17 Οκτ 2014

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "300" ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ...ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η πόλη Kobanî απελευθερώθηκε

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκδιώχθηκαν από το Κομπάνι, την κουρδική πόλη κοντά στα σύνορα Συρίας- Τουρκίας, ύστερα από εβδομάδες σκληρών μαχών, σύμφωνα με το Russia Today.


Το RT επικαλείται πληροφορίες από κούρδο διοικητή που λέει πως το Ισλαμικό Κράτος οπισθοχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, 2 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά και 9 χιλιόμετρα προς τα δυτικά. 
Οι Κούρδοι μαχητές κάνουν τώρα εκκαθάριση της πόλης. Οι τζιχαντιστές φέρονται να έχουν αφήσει πίσω βομβιστές αυτοκτονίας, οι οποίοι κρύβονται ανάμεσα στα ερείπια σε διάφορα σημεία της πόλης.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ/ΜΑΧΗΤΡΙΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΧΟΝΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ...ΝΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΥΛΟΥ (ΝΑΙ ΣΚΥΛΟΥ!!!) ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΟΔΩΡΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ''ΜΑΧΗΣ'' ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ''ΛΑΙΚ'' ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗ'' ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ'' ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ....ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!!!!!!.
ΑΝΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ , ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ''ΘΕΡΜΕΣ'' ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ'', ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΑΛΛΟΙ'' ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.....................

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ ΚΑΙ........ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ......ΣΚΥΛΟΣ!!!!!!!



ΚΕΡΒΕΡΟΣ:ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗ.... ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ




kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου