5 Φεβ 2014

ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ; 68€ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, 58€ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!! 4.000.000 ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ;;;;

Κάμερες μπαίνουν στα διόδια τα μεσάνυχτα
 


 Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες σε διόδια στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου τίθενται σε λειτουργία από τα μεσάνυχτα. Οι κάμερες θα φωτογραφίζουν όσους δεν πληρώνουν και στη συνέχεια θα τούς αποστέλλεται το πρόστιμο στο σπίτι.
   
   Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, σε βάρος των παραβατών επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ,καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες.

 Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, Οι Ειδικές Ηλεκτρονικές Τεχνικές Συσκευές θα υπάρχουν στα εξής σημεία:

 Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.

 Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου.

 Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης.

Απογείωση κόστους


 Οι νέες τιμές απογειώνουν και το κόστος ταξιδιού για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο πλέον θα ξεπερνά τα 58 ευρώ, ενώ περίπου στα ίδια επίπεδα θα παραμείνει το ταξίδι Αθήνα - Πάτρα (στα 12,80 ευρώ με επιστροφή).

 Ειδικότερα:

 Ολυμπία Οδός: Ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη Τετάρτη οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών πλέον θα καταβάλλουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις σε Ελευσίνα και Ισθμό.

 Παράλληλα, από την ερχόμενη Τετάρτη θα τεθούν σε λειτουργία και πλευρικοί σταθμοί στους ανισόπεδους κόμβους Νέας Περάμου και Πάχης Μεγάρων (στους κλάδους εξόδου από Κόρινθο και εισόδου προς Κόρινθο) και στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων (στον κλάδο εξόδου από Αθήνα και στον κλάδο εισόδου προς Αθήνα).

 Παράλληλα, παρέχονται εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα Ελευσίνα Value και Ισθμός Value). Επίσης, προβλέπονται πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

 Σημειώνεται ότι από τις παραμονές Χριστουγέννων ισχύουν νέες τιμές στους σταθμούς Ζευγολατιό και Ρίο, όπου το κόστος διαμορφώνεται σε 2,50 ευρώ από 3,10 ευρώ. Η έκπτωση προβλέφθηκε υπό την πίεση των αντιδράσεων ότι οι οδηγοί πληρώνουν ακριβά διόδια σε έναν δρόμο-καρμανιόλα.

 Νέα Οδός: Η μεγαλύτερη αύξηση 60%, η οποία οφείλεται στην αλλαγή της χιλιομετρικής χρέωσης στα διόδια και εκκρεμεί από το 2011, θα γίνει στο κομμάτι Μεταμόρφωση - Σκάρφεια από την κοινοπραξία Νέα Οδός.

 Η χρέωση για τα Ι.Χ. στα διόδια Αφιδνών θα αυξηθεί από τα 2,10 ευρώ στα 3,35 ευρώ, στη Θήβα από 2,55 ευρώ στα 4,05 ευρώ και στην Τραγάνα από 2,45 στα 3,95 ευρώ.

 Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου: Στο τμήμα Ράχες Μαλιακού - Κλειδί Ημαθίας οι τιμές των διοδίων στους σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου θα αυξηθούν κατά 30% για τα Ι.Χ. και από 2,70 ευρώ θα πάνε σε 3,50 ευρώ και από 3,10 ευρώ σε 4 ευρώ αντίστοιχα.

 Περιορισμένης κλίμακας μειώσεις τιμολογίων της τάξεως των 0,10 ευρώ -κυρίως στη μεγάλη κατηγορία των οχημάτων (φορτηγών κ.ά.)- θα φέρει αντίστοιχα η τιμαριθμική προσαρμογή των διοδίων.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου