9 Οκτ 2014

ΑΔΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 3 ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ!!!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ !!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΙΣΤΩΝ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΟΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, ΝΑ ΑΠΑΓOΡΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά

 

Από την πρώτη στιγμή της 20χρονης πορείας του Δικτύου Σπάρτακος απαιτούμε... την απαγόρευση των ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Όμως οι... κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων γράφουν τις εκκλήσεις μας στα παλιά τους τα παπούτσια.


Ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Αβραμόπουλου, επανέφερε την πραγματοποίηση παρελάσεων και την κλιμάκωση των στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του success story και οι ανάγκες του "θεαθήναι" για να βγάλουν φωτογραφίες ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εθνικής άμυνας χωρίς να υπολογίζουν το τεράστιο οικονομικό κόστος, χωρίς να υπολογίζουν τα τεράστια οικολογικά εγκλήματα και την επιβάρυνση των τοπικών κοινωνιών, περιφρονώντας τους κινδύνους θανατηφόρου ατυχήματος.

Τώρα μαζεύουμε νεκρούς και κομματιασμένους συναδέλφους από τo πεδίo βολής.

Τέρμα στα κροκοδείλια δάκρυα.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός των προσχηματικών ΕΔΕ.

Πρέπει τώρα να απαγορευτούν οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Απαιτούμε τώρα την παραίτηση του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων που βαρύνονται με αυτό το τεράστιο έγκλημα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των νεκρών συναδέλφων.

Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου