσα στα ανακτορα και γεννησε τον αντρειωμενο Γραικο».


Ο Αριστοτελης στα «Μετεωρολογικα» (Α 14) αναφερει:
«Και γαρ ουτος (ο κατακλυσμος ο επι της εποχης του Δευκαλιωνος) περι τον ελληνικον εγενετο μαλιστα τοπον. Αυτη δ’ εστιν η περι την Δωδωνην και τον Αχελωον. Ουτος γαρ πολλαχου το ρευμα μεταβε-βληκεν. Ωικουν γαρ οι Σελλοι (Ελλοι) ενταυθα και οι καλουμενοι τοτε μεν Γραικοι νυν δε Ελληνες».

Καθε φορα που προετοιμαζεται η καταστροφη του Ελληνικου Λαου, προωθουνται στην κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας λυσσασμενοι κομματικοι σκυλοι που δεν δισταζουν να πυρπολησουν την πατριδα τους για να ικανοποιη-σουν τους εγκληματικους τους ποθους.

Οι Ρωμηοι αυτοι μαζι με τους 300 και τελειως αχρηστους της Βουλης, ειναι πνευματικα ανικανοι να κατανοησουν οτι η πολιτικη ειναι οραμα και αποκαλυψη, δραση, πιστη στις αξιες της αληθειας, της ζωης, της φυσης και του ηθους, λειτουργημα, διακονια και αγωνας για κοι-νωνικη δικαιοσυνη και ισοπολιτεια, ερωτας στην πατριδα, στον λαο και τις παραδοσεις του, ανιδιοτελεια και αυταπαρνηση, αλτρου’ι’σμος και θυσια και οραμα μιας δικαιας και ηθικης κοινωνιας.

Ο καθε τυχαρπαστος αυτοχριζομενος, ο χθεσινος δικηγορος χωρις αστικους, διοικητικους και ποινικους δικαστικους αγωνες στους ναους της Θεμιδος, ο μηχανικος που δεν πατησε σε εργοταξιο και δεν παρεδωσε εργο, ο εκπαιδευτικος που δεν ιερουργησε στις αιθουσες της διδασκαλικης διακονιας, ο γιατρος που δεν ασκησε το λειτουργημα του στο αγροτικο ιατρειο, ο αδοκιμος επιχειρτηματιας που περιορισθηκε στα ισοζυγια και στα αρχεια, ο αποστρατος αξιωματικος του γραφειου, ο νεοκοπος και φλυαρος δημοσιογραφος, ο καθε αυτοβαφτιζομενος αντισιακος του σημερινου μεσαιωνικου Παρλαμεντου, δεν εχει καμμια σχεση με τον ωριμο, παλαιμαχο, βετερανο αλλα μαχιμο Ελληνα πολιτικο, με τον αυτοδημιουργητο, με τον τελειως ασυμβιβαστο εξω απο τα ορια της ηθικης και της φιλοπατριας, με τον αδεκαστο και κρυσταλλινο χαρακτηρα, με τον τιμιο και απλον Ελληνα πολιτη που τον διακρινει η ειλικρινια, η αληθεια, το σθενος, η γνωση, η τολμη των αποφασεων και των τομων, σε πισμα καθε κομματικης ζημιας.

Οι σημερινοι λυσσασμενοι κομματικοι σκυλοι καθε αποχρωσης αγνοουν παντελως οτι το αρχαιοελληνικο πνευμα και οχι οι εβραιοκρατουμενοι Χριστιανοσυνη ειναι αυτο που εναρμονισε τις συμπατικες δυναμεις, ηλεκτρομαγνητικη, ασθενη και ισχυρα πυρηνικη και της βαρυτητας με το ηθος και τις εξεφρασε με τις Αρετες, τις Αξιες, τις Αρχες και τα Ιδανικα. Στις Αρετες ανηκουν η Φρονηση, η Σωφρο-συνη, η Ανδρεια και η Δικαιοσυνη.


Εδω νοειται η Γνησια Ελληνικη Δικαιο- οσυνη και οχι η σημερινη των Αχτιναμεδων, των Ρωμηων που ευθυνεται και για την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας!. Η ετσι ονομα- σθεισα τυφλη θεα δεν ειναι τυφλη παρα μια πορνη της χειριστης μορφης που αλληθωριζει. Στις Αξιες συμπεριλαμβανονται το Καλον, το Αγαθον, το
Αληθες και το Ελευθερον.
Οι Αρχες περιεχουν την Τιμη, το Σεβας, την Αμιλλα και την Μετοχη ‘η Λειτουργια. Τα Ιδανικα συμπεριλαμβανουν την Υγεια, την Ηδονη, τον Πλουτο και τις Τιμες.
Τι απο αυτα περαν του παρανομου Πλουτου και της Ηδονης κατεχουν σημερα οι Ρωμηοι της Χριστιανοσυνης και οι λυσσαλεοι κομματικοι σκυλοι καθε αποχρωσης της εξουσιαστικης πυραμιδας της χωρας μας; Τιποτε απολυτως!

Οταν η τυχη και η μοιρα θελει να ευοδωθη ενα μεγαλο σχεδιο σωτηριας της πατριδας επιλεγει στρατιωτικους ηγετες μεγαλης αξιας που ειναι σε θεση και μπορουν να επωφεληθουν τις ιστορικες ευκαιριες που τους παρουσιαζονται για μια αιματερα και τοσο απαραιτη σημερα κοσμογονια. Το 1453 μ.Χ. πρεπει να αποφευχθη με καθε τροπο……..

Η ικανοποιηση του ιερου σκοπου απελευθερωσης της πατριδας μας απο τον σημερινο και πολυ επικινδυνο κατοχικο στρατο, που φορα για αποπροσανατο-λισμο κοινοβουλευτικο μανδυα, απαιτει αιματερα αντισταση καθε λογης και μορφης για εξοδο απο τον σημερινο εξευτελισμο που μας επιβαλλει η Τρο’ι’κα.

Η Ελλας του 1974-2013 ζει την περιοδο μεταξυ 1430-1453 μ.Χ. Αυτο το δειχνει καθημερινα η συμπεριφορα των ΜΜΕ και της ετσι ονομασθεισης ποιλιτικης και οικονομικης Ελιτ σ’ ολο το φασμα της και χωρις καμμια απολυτως εξαιρεση.
Μεταξυ 1974-2013 προωθηθηκαν απο τους Γερμανοτσολιαδες συστηματικα και με μυριους τροπους στην χωρα μας μυριοι περιδεεις κατεσκληκοτες νανοι με κενα κεφαλια, μυριοι πρακτορες ξενων κεντρων εξουσιας, που πηλοβατουν και τρικλιζουν μεσα στα τελματα και τις ακαθαρσιες των οργανωμενων και διαπλεκομενων συμφεροντων που απομυζουν τον ιδρωτα και την περιουσια του λαου.

Αυτοι δεν ειναι Ελληνες, αυτοι ειναι Γραικυλοι, Ραγιαδες, Τουρκοκοτζαμπασηδες και Κεχαγιαδες. Αυτοι υπακουουν τυφλα στις εντολες των εχθρων του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας. Τα εργαλεια τους ειναι η απατη, η αναλγησια, η αχαριστια, η παγιδα, η πλεκανη, ειναι τα μεσα που εδωσε η φυση στους απαταιωνες της πολιτικης και θρησκευτικης πιστης για να μπορεσουν ως παρασητα να επιβληθουν και να επιζησουν σε βαρος ολων των πατριωτων. Αυτοι εκαναν τον ελληνικο τοπο μικρο και τον ελληνικο λαο συντεχνιακο και καθυ- στερημενο. Αυτοι ειναι ο κορμος των εκαστοτε ανεπαρκων και διαβρωμενων κυβερνησεων και κομματικων αντιπολιτευσεων εξαρτημενων πολιτικα απο τις ΗΠΑ και συντηρουμενων απο κονδυλια της Ε.Ε., ξεπουλωντας με τα Μνημονια τα οσια και ιερα της δοξασμενης πατριδας μας.

Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου
22.01.2013

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου