19 Νοε 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!!! ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


Με ειδική τροποποίηση της ρωσικής νομοθεσίας επιτρέπεται πλέον η οπλοκατοχή για λόγους αυτοάμυνας.

Μέχρι σήμερα η κατοχή πυροβόλου όπλου επιτρεπόταν μόνο με ειδική άδεια οπλοκατοχής και χρήσης σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως το κυνήγι, οι αθλητικές εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά μαθήματα σκοποβολής.
Τα κυνηγετικά και τα όπλα σκοποβολής απαγορεύονταν χωρίς άδεια, ενώ στους πολίτες επιτρεπόταν μόνο η κατοχή αεροβόλου (με σφαίρες από καουτσούκ) για αυτοάμυνα.
Με την τροποποίηση του νόμου που εμφανίστηκε χθες, Τρίτη, στη επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής νομοθεσίας και των νομικών εγγράφων, πλέον επιτρέπεται η οπλοκατοχή και για αυτοάμυνα.

πηγη


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 5 ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ....ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

TOP-URGENT G.H.REES TO RUSSIA. ARMAMENT OF ALL THE TURKS CIVILIANS AGAINST RUSSIA, ARMENIA, GREECE, CYPRUS, ISRAEL, AND HELLENOGENES PALESTINIANS

TOP – URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND SURVIVAL


FROM THE DEPARTMENT OF THE PARAMILITARY CORP “G.H.REES” MAGNESIA (GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT”


TO THE PRESIDENT OF RUSSIA MISTER VLADIMIR PUTIN, TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT, TO THE CHIEF OF “FSB” MISTER BORTNIKOV, AND TO MISTER NIKOLAI PATRUSEV CHIEF OF THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY ADVISOR.


VOLOS – GREECE 26.12.2010


SUBJECT: ARMAMENT OF ALL THE TURKS CIVILIANS AGAINST RUSSIA, ARMENIA, GREECE, CYPRUS, ISRAEL, AND HELLENOGENES PALESTINIANS.


(FOLLOWING THE MAIN G.H.REES ORIGINAL SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE :)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «FSB» ΚΥΡΙΟ BORTNIKOV, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ NIKOLAI PATRUSEV ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ 26.12.2010


ΘΕΜΑ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.


ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ «FSB» ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_4369.html ) ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ 5 ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ 70.000.000 ΗΤΟΙ 35.000.000 ΑΤΟΜΑ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΕΩΣ 60 ΕΤΩΝ.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 35.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ – ΤΟΥΡΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 35.000.000 ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 4.000.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΑΝ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΑΔΩΝ 35.000.000 ΕΝΟΠΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ» ΩΣ ΑΞΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ - ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ) ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 20 ΕΩΣ 60 ΕΤΩΝ, ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΞΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.» (ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ - ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.» ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 60 ΕΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.» ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΘΕΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 4.000.000 ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ 1.000.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: «Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ», ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙ «ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ (ΤΑΧΑ) ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ».

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.», ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ (!) , ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΚΙΛΑ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΠΕΛΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΑΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΒΟΤΚΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΕΛΛΑΔΟΣ (G.H.REES), ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ «Α.Τ.ΟΥ.ΤΑ.Κ.», ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

«Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ "Π/Σ Ο.Ε.Α".
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ VLADIMIR PUTIN, ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «FSB» ΚΥΡΙΟ ALEXANDER BORTNIK

G.H.REES TO THE PRESIDENT OF THE RUSSIAN FEDERATION MISTER VLADIMIR PUTIN, TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT, TO THE CHIEF OF "FSB" MISTER ALEXANDER BORTNIK (A.T.U.TA.C. AXIS FORMATION)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/vladimir-putin-fsb-alexander-bortnik.html


Τα τελευταία κείμενα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση είχαν προειδοποιήσει τους Ρώσους για τις κινήσεις αυτές. Λοιπόν κύριοι της Ρωσικής Κυβερνήσεως γρηγορείτε και πράξτε αναλόγως με τις οδηγίες της Ο.Ε.Α.

Αξονας Τουρκίας-Ιράν-Αζερμπαϊτζάν
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_161.html

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Τουρκίας, Αφγανιστάν, Πακιστάν
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_3929.html

FOR ONCE MORE THIS IS A CONFIRMATION OF THE G.H.REES (GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) DOCUMENTS TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT, AS DOCUMENTS WARNING FOR THE MOVES OF THE (CHINESE AND THE) TURKS.

YOU NOW OBSERVE THE CAPABILITIES AND THE INSIGHT OF THE G.H.REES GEOSTRATEGICS DEPARTMENT.

THE LAST DOCUMENTS OF G.H.REES TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT HAD FOREWARNED THE RUSSIANS FOR THESE MOVES. SO, MISTERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT BE ALERT AND DO ACCORDINGLY TO THE INSTRUCTIONS OF G.H.REES.

BECAUSE IF YOU DO NOT TRUST G.H.REES AND YOU DO NOT CALL THE REPRESENTATIVE OF G.H.REES (YANNIS KARAGEORGIOY) AS YOUR ADVISOR, THEN THE CONSEQUENCES FOR THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND FOR THE SURVIVAL OF 5 BILLION PEOPLE OF THE PLANET WILL BE DEVASTATING.

TURKEY-IRAN-AZERBAITZAN AXIS
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_161.html


COMMON MILITARY DRILLS OF TURKEY, AFGHANISTAN, PAKISTAN:
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_3929.html


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΘΥΕΛΛΑ ΛΟΓΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
http://www.elzoni.gr/html/ent/110/ent.5110.asp


Πέντε όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη
http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_4369.html


Τσετσενική ερασιτεχνική αντιρωσική προπαγάνδα!
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1579:2010-12-26-13-54-41&catid=39:foeign-affairs-international&Itemid=59


Κινεζικό στεθλ μαχητικό πέμπτης γενιάς (φωτο)
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1577:2010-12-26-06-49-01&catid=38:defence-international&Itemid=58

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου