24 Ιαν 2013

Νήπιο γλίτωσε στο παρά πέντε!!! – Βίντεο



Βίντεο σοκ καταγράφει καρέ καρε τροχαίο ατύχημα σε παγωμένο αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας. Ένα νήπιο ηλικίας μόλις δύο ετών γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα, όταν βρέθηκε στη μέση του δρόμου.






Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχειρει να κάνει προσπέραση. Ωστόσο χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αρχίζει να διαγράφει μία τρελή πορεία.

Το αυτοκίνητο συγκρούεται, με το πίσω μέρος, με ένα διερχόμενο φορτηγό που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το μόλις δύο ετών κοριτσάκι σπάζει το παράθυρο και πέφτει στη μέση του δρόμου.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο οδηγός ενός φορτηγού καταφέρνει να στρίψει το τιμόνι και να αποφύγει το παιδί, παίρνοντας μερικά εκατοστά του μέτρου δίπλα του.

Ο οδηγός ενός δεύτερου φορτηγού επιχειρεί και καταφέρνει να σταματήσει το βαρύ όχημα, ενώ ό πατέρας του παιδιού πετάγεται μέσα από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και τρέχει να πάρει το παιδί του από την άσφαλτο.

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Οι ρωσικές αρχές ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τροχαίο. Ωστόσο αυτό που μοιάζει σχεδόν βέβαιο είναι το γεγονός πως το μικρό παιδί δεν θα είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο, αν ήταν δεμένο στο ειδικό, για την ηλικία του, κάθισμα.

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Νήπιο γλίτωσε στο παρά πέντε!!! – Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου