29 Απρ 2013

Δένδιας: Ανήγγειλε την σύσταση στην ΕΛ.ΑΣ '' Ομάδος βαριά Οπλισμένης'' !...Ενώ το άσυλο ''πάει'' στις Μ.Κ.Ο

Το άσυλο πλέον στα χέρια των ΜΚΟ ...και σε άτομα πολίτες διορισμένα απο την Διεθνή Αμνηστία !!
ΟΙ Αστυνομικοί ειναι ¨ηρωες αμοιβόμενοι με ελάχιστα χρήματα καλούνται να δε να αντιμετωπίσουν πολλαπλά καθημερινά θέματα αλλά και βαριά οπλισμένους κακοποιούς !
Έχουμε με τον μέσο Αστυνομικό να είναι οπλισμένος με ένα περίστροφο και καλείται να αντιμετωπίσει κακοποιούς οπλισμένους μς πολεμικά όπλα δήλωσε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως Δένδιας μιλώντας στην ΕΤ3 και στην εκπομπή ''συμβαίνει τώρα'' !

Κάλυψε τα θέματα προσωπικού τα (κατανόησε ) χωρίς βέβαια να δώσει λύση στο τι θα γίνει με
τα νυχτερινά επιδόματα των Αστυνομικών !

Προανήγγειλε την σύσταση Ειδικής Μονάδος πολύ βαριά Οπλισμένης που θα αντιμετωπίζει άμεσα το οργανωμένο έγκλημα που σήμερα ανθεί και στην Επαρχία !

Η Ομάδα αυτή δήλωσε ο Δένδιας θα μπορεί να αντιμετωπίσει κακοποιούς οπλισμένους και αποφασισμένους για μάχη!
Άλλωστε, το είχε εμμέσως πλην σαφώς προαναγγείλει και ο ίδιος ο υπουργός λίγες ημέρες πριν, ενώ ακουγόταν έντονα από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ πως "σε λίγο καιρό θα υπάρξουν αλλαγές στην ΟΠΚΕ".
 

Εμείς να επισημάνουμε απο την πλευρά μας να μην χρειάζεται και εντολή απο πολιτικούς προϊσταμένους για άμεση επέμβαση !
Συνεχίζοντας ανέφερε τα προβλήματα των μέσων που αντιμετωπίζει η Αστυνομία ,όπως δεν υπάρχουν ανταλακτικά για τα περιπολικά !

Την είδηση που έδωσε ο Δένδιας ειναι οτι το άσυλο πλέον σε πρώτο βαθμό αλλά απο άτομα πολίτες όπως ΜΚΟ και άτομα διορισμένα από την Διεθνή Αμνηστία ...
Το τι θα συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε σε ελάχιστο χρόνο ενώ έδωσε την είδηση οτι δεχόμαστε πιέσεις απο τον ΟΗΕ για τους λαθρομετανάστες και την μή χορήγηση Ασύλου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου