16 Ιουλ 2014

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.----------- ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ - ΡΙΚ) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140713/low/newego_LARGE_t_1101_54372549.JPGΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Έβαλε 20 δισ. δολάρια στο τραπέζι ο Κινέζος πρωθυπουργός

ΚΑΙ :

Στη Ρόδο έφτασε ο πρόεδρος της Κίνας   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ) ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ)?

-------------------------------------------- 

> Σαμαράς: Στρατηγική η σχέση μας με την Κίνα

> Οι συμφωνίες της ελληνο-κινεζικής στρατιωτικής συνεργασίας 

-------------------------------------------- 

** ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

http://www.geetha.mil.gr/media/anakoinoseis/2014/14-7-ageetha/album/medium/0002.jpgΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΓΕΩΠΟ-ΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ;;; ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ [Ή SHANGHAI PACT] ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ [ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ+SEATO]. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ Δ' Σ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ;;;; 
<<ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ>> ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ: "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΉΤΟΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ".

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/07/blog-post_15.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου