9 Απρ 2013

ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ! Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Ο ....ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !
ΕΑΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ", ΚΑΙ Ο "ΑΛΛΑΧ" ή "ΕΛΛΟΧ" ή "ΓΙΑΧΒΕΧ" ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΑΝ ΕΞ ΑΡΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ: ΣΤΗΝ "ΓΕΝΕΣΗ" ΙΕ' 18-21, Ο "ΘΕΟΣ" ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΕΚΑΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ (HABRA-HAN) ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΙΛΟ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΗΤΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΧΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.

ΕΙΣ ΤΟ "ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ" ΙΑ'24, Η "ΑΓ.ΓΡΑΦΗ" ΤΟΥ "ΑΛΛΑΧ" ή ΓΙΑΧΒΕΧ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΔΑΦΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΔΥΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΙΛΟ (ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΔ'5) ΩΣ "ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ".
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ": "ΓΕΝΕΣΗ", "ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ" ΚΑΙ "ΑΡΙΘΜΟΙ" ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΩΫΣΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ". ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΠΡΟΦΗΤΟΥ" ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ., ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ Η.Π.Ε.Ι., ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ" ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.
 Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ) ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ", ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ <ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ>, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΑΛΛΑΧ-ΕΛΛΟΧ, ΟΤΙ "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΧΘΗΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΤΑΜΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ" (ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ")

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ: ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ-ΛΙΒΑΝΟΥ-ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ-ΥΕΜΕΝΗΣ-ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ-ΠΕΡΣΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ-ΣΟΜΑΛΙΑΣ-ΣΟΥΔΑΝ-ΕΡΥΘΡΑΙΣ-ΛΙΒΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ" ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ-ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ- ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΣΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ "ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ", ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ 90% ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ (ΑΣΚΑΝΙΩΝ Μ.ΑΣΙΑΣ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ) ΑΠΟ ΙΑΝ. 2006 ΕΩΣ ΔΕΚ. 2009.

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ -ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ "HONG" ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "+-ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΖΕΝ" ΘΙΒΕΤ (ΙΝΔΙΑ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ:

ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ            "HONG"           "ΖΕΝ"            "ΑΟΑ"
ΣΕΛΗΝΗΣ                   ---->     ΚΙΝΑΣ  ---->   ΘΙΒΕΤ ---->   ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Η ΔΙΑΠΡΑΞΗ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ "NSA" (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΩ MOSSAD" (ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ" ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΛ-ΚΑΕΝΤΑ" ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
Η "ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ" ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ. Η "ΑΛ-ΚΑΕΝΤΑ" ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ "NSA" ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΖΗΛΩΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ", ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ "CIA" KAI ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΕΜΕΝΗΣ TIMOTHY OSMAN,ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "BEN LADEN". ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ "CIA", ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΑΝΩ MOSSAD" ή "S-MOSSAD" , ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΤΜΗΜΑ Q" ΤΟΥ ΤΟΜΕΩΣ "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" ΤΗΣ "NSA". ΤΟ "ΤΜΗΜΑ Q" ΤΟΥ "ΤΟΜΕΩΣ Σ.Π.Π." ΤΗΣ "NSA" (D/D.P.P),ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΧΕΔΙΩΝ-ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ "NSA".
 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ MOSSARAF ή ΜΩΫΣΗ, Η ΟΠΟΙΟΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΙΑΣ 1914-17, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΙΪΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΙΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ". ΟΛΕΣ ΟΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΤΗΣ "ΧΕΣΜΠΟΟΛΑΧ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ", ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΙΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΜΗΜΑ Q" TΟΥ "ΤΟΜΕΩΣ D/D.P.P" ΤΗΣ "NSA-USA", ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "S-MOSSAD" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "CIA" ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ "NSA" ΚΑΙ ΤΟ "NSC" (NATIONAL SECURITY COUNCIL) ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ (ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ) ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ-ΕΦΡΑΪΜ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
 ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ "CIA" ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ "NSA" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ-ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ "ΗΝΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ", ΩΣ "ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ-ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ".................................


..........ΠΡΟΣΟΧΗ:  H "NSA" ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ "ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΣΤΟ "ΤΜΗΜΑ U".
ΠΡΟΣΟΧΗ: H "NSA" ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Η "NSA" ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ-ΣΑΓΚΑΗΣ, ΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ "ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟ" ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "HONG"-"ZEN"-"+-AOA" ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ Η "NSA" ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "+-ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ "HONG" ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ "ZEN" ΘΙΒΕΤ (ΙΝΔΙΑΣ) ΚΑΙ "+- ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Η "NSA" ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ" ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ "ΚΡΑΧ" ΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ..................

σελ.19-22


ΚΕΡΒΕΡΟΣ:

  • ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ";
  • ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ";;;
  • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚΗΣ Ν.R.O KAI N.S.A ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ:
 Παραθέτουμε τα σήματα του υπερ-μυστικού Ν.R.O. (National Reconnaissance Office) δίχως πολλά - πολλά σχόλια καθώς αυτά τα σήματα μιλάνε από μόνα τους. Η μόνη επισήμανση που θα θελα να κάνω είναι ότι εδώ περισσότερο θα ταίριαζε η Σεληνιακή σημαία της Δρακονιανής Κίνας παρά η Αμερικάνικη.

To N.R.O. ως μια από τις 16 μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ υπάγεται στην προϊστάμενη υπερ-απρόσιτη-σκιά N.S.A. (National Security Agency).

Άρα εδώ έχουμε μια ακόμη επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. που μετά την στημένη επίθεση προβοκάτσιας του τρίτου παγκόσμιου πολέμου της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ανάφερε ότι:

Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ “NSA” ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΠΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΩΡΙΩΝΙΩΝ-

ΒΟΩΤΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η

ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ “ΣΙΝΕΣ” Ή

ΚΙΝΕΖΟΙ._

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ:ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ:
 
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΡΟΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘkerberos-hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου