17 Οκτ 2014

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ:

ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΔΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΑΤΑΤΖΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΕΠΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»-«ΣΕΑΤΟ» ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»-«ΣΕΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» («SHANGAI PACT»), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»-«ΣΕΑΤΟ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ 888» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ (Η.ΠΕ.Ι.) 666 ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ «ΙΣΟΘΕΟ»), ΑΤΙΜΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 1941. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ» Ή «GOLDEN DAWN» ΑΓΓΛΙΑΣ, ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ή «MORGENRÖTE», ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤOΝ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ SS. Η Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 134-151, ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΣΩΡΡΑ», ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΔΡΟΧΟΪΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΓΑΖΗ ΚΑΙ ΒΑΤΑΤΖΗ.
ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 5 ΦΑΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23/9/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛ.ΠΑΤΡΙ.Κ.Ε. ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ : http://ellpatrike.blogspot.gr/2014/09/blog-post_23.html


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 5 ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ) ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΠΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α. - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ) ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" [ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΟΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ : ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ], ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" "ΕΛΛ.ΠΑΤΡΙ.Κ.Ε." (ΑΝΑΤΥΠΩΣΤΕ-ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ)

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ EMAILS ΑΠΟ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ”, ΕΛΛ.ΠΑΤΡΙ.Κ.Ε., ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 5 ΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΧΑΡΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 4ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. (ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ)

ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (ΑΝΑΤΥΠΩΣΤΕ-ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ)

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ 35ΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ : Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΞΟΝΑΣ Η.Π.ΕΙ. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ) ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ", ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ), ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ" ΤΩΝ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η ISIS απειλεί να "απελευθερώσει" την Κωνσταντινούπολη με αφορμή το νερό του Ευφράτη


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου