17 Νοε 2014

ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ


Η Δίκη των Δικαστών – Πιο επίκαιρο από ποτέ

Η δίκη των δικαστών, είναι και θα είναι η αρχή της σωτηρίας, ο δικαστής πρέπει να είναι μόνο δικαστής, ψυχικά εντάξει, χωρίς θρησκευτικές παρωπίδες, χωρίς πολιτικές βλέψεις, ο δικαστής πρέπει να είναι αδέκαστος, όχι επιχειρηματίας, όχι τραπεζίτης, όχι υπουργός, ο δικαστής πρέπει από την στιγμή που ορκίζεται να είναι μόνο δικαστής και να πεθαίνει δικαστής.

Ο δικαστής δεν είναι αυτός που αποδίδει μόνο δικαιοσύνη, είναι και ο πρώτος θεματοφύλακας του συντάγματος.

 

Οι σημερινοί δικαστές το σύνταγμα το έχουν κάνει πατσαβούρα, οι σημερινοί δικαστές δεν είναι δικαστές αλλά οι έμποροι των εθνών. 

 

Γυρολόγοι στα διάφορα πολιτικά γραφεία, τους πετάνε ένα κοκαλάκι και μετά αυτοί γίνονται πολιτικές ορντινάντσες στους προδοτες πολιτικούς.

 

Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τέτοιος εξευτελιστικός ξεπεσμός της δικαιοσύνης.

 

Πάντα ίδια είναι τα προβλήματα,όπως κι εμείς πάντα θα ειμαστε Ελληνες.

Και όσο υπαρχουν Ελληνες,θα υπαρχουν πάντα Κολοκοτρωναίοι και Λεωνίδες!

 

Έλληνες ξυπνήστε…κάτι νόμους που βγάζουν είναι μόνο και μόνο για την υποδούλωση μας…ο αντιρατσιστικός νόμος βγήκε για τους ρατσιστές που μπαίνουν σε αυτή τι χώρα, τότε θυμήσου…όλα αυτά μας δένουν τα χέρια… ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής….τον έφτιαξαν έτσι ώστε να μην βρίσκεις κανένα δίκιο…αν ήμασταν ρατσιστές κάθε μέρα θα είχαμε σφαγμένους λαθρομετανάστες…αν και ο κλέφτης και ο δολοφόνος μπήκε παράνομα στο σπίτι σου εσύ τον αγκάλιασες του έδωσες ψωμί….και τώρα σε βρίζουν… ά ρ ε Έλληνα  ά ρ ε Έλληνα…πότε θα βάλεις μυαλό….κάθε μέρα παθαίνουμε χωρίς να το ακούει κανείς… γιατί δεν γίνεται η δολοφονία των ξένων μαζικά, γιατί  πεθαίνεις από την πείνα  και από τα χρέη…. κάποια μέρα η πόρτα θα χτυπήσει σε όλους μας μην περιμένετε να πεθάνουμε για να ξυπνήσουμε θα είμαστε λίγοι τότε…. και θα είναι και αργά!!!

Έχουμε τους ίδιους διαχρονικούς νταβατζήδες, κατακτητές, ξανά περνάμε τα ίδια μόνο που στην θέση αυτονών είναι η Μέρκελ … που σαν φιλέλλην θέλει το καλό μας αλλά στην ουσία μας θέλει υποταγμένους… και  με κεφάλια σκυφτά… δε θα μάθουν ποτέ τη σημαίνει Ελλάδα… παραπάνω το βίντεο είναι προφητικά λόγια του 1970 από ένα καταπληκτικό σενάριο κι από ένα υπέροχο ηθοποιό που δείχνει και λέει όλη την αλήθεια …τότε άλλα και τώρα…οι Ευρωπαίοι και οι Εβραίοι είναι οι χειρότεροι εχθροί μας … 

 

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Λένε και ξανά λένε ότι είμαστε και εμείς μετανάστες ή θα ξανά γίνουμε…

 

Καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει για τους Έλληνες μετανάστες με τους λαθρομετανάστες του σήμερα στη χώρα μας.

Όποιος κάνει αυτού του είδους την σύγκριση λείαν επιεικώς στερείται γνώσης και ιστορίας η είναι καλυμμένος προδοτης.

Αν τα κίνητρα του είναι ανθρωπιστικά τότε οφείλει πάνω από όλα να σκεφτεί πρώτα τα συμφέροντα, του δικού του λαού πάνω από όλα. 

 

Οι λαθρομετανάστες ευθύνονται για την εγκληματικότητα σε τεράστιο ποσοστό.

Πυροβολάει ο Αθανάσιος Πολυζωίδης (Νίκος Κούρκουλος), δεν μιλάει απλώς!

Προσέξτε εκεί που λέει τον εγγλέζο “αγαπητέ Μάσον”. Φοβερή ερμηνεία από τον Κούρκουλο!

Αθάνατος!!!”

Ο  μονόλογος  στο  τέλος  του  Κούρκουλου   ήταν  όλη  η  ουσία  της  ταινίας .

Να  θυμόμαστε  οι  παλιοί  και  να  διδάσκονται  οι  νέοι   ήταν  αυτό  το  έργο .

Το πολυτεχνείο ήταν μια προδοσία που δεν γνώριζαν οι νέοι που έδωσαν την ψυχή τους για όλα αυτά τα σκουλήκια και προδοτες που μας κυβερνούν σήμερα.

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου