24 Νοε 2014

Τους γνωρίζουν αλλα κυκλοφορούν ελεύθεροι με στρατιωτικό οπλισμό. Το οτι είναι σεσημασμένοι αλλα εκτός φυλακή μόνο σκοπιμότητα φανερώνει

Αλβανός υπερεθνικιστής, ανακατεμένος στα κυκλώματα των ναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου ο οποίος συμμετείχε σε εγκληματική συμμορία ομοεθνών του που έκαναν τους νταήδες εκβιάζοντας καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ένοπλος αφιονισμένος παραβατικός που σκόρπισε τον τρόμο στις 4 το ξημέρωμα στο Μικρολίμανο.

 
 Κατά κάποιες πληροφορίες οι οποίες ερευνώνται, ο καταζητούμενος Αλβανός αποτελεί ξεκομμένο μέλος εγκληματικής συμμορίας που διαφεντεύει τις πιάτσες της διανομής και πώλησης κοκαίνης και ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας, την οποία “καθάρισαν” οι κατά καιρούς επιχειρήσεις “σκούπας” του Δένδια και του Κικίλια αλλά και του κατάπτυστου προκατόχου τους Παπουτσή.

Ο Αλβανός , 35 ετών, φαίνεται ότι από ένα σημείο και μετά ξέκοψε και λειτουργεί μόνος του, δεν αποκλείεται να έχει τη κάλυψη επίορκων αστυνομικών ενώ μία πληροφορία που ελέγχεται αναφέρει ότι διατηρεί “σύνδεσμο”-αίσθημα σε παράνομο μασατζίδικο επί της οδού Φυλής το οποίο κατά καιρούς έχει απασχολήσει. Υπάρχει επίσης μία πληροφορία ότι ο καταζητούμενος έχει ταουάζ του Τσε-Γκεβάρα στο μπράτσο και είναι ακραίος σταλινιστής-αριστεριστής Αλβανός, υποστηρικτής των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού στην γείτονα χώρα από την εποχή του Χότζα και τις γνωστές υποθέσεις με τις πυραμίδες.
Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, έχει το πρόσωπο του καρέ-καρέ από τις κάμερες του νυχτερινού καταστήματος να διασκεδάζει με Ελληνίδα νεαρή κοπέλα. Πρόκειται για έναν άντρα γύρω στα 30-35, γνωστής ταυτότητας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρείς ένοπλες επιθέσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος; Σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου, στην δολοφονία θαμώνα στο Μεταξουργείο αλλά και στους πυροβολισμούς σε καφενείο στον Άγιο Πανετελεήμονα.
 Πρόκειται για αδίστακτο άτομο που πρέπει να έχει εξάρτηση από ναρκωτικές διεγερτικές ουσίες, να εμφανίζεται μόνον τη νύχτα και να πυροβολεί για ψύλλου πήδημα. Στην νυχτερινή παρέα της Παρασκευής συνδυασκέδαζε εκτός από την Ελληνίδα και με μία φίλη της Αλβανίδα. Η αστυνομία θεωρεί ότι θα τον συλλάβει. Το θέμα είναι να μην χυθεί αίμα αθώων. (νεώτερη ενημέρωση)

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου