24 Νοε 2014

Τα Όπλα από Αλβανία δεν πάνε στους Τζιχαντιστες- Προορίζονται για την Θράκη! Η Βουλγαρική Μυστική Υπηρεσία αποκαλύπτει!-Ησυχία η ΕΥΠ κοιμάται!

Τα Όπλα από Αλβανία δεν πάνε στους Τζιχαντιστες- Προορίζονται για την Θράκη! Η Βουλγαρική Μυστική Υπηρεσία αποκαλύπτει!-Ησυχία η ΕΥΠ κοιμάται!
Αστεια δημοσιευματα απο τα Αλβανικα ΜΜΕ οτι συνελήφθη κυκλώμα διακίνησης όπλων από την Αλβανία προς τη Συρία μέσω Ελλάδας. Αναμεταδόθηκε απο το συνολο τον Ελληνικών ΜΜΕ, πως η πηγη αυτής της ειδησης ,προερχεται απο δημοσιεύματα στον αλβανικό Τύπο, που επικαλούνται πηγές της αλβανικής Αστυνομίας και τοποθετούν την Ελλάδα στο δρομολόγιο των όπλων από Αλβανία με κατάληξη τη Συρία. Η επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας σε Τίρανα, Δυρράχιο, και την πόλη Σχηγάκ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου, και οδήγησε στη σύλληψη οκτώ μελών του κυκλώματος.

 
Οπως αναφέρουν τα δημοσίευματα, σε κρησφύγετο του κυκλώματος στην πόλη Shijak κοντά στο Δυρράχιο, αστυνομικοί εντόπισαν έξι καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο Scorpion με σιγαστήρα, έξι πιστόλια, 5 χειροβομβίδες και χιλιάδες σφαίρες. Αυτα τα λεγομενα δημοσιευματα το χαρακτηρισα αστεια,γιατι οι Αλβανικες Αρχες ειναι προφανες οτι δεν μας λενε την πραγματικη αληθεια, και προσπαθουν κατι να απορριψουν! Ο οπλισμος που βρεθηκε, θα ελεγα οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλος, που να δικαιολογεί οτι προοριζονται για την ενισχυση τον τζιχαντιστών στην Συρία! Τον οπλισμο που βρηκαν στην Αλβανια,ανετα το βρισκουν σε ενα Κρητηκο σπιτι στα σφακια και ψηλορειτη, για να αστειευτούμε και λιγο!

Οι τζιχαντιστες δεν εχουν καμια αναγκη να προμηθευτουν οπλα και πυρομαχικα απο την αλβανια! Για τον απλο λογο οτι εχουν πεση στα χερια τους αποθηκες με πυρομαχικα και οπλισμό, απο τον Συριακο Στρατο του Ασαντ! Αλλη μια πηγη προμηθειας οπλισμου και πυρομαχικών για τους τζιχαντιστες ,προερχεται απο τις επισης λεηλατημενες αποθηκες του Ιρακινου Στρατου, και ενισχυθηκαν αρκετα, με οπλα και πυρομαχικα απο την Λιβυη, μην ξεχναμε οτι και στην λιβυη η τζιχαντιστες ελεγχουν καποιες πολεις, και σε αυτην την περιπτωση εχουν λεηλάτησει αποθηκες με οπλα και πυρομαχικα απο τον Λιβυκο Στρατο του Κανταφι!

Αλλο ενα στοιχείο που δεν κολλάει σε αυτην την περιεργη υποθεση ειναι, το γιατι να προσπαθησουν να περασουν αυτον τον οπλισμο δια μεσω της Ελλαδας, και να κινδυνεύουν να συλληφθούν στα Ελληνοαλβανικα συνορα που φυλασσονται σχετικα καλα! Ανετα θα μπορουσαν να περασουν πυρομαχικα και οπλισμο δια μεσο τον Σκοπιον , και απο εκει με την βοηθεια τον Αλβανικον ενοπλον οργανωσεων όπως ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» – AÇTOSH, να τα παραδοση σε πυρηνες τζιχαντιστών που βρισκονται μεσα στην Μουσουλμανικη μειονοτητα της Βουλγαριας,και μετα Τουρκια-Συρια!

Η διαδρομη αυτη φαινεται πιο βατή και λογική,αλλα οπως σας ειπα οι Αλβανικες Αρχες ψευδονται! Η αληθεια ειναι η εξής-Σύμφωνα με την Βουλγάρικη Μυστική Υπηρεσία, μια σκληροπυρηνικη οργάνωση της Τουρκικής μειονότητας που υπαρχει στην Βουλγαρία, καθοδηγουμενη απο την Τουρκική ΜΙΤ, ετοιμάζουν σχέδιο για την ανεξαρτησία τον περιοχών στην Βουλγαρία, που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Τούρκικη μειονότητα,αλλά και την ενοποίηση αυτού του υποτιθέμενου ανεξάρτητου Κράτους με τα εδάφη της Ελληνικής Θράκης, που υπερτερεί και εκει η Μουσουλμανικη Μειονότητα! Για να πετύχουν αυτο το σκοπο εξοπλίζονται με όπλα που προέρχονται από Αλβανια και Κόσοβο ,απο το πρώην Αντάρτικο Στρατό των Κοσοβάρων του UCK!
Ολα αυτα τα αναφερω στο Αρθρο μου με τιτλο- Περίεργο Περιστατικό με Τουρκικά F-16 στην Πτήση του Πρωθυπουργικού Αεροπλάνου προς την Κύπρο- Έκτακτο Σήμα Προειδοποιησης της Βουλγάρικης Μυστικής Υπηρεσίας προς την ΕΥΠ – Ετοιμάζουν προβοκάτσια στη Θράκη!‏ Η Βουλγαρικη Μυστικη Υπηρεσια φενεται οτι εχει καταφερει να στριμώξει την Αλβανική Κυβερνήση,και τον υπουλο ρολο της, διοτι εθελοτυφλούσε σε ολες αυτες τις ενεργειες που διαπραττουν οι διαφορες ενοπλες οργανωσεις οπως π χ ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» – AÇTOSH.

Η βουλγαρια σαν μελος του Νατο και της ΕΕ, απειλησε ανοιχτα την Αλβανικη Κυβερνηση οτι διαθετει αρκετα ενοχοποιητικα στοιχεια-για αυτες τις ενοπλες οργανωσεις, και αν δεν τις εξαρθρώσουν θα προβουν σε επισημη καταγγελια στο ΝΑΤΟ-ΕΕ, αυτο ηταν αρκετο να κανει την Αλβανικη Κυβερνηση να κοινοποιηθεί και να αρχισει τις Συλληψεις! Για αλλη μια φορα θα Αναρωτιέστε και η ΕΥΠ που ειναι? τι κανει? Η ΕΥΠ φιλη μου δεν ενδιαφέρθηκε στο σημα προειδοποιησης της Βουλγάρικης Μυστικής Υπηρεσίας,εχει πιο σοβαρη δουλειας να κανει, οπως π χ,να βαλει κανα κοριο παρακολουθησης σε καμια ομαδα (κολοπετινιτσας) της τεταρτης εθνικης κατηγοριας για να δουν μηπως η ομαδα της κατω ραχουλας δωροδοκησε τον διαιτητη για το παιχνιδι με την ομαδα της πανω ραχουλας!

Ολα αυτα που γραφω ειναι σε αστειο τονο, και δεν βαζω για παράδειγμα μεγαλυτερες ομαδες,σε κατηγορια,για να μην μπλεξω με τους οπαδους αυτων τον διαφορων ομαδων,εκει εχουμε φτασει! Οσον αφορα το Αποστρατο Στρατηγο κυριο Φράγκο Φραγκούλη που κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ,αναφέρθηκε στο σχέδιο αυτονομήσεως της Θράκης από την Τουρκία, και ότι ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο. Αλλα και σε καθε αποστρατο Στρατηγο που πρωτα βγαινει σε σύνταξη, και μετα γινονται λαλισαντες για τους κινδυνους στα εθνικα μας θεματα,καλο θα ηταν ολα αυτα να τα λεει το στοματακι τους ,και οταν ειναι εν ενεργεια Στρατηγοί! Αλλιως τωρα που ειναι απόστρατοι και συνταξιούχοι, με την κομμενη-μειωμενη συνταξη που παιρνουν απο την Συγκυβερνηση,να πανε σε καμια λεσχη αξιοματικών που ειναι φθηνα,και να παιξουνε κανα ταβλι και να σταματήσουν να μιλουν!
Σπυρος Πριφτης

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου