23 Ιουλ 2014

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΑΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!


 Άρθρο-φωτιά για το δολάριο: "Είναι ετοιμοθάνατο - Οι κυρώσεις στη Ρωσία επισπεύδουν την... κηδεία του"

Ένα άρθρο-φωτιά για το μέλλον του δολαρίου εξαιτίας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ δημοσιεύει ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και διδάκτωρ στατιστικής Jim Willie. Αυτό που επισημαίνει είναι πώς «το δολάριο είναι ετοιμοθάνατο και η κηδεία του θα έρθει σύντομα με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε χώρες όπως η Ρωσία».

Τα βασικότερα σημεία του άρθρου του εκδότη οικονομικής ιστοσελίδας στις ΗΠΑ, διακεκριμένου οικονομολόγου και κατόχου phd στη στατιστική Jim Willie έχουν ώς εξής :

«Το δολλάριο είναι ετοιμοθάνατο…Νομίζω πως η νεκρώσιμη πομπή αρχίζει εφέτος. Είπα κατ’ επανάληψη ότι ο χρόνος δεν θα τελειώσει όπως άρχισε».
Τι θα αρχίσουν οι Αμερικανοί να βλέπουν να έρχεται με την επιτάχυνση της κρίσης του δολαρίου
;
Ο Willie λέει: «Πιστεύω πως θα αρχίσουν να παίρνουν ειδοποιήσεις απόλυσης από τους εργοδότες τους. Πιστεύω πως θα αρχίσουν να βλέπουν υψηλότερες τιμές στα καύσιμα και στα τρόφιμα. 

Νομίζω πως θα αρχίσουν να βλέπουν προσφορές θέσεων εργασίας από κινεζικές εταιρείες σε αμερικανικό έδαφος. Χάνουμε την χώρα μας…»

Στα διεθνή ζητήματα λέει: «Δεν σας κάνει εντύπωση ότι κάθε μήνα έχουμε και επιτάχυνση των γεγονότων;… Η Ουκρανία ήταν μια παγίδα και οι ΗΠΑ πήγαν και έπεσαν μέσα. Τώρα βλέπουμε τον βάλτο. Μετά θα χάσουμε το ΝΑΤΟ. Στο Ιράκ συνέβη το ίδιο πράγμα. Αλλά στον αραβικό κόσμο μια παγίδα ήταν στημένη και οι ΗΠΑ πηγαίνουν κατευθείαν μέσα σε αυτήν. Το αποτέλεσμα θα είναι θολό και αβέβαιο, αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα είναι ευνοϊκό για την κυβέρνηση Ομπάμα και για τις σχέσεις της με το Πεντάγωνο…
Στην ουσία οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν και εκπαίδευσαν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης. Τώρα αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες αυτών των ενεργειών. Αυτοί που εκπαιδεύαμε μυστικά και χρηματοδοτούσαμε μυστικά, ως συμμάχους μας στη Συρία, τώρα επιτίθενται σε άλλους συμμάχους μας στο Ιράκ. ΄Ετσι οι ΗΠΑ είναι και στις δυο πλευρές, μπλεγμένη στη μέση και βαδίζοντας μέσα σε μια παγίδα».

Υποστηρίζει επίσης πως το σχέδιο των ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι κατασκευασμένο από τη CIA, όταν από το Πεντάγωνο υπάρχουν αντιδράσεις και αυτό γιατί θα αποδειχθεί «παγίδα», όπως συνέβη στο Ιράκ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ NSA ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ:

σελ.21
....ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ NSA ΚΑΙ ΤΟ NSC (NATIONAL SECURITY COUNCIL) ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ (ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ) ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ (ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ- ΕΦΡΑΪΜ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ NSA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βλέπε ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ), ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ - ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.....

σελ.22
...ΠΡΟΣΟΧΗ: H NSA ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΥΠΙΚΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ "ΝΙΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΣΤΟ " ΤΜΗΜΑ U".

ΠΡΟΣΟΧΗ:   H NSA ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Η NSA ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "HONG" KINAΣ-ΣΑΓΚΑΗΣ, ΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ "ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟ-" ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "HONG" - "ΖΕΝ"- "+-ΑΟΑ"ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ Η NSA ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "+-ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ΤΩΝ ΗΠΑ......

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚΗΣ Ν.R.O KAI N.S.A ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ:










ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΟΥ 2003. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.......
 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ε.ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ "H NSA κατασκοπεύει για λογαριασμό του Ισραήλ" - ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ...

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου