20 Μαΐ 2013

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟ UCK'ΑΔΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ Ε-Ξ-Ο-Π-Λ-Ι-Σ-Τ-Ε-Ι-Τ-Ε !!!

Oι «Μουτζαχεντίν Χαλκ» στην Αλβανία ..Αυστηρή προειδοποίηση στα Τίρανα !

Αυστηρή προειδοποίηση προς τα Τίρανα απηύθυνε η Τεχεράνη...¨Αμεσος ο κίνδυνος και για την Ελλάδα ! Μετά την υποδοχή των 14 πρώτων από τα 210 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ στα Τίρανα, η ιρανική κυβέρνηση προειδοποίησε την Αλβανία ότι η απόφαση αυτή θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια της χώρας...Αλλά και των γειτόνων της !




«Η κυβέρνηση της Αλβανίας θα πρέπει να αποφύγει να επαναλάβει το ίδιο λάθος που έκαναν άλλες χώρες όσον αφορά την υποδοχή των μελών της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και ολόκληρης της περιοχής», δήλωσε μέλος του ιρανικού Κοινοβουλίου.


Πριν από δύο ημέρες έφθασε στην Αλβανία η πρώτη ομάδα των 14 από τα 210 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, η οποία θεωρείται ως αντιπολίτευση του καθεστώς του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν.


Περίπου 3.000 μέλη της οργάνωσης ζουν σε ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ και για λόγους ασφαλείας θα μεταφερθούν σε διάφορες χώρες με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του ΟΗΕ.

Ας ελπίσουμε μην κάποιοι φωστήρες του τόξου θελήσουν να τους φέρουν και στην Ελλάδα...Αν και σε λίγο καιρό θα κατηφορίσουν προς τα εδώ !



kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου