20 Μαΐ 2013

ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!Αφιερωμένο στις Ρε πούστηδες όλου του κόσμου!


Φτύνουμε στα μούτρα σου Ρε πούστη... εε Ρεπούση εννοούσα, το δόγμα σας (εξ ανατολών το φώς)!

Ξερνάμε στην μάπα σας τις Ινδοευρωπαϊκές θεωρίες, τις Άριες φυλές σας, τα Φοινικικά γράμματα σας και την δήθεν ανυπαρξία γραφής στον Ελλαδικό χώρο πρίν το 800π.χ.,τους "ανωνύμων λαών" πολιτισμούς Μεσοποταμίας πρίν το 3.600π.χ., τις Μαύρες Αθηνές σας και όλες τις υπόλοιπες ανθελληνικές θεωρίες υπαγορευμένες απ΄ τ΄ αφεντικά σας και τις ΜΚΟ σας!

Χάρισμά σας η "επίσημη"ημιμάθειά σας η επενδεδυμένη με τον άθλιο καθωσπρεπισμό της γραβάτας και η επικυρωμένη με την βούλα των κρυπτοεβραϊκών Πανεπιστημίων της αποχαύνωσης και των Σιωνικών υπουργείων παρά-παιδείας και εθνομηδενιστικής αφασίας!

Η κατ΄ εσάς"παράνομη" ημιμάθεια-(αναζήτηση της αλήθειας) θα γίνει κοινός τόπος.Διότι η αλήθεια είναι ΦΩΣ και δεν βουλιάζει, όσο και να την θάψετε πάντα θα βγαίνει στην επιφάνεια!

Οι Ιστορικοί δοσίλογοι..δάσκαλοι ήθελα να πω, της νέας εποχής, πιόνια του Ιουδαϊκού συστήματος α-παιδείας, διδάσκουν στα παιδιά των σκλαβωμένων Ελλήνων που παρακολουθούν μαθήματα στα κατεχόμενα Σχολεία της Ελληνικής επικράτειας, όπως του γράφοντος,στην Β΄ τάξη γυμνασίου, ότι δεν είναι Έλληνες, διότι δεν υπάρχουν Έλληνες λέει στον Ελλαδικό χώρο.... τους πάτησε το τραίνο του Βυζαντίου!!!
Εμείς οι κάτοικοι αυτής της χώρας απλά έτυχε να περνάμε απ΄ έξω... και μπαίνοντας μέσα κατά τύχη μάθαμε να μιλάμε Ελληνικά!!!!

Ανύπαρκτοι, απάτριδες, Ιστορικοί της δεκάρας μηνύστε στο αφεντικό σας ΣΙΝ ότι κατά την διαδικασία δημιουργίας παγκόσμιας σούπας μαζανθρώπων μάλλον του ξέφυγαν μερικοί ΕΛΛΗΝΕΣ και πολύ φοβάμαι ότι θα του χαλάσουν τη ...σούπα!

Οι Βασιλείς σας, Όθωνες και λοιποί, εκ Βαυαρίας, βροντοφωνάζουν την πραγματική τους καταγωγή στο Δημαρχείο της πρωτεύουσάς τους...Δημαρχείο Μονάχου, Μύνχεν Γερμανιστί, ή αλλιώς κεκαλυμμένα: Μίνγκ Χαν. Οι συμβολισμοί ανά τους αιώνες μιλούν από μόνοι τους. Οι Μασώνοι ως πετράδες τεχνίτες αρχικά, φρόντισαν να αφήσουν τα σημάδια της πραγματικής καταγωγής του μεγάλου τους αρχιτέκτονα σε όλους τους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης οι οποίοι βρίθουν από δράκους, διαβόλους-διαστρεβλωμένες μορφές του πάνα, χερουβείμ, σεραφείμ, όφεις αγγέλους, και ένα σωρό άλλες απόκοσμες φιγούρες οι οποίες κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι.

Έχοντας αφοδεύσει τις αντικρουόμενες θεωρίες της πεντάρας στα μούτρα σας και έχοντας αποβάλλει τις Ιστορικές τοξίνες με τις οποίες μας δηλητηριάζατε τον Νού τόσα χρόνια, σας σερβίρουμε παρακάτω σε μια αφίσα Α1 και οκτώ ορδές την δική μας λογική ανάγνωση των ιστορικών γεγονότων φορώντας πάντα τα γυαλιά της Ο.Ε.Α. ...Εννοήστε, και συμπληρώστε τις λεπτομέρειες μόνοι σας!
Πηγές: Δεν σας δίνουμε περαιτέρω πηγές, απαιτούμε από σας να πάτε να... τις βρείτε μόνοι σας, είναι παντού τριγύρω σας ...ξεστραβωθείτε.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_20.html


ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ:


ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ SLOW DOWNLOAD
kerberos-hellas

1 σχόλιο: