15 Μαρ 2013

Οι Αλβανοί εγκληματούν ασύστολα και εμείς τους μαθαίνουμε και δωρεάν Αλβανικά!

 
Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η δουλικότητα και η υποταγή σε αυτόν τον τόπο. Ο Δήμος Χανίων την ώρα που η ελληνική εθνική συνείδηση πλήττεται ανεπανόρθωτα και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου διώκεται με κάθε μέσο, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων στην Αλβανική γλώσσα για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που έτυχε να γεννηθούν εδώ.

Πέρα από την γλώσσα, θα διδάσκεται και η ιστορία τους από αλβανούς καθηγητές. Η ασυδοσία και η ανοησία σε αυτόν τον τόπο δεν έχει τέλος. Κανείς δεν υπολογίζει πλέον τους γηγενείς κατοίκους αυτού του τόπου οι οποίοι χρησιμοποιούνται πλέον μόνον για να ψηφίζουν, τους ακροβολισμένους από το σύστημα διεθνιστές.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αναμένει τις αντιδράσεις συλλόγων γονέων της περιοχής που θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντισταθούν σε αυτή την αναίμακτη εισβολή στην παιδεία.

Η γνώση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας είναι θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την παρουσία τους εδώ. Κάθε άλλη προσέγγιση είναι τουλάχιστον ύποπτη.
Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει έλεγχο των μεταναστευτικών πληθυσμών. Ποιοι, πόσοι, πότε και που, έτσι μόνον μπορούμε να συζητούμε αν θέλουμε να αποφύγουμε νέες τεράστιες εμπλοκές, καταλήγει η ανακοίνωση.
Aftonomi.gr
kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 45%!!!!ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΔΙΑΥΛΟ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ ΑΝΟΔΙΚΗ!!ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ,ΤΟ 2003 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΕΤΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥΣ!!!!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΓΕΝΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ,ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΛΕΩ ΣΑΜΑΡΟΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1993) ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΟΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή