11 Μαΐ 2013

Η Οργάνωση Ρόδου της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στέλνει μήνυμα: ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!!! - φωτος

Με αρκετή υπερηφάνεια τα μέλη της οργάνωσης Ρόδου φέρουν τα διακριτικά της Πατριωτικής πολιτοφυλακής! Ο σκοπός μας είναι ένας!Εκπαίδευση και προετοιμασία για τις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα που όλοι θεωρούμε ό,τι δεν θα αποφύγουμε...


Η οργάνωση Ρόδου προχωρεί! Ανεβάζει το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης ! Στο πρόγραμμα υπάρχει σταθερά σωματική βελτίωση, αυτοάμυνα , στρατιωτική τακτική ,αγώνας σε κατοικημένους τόπους, πορείες και απεικονίσεις με την ομάδα Airsoft. Με την έναρξη της θερινής περιόδου θα οργανωθεί με την βοήθεια εκπαιδευτή αυτοδύτη μέλους μας σχολή ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης!
Καλούμε όλους τους πατριώτες της Ρόδου να συστρατευθούν μαζί μας ! Δεν περισσεύει κανείς! Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών! Βρίσκεται ανάμεσά μας και η αδιαφορία μας του δίνει περιθώρια δράσης! Το τουρκικό προξενείο έχει αναβαθμίσει τις προκλήσεις του και θέλει να εγείρει ζητήματα ανάλογα με της Θράκης! Ο στρατός μας σε αποσύνθεση!
Επάνδρωση-ετοιμότητα χείριστη!Αποθέματα ελάχιστα. Τα νησιά μας πλέον επιτηρούνται από το τουρκικό ναυτικό κατά τα φαινόμενα! Το μοναδικό ενδιαφέρον της πολιτείας είναι η πώληση του πλούτου και της Γης μας στους Ξένους !!!

ΡΟΔΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ !!
ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!












patriotikipolitofilaki.blogspot.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου