11 Μαρ 2013

ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ....

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή ο οποίος είναι πεσμένος κάτω.

 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος διαδηλωτής που βρισκόταν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων προκάλεσε λεκτικά έναν άνδρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.
 
Τότε, άνδρες των ΜΑΤ αρχίζουν να...
 
 κυνηγούν τον διαδηλωτή και όταν τον πιάνουν αρχίζουν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο διαδηλωτής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και δέχεται κλοτσιές και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια όταν φωνάζει το όνομά του, ένας άνδρας των ΜΑΤ βάζει τα χέρια του μέσα στο στόμα του διαδηλωτη για να του το κλέισει... Οι σκηνές δύσκολα περιγράφονται με λόγια!
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το περιστατικό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Newsit Λευτέρη Σουχάιμπ, που ήταν μπροστά στο περιστατικό καθώς κάλυπτε τη συγκέντρωση, όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το βίαιο περιστατικό, οι υπόλοιποι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να τους απωθούν και να υψώνουν τις ασπίδες τους για να τους εμποδίσουν με κάθε τρόπο. Στη συνέχεια άρχισαν να τους σπρώχνουν και να ρίχνουν χημικά προς το μέρος τους
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου