22 Απρ 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 400εκ.ΕΥΡΩ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ 15εκ. ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ


Συστράτευση των μεγαλύτερων πορτοφολιών της χώρας για να μείνει ελληνική, η Εθνική Τράπεζα, βρίσκεται εν εξελίξει το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων, που στηρίζουν την κίνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ώστε να μην κρατικοποιηθεί η ΕΤΕ βρίσκεται και η Εκκλησία της Ελλάδος.


 Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου κατατέθηκε πρόταση, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Αρχιεπισκόπου αλλά και όλων των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με την οποία η Εκκλησία προτίθεται να καλύψει άνω του 50% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, με ένα ποσό της τάξεως των 400 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που θα βρεθούν από την αξιοποίηση των ακινήτων της Εκκλησίας.


 5. Η συμμετοχή τΖς Εκκλησίας της Ελλάδος προτείνεται νά πραγματοποιηθεί διά της χρήσεως των ανηκόντων εις Αυτήν ακινήτων, η αξία των οποίων, ως προκύπτει εκ των διενεργηθεισών κατά τήν παριππεύσασαν τριετίαν, παρ` εξειδικευμένων εταιρειών των Τραπεζών, εκτιμήσεων, ανέρχεται ε0ς τό ποσόν των τετρακοσίων, τουλάχιστον, εκατομμυρίων (400.000.000) Ευρώ, η δ' απόδοσις αυτών, κατά τήν διαρρεύσασαν διετίαν βαίνει συνεχώς μειουμένη.
 Ο ιεράρχης, ένας από τους πλέον δραστήριους με έντονη κοινωνική αλλά και ανθρωπιστική δράση στην περιοχή του, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προτείνει την συμμετοχή της Εκκλησίας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας ώστε να αποφευχθεί «ο επαπειλούμενος αφελληνισμός του πρώτου πιστωτικού ιδρύματος της νεωτέρας Ελλάδος». Η συμμετοχή της Εκκλησίας θα είναι μεγαλύτερη από το ποσοστό που της αναλογεί ως ήδη μέτοχος (διαθέτει περί τα 15.000.000 μετοχές). Η συμμετοχή, θα γίνει εντός ενός προκαθορισμένου πλαισίου με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας το οποίο μεταξύ των άλλων θα προβλέπει την αναλογική συμμετοχή της Εκκλησίας στο Δ.Σ. του ιδρύματος.



 Αυτά λέει μεταξύ άλλων ο "Ιερέας",διαψεύδοντας τον ψεύτη Ιερώνυμο που είχε δηλώσει ότι είναι μύθος η εκκλησιαστική περιουσία!!Κατάσχεση της εκκλησιαστικής περιουσίας τώρα η οποία φτάνει να ξεχρεώσει η πατρίδα τρεις φορές το δημόσιο της χρέος!!Να μας εξηγήσουν οι προδότεςπολιτικοί πως είναι δυνατόν να πληρώνονται από το κράτος οι ρασοφόροι ως δημόσιοι υπάλληλοι και συνάμα να έχουν όλη αυτή την απίστευτη περιουσία σαν εφοπλιστική εταιρεία??

http://apollonios.pblogs.gr/

kerberos-hellas

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ελεος!!!Ανθιμος: Δίνω δύο μισθούς για την Εθνική Τράπεζα - Να κάνουν το ίδιο όλοι οι Ελληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου