11 Μαΐ 2013

ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΔΕΝΔΙΑ !!! ΔΗΘΕΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ


 
Απο http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6767.html

Πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά μπορεί να συνέβη σε αυτήν την υπόθεση γεννώνται σε κάθε αντικειμενικό πολίτη.
Από αυτά που ακούστηκαν στην μαγνητοσκόπηση μπορεί κάποιος να αλιεύσει πολλά μαργαριτάρια,και ξεκινάμε.
 
Πρώτον ο "μπάρμπας" λέει πως φιλοξενεί και προστατεύει το καλό παιδί από το Πακιστάν στο παλιό του σπίτι,έτσι? τί μας λές ρε δουλέμπορε ,τον έχεις στα χωράφια και του δίνεις 5 ευρώ όπως λες στην κάμερα και τον σπιτώνεις για να σου κάνει της δουλειές στα χωράφια ,σαν καλος δούλοπρεπής που γίνετε γιατί σε έχει άνάγκη.
Και ποιός άλλος ξέρει σε τί άλλες "εργασίες" τον απασχολείς ???

Δεύτερον όπως λέει ο μπάρμπας στην κάμερα το καλό παιδί φοβάται να περνάει από τους κεντρικούς δρόμους?που είναι πολύ ποιό σίγουρη διότι πάντα έχει κίνηση και περνούν
αυτοκίνητα συνέχεια αλλά φοβότανε και προτίμησε να περάσει από την παραλιακή που περνάει αυτοκίνητο κάθε δυο ώρες?τι ήθελε σε απόμερο δρόμο αφού φοβάται???.....

Τρίτον, όπως μας λέει ο πλέον ύποπτος σκηνοθέτης του όλου συμβάντος ο Πακιστανός έχει μια οικογένεια που ετοιμάζετε να φέρει στην Ρόδο!! πράγμα αδύνατον λόγο του νομικού πλαισίου της ευρωζώνης,,οι γνώστες του νόμου ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί!!
Μόνο ο καινούριος νόμος με τα νομικά παραθυράκια μπορεί να νομιμοποίηση και έτσι να μπορεί να φέρει το σόι του απο το πακιστάν.
Η πλάκα είναι πως εμάς μας φαίνεται πώς πρόκειται για ατύχημα και όχι ξυλοδαρμός!!!
Πως είναι δυνατόν να τον χτυπούσαν μόνο απο την μία μεριά ,,δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς γιατί εσείς θα μας τρελανεται!!! η ρατσιστές που τον χτύπησαν χτυπούσαν μόνο στην δεξία μεριά και όχι σε όλο το πρόσωπο???!! πως είναι δυνατόν να μην έχει ιχνη χτυπημάτων από την άλλη μεριά???
Αυτά είναι ερωτήματα που θα πρέπει να εξεταστούν από την ασφάλεια πολύ σοβαρά πριν του δώσουν την πράσινη κάρτα,γιατί εκεί πάει το θέμα !!!μόνο το παραθυράκι Δένδια με το νομικό πλαίσιο του νόμου του μπορεί μόνο να πάρει αυτό που αποζητά δηλαδή μέχρι και ταυτότητα αφού το παρ΄έχει ο νόμος~!!!!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε επίσης γιατί δόθηκε τόσι δημοσιότητα στο θέμα και φωνάξανε το κανάλι ΦΜ12,που αποσκοπεί η προβολή του θέματος??τόσοι Ελληνες χτυπιούνται από οργανωμένες συμμορίες αλλοδαπών καθημερινά αλλά ποτέ δεν είδαμε τα κανάλια να είναι τόσο πρόθυμα να αναδείχνουν τα συμβάντα.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΠΗΓΗ:NEWSKOSMOS TV FM 12

http://www.youtube.com/watch?v=cnBieLVSouQ&list=UU6_njg781M_TkNUVE4mbnAw&index=6

Αk:ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ_ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ,,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΑ YΠΑΡΧH Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Η ΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου