22 Νοε 2014

Η ΔΕΠΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η GAZPROM ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ SOCAR ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Πετρέλαιο αξίας 5 τρισ. δολαρίων μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου;

Πολύ μεγάλες ποσότητες πετρελαίου άριστης ποιότητας στον πυθμένα του Ιονίου
Τεράστια φλέβα μαύρου χρυσού μεταξύ του Καστελλόριζου και της Νότιας Ρόδου 

Του Στέλιου Βραδέλη 

«Στην περιοχή μεταξύ του Καστελλόριζου και της Νότιας Ρόδου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο. Τα στοιχεία προέρχονται από γαλλική εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες στην περιοχή και δεν..επιδέχονται αμφισβητήσεων.
Οι εκτιμήσεις είναι πως πρόκειται για κοίτασμα ...
50 δισεκατομμυρίων βαρελιών». Την αποκάλυψη αυτή, ο κ. Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την έχει αναλύσει εδώ και καιρό στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Φώσκολος βρίσκεται στον Καναδά, όπου είναι καθηγητής στο Ινστιτούτο Πετρελαϊκής Ιζηματογενούς Γεωλογίας της καναδικής κυβέρνησης και επιστημονικός ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας Καναδά. Στις αρχές του Δεκεμβρίου, του ζητήθηκε να συναντήσει στο Μαξίμου τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον ενημερώσει για το μέγεθος των κοιτασμάτων στο ελληνικό υπέδαφος. Ο κ. Φώσκολος μαζί με τον Ηλία Κονοφάγο και τον Νίκο Λυγερό ήταν οι συντάκτες μιας έκθεσης που αποτύπωνε με πολλές λεπτομέρειες τα κοιτάσματα και εκτιμούσε πως μόνο στο βυθό νότια της Κρήτης βρίσκεται «θαμμένος» μαύρος χρυσός και φυσικό αέριο, η αξία των οποίων ξεπερνά το 1 τρισ. δολάρια.

Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πλούσιο κοίτασμα φυσικού αερίου στην περιοχή του Κατάκωλου, το οποίο υπολογίζεται στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς και για το πετρέλαιο που βρίσκεται εγκλωβισμένο στην ίδια περιοχή, αλλά και για το τεράστιο κοίτασμα στην περιοχή του Καστελλόριζου, το οποίο εκτιμάται στα 50 δισεκατομμύρια βαρέλια ή, μεταφρασμένο σε ποσό, ξεπερνά τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ποσά ικανά να προκαλέσουν ίλιγγο σε κάθε κυβέρνηση και ισχυρές εντάσεις στην περιοχή. Το κοίτασμα του Καστελλόριζου βρίσκεται στα όρια της περιοχής που ορίζεται από την ελληνική ΑΟΖ, αλλά διεκδικείται με ένταση και από την τουρκική πλευρά.

Συμφώνησαν πως… διαφωνούν για τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως στην ημίωρη συνάντηση, κεκλεισμένων των θυρών, μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ταγίπ Ερντογάν επετράπη μόνο η παρουσία ενός Έλληνα επιχειρηματία της Πόλης, που εκτελούσε χρέη διερμηνέα. Οι δύο ηγέτες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, συμφώνησαν πως… διαφωνούν για το ποιος θα έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων. Η Άγκυρα δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο μια επανάληψη της ιστορίας της ΑΟΖ με την Κύπρο και, από την άλλη, στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί θιασώτες της κυπριακής πολιτικής και πιέζουν σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις των Γάλλων η Αθήνα να το κάνει όπως και η Λευκωσία.
Το «προξενιό» για τη συνάντηση των τριών επιστημόνων- ερευνητών με τον Αντώνη Σαμαρά το έκανε ο υπουργός ΠΕΚΑ, κ. Λιβιεράτος, που γνώριζε από την πανεπιστημιακή κοινότητα το έργο του κ. Φώσκολου και πως δεν επρόκειτο για κάποιο… χθεσινό που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να πουλήσει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Τον είχαν λοιδορήσει
Τα τελευταία 15 χρόνια ο κ. Φώσκολος ήταν ένας από τους ελάχιστους που φώναζε πως το ελληνικό υπέδαφος είναι γεμάτο πετρέλαιο και πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου. Οι διαπιστώσεις του, που γι’ αυτόν βασίζονταν σε επιστημονικές εργασίες, είχαν λοιδορηθεί αρκετές φορές από ανθρώπους που τύχαινε να κατέχουν κρίσιμα πολιτικά πόστα αλλά είχαν επιλέξει να «θάψουν» τις επιστημονικές φωνές για το αντίθετο. Το 1996, με μια υπουργική απόφαση, δείγμα μοναδικής πολιτικής ανευθυνότητας, απαγορεύονταν διά νόμου οι έρευνες για την ύπαρξη ή μη πετρελαίου στον ελλαδικό χώρο. Έπρεπε να φτάσουμε στο 2010 να συσταθεί ειδικό υφυπουργείο, με τον Γιάννη Μανιάτη επικεφαλής, για να παραδεχτεί επιτέλους η επίσημη πολιτεία πως υπάρχουν κοιτάσματα και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε.

Η δικαίωση ήρθε από τους Νορβηγούς
Η δικαίωση για τον κ. Φώσκολο, αλλά και όσων επί τόσα χρόνια λοιδορήθηκαν ήρθε με την ολοκλήρωση των ερευνών του νορβηγικού πλοίου Nordic Εxplorer, τα επιστημονικά ευρήματα του οποίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, όπως ανακοίνωσε ο Σβέρε Στράντερες, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Petroleum GeoServices(PGS). Η εταιρεία PGS πλήρωσε από την τσέπη της 120 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιήσει μια τεράστια έρευνα σε μια συνολική έκταση 12.431 χιλιομέτρων. Οι Νορβηγοί «όργωσαν» το Βόρειο Ιόνιο, τις περιοχές μεταξύ Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Κυθήρων, Κυπαρισσίας, Πύλου και τη Νότια Κρήτη. Η ανάλυση στις φουσκάλες μεθανίου που αναδύονται στην περιοχή του Κατάκολου αποκάλυψε, σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο, πως κάτω από τις τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου βρίσκονται εγκλωβισμένες ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες πετρελαίου. «Οι φυσαλίδες των αερίων που διαφεύγουν από τον πυθμένα της θάλασσας αποτελούνται από μεθάνιο κατά 80%-90% και από υδρόθειο σε μικρότερο ποσοστό, κάτι που σημάνει πως υπάρχει πετρέλαιο – και μάλιστα εξαιρετικής ποιότητας, πολύ καλύτερης από αυτής των αραβικών χωρών».

«Να μην πουληθεί η ΔΕΠΑ»
«Η ύπαρξη των υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο είχε επιβεβαιωθεί με την ανακάλυψη των κοιτασμάτων του Πρίνου, του φυσικού αερίου στα νότια της Θάσου, του φυσικού αερίου στην Επανομή και του πετρελαίου στο Κατάκολο, αλλά και των επιφανειακών εμφανίσεων στην Ήπειρο. Παρόλα αυτά, η πολιτική επιλογή ήταν να μην αναζητήσουμε τα κοιτάσματα αυτά για χρόνια», υποστηρίζει ο κ. Φώσκολος. Στον πρωθυπουργό μετέφερε και τις υποψίες του εξαιτίας ποιων επί τόσα χρόνια η Ελλάδα καθόταν πάνω σε ένα θησαυρό χωρίς να κάνει τίποτα. «Τώρα θα είναι έγκλημα να πουληθεί η ΔΕΠΑ στους Ρώσους, που με την ανακάλυψη των ελληνικών κοιτασμάτων βλέπουν πως μπορούν να χάσουν μεγάλο μέρος της οικονομικής τους δύναμης, γιατί με αυτά τα αποθέματα η Ελλάδα πια θα μπορεί να τροφοδοτήσει την Ευρώπη για δεκάδες χρόνια. Η ΔΕΠΑ μπορεί να γίνει η νέα GAΖPROM και ακόμη μεγαλύτερη», αποκαλύπτει ο άνθρωπος που συνέδεσε την επιστημονική δουλειά του με αυτό που σήμερα θεωρείται πια πραγματικότητα και όχι παιχνίδι φαντασίας.

Πηγή
kerberos-hellas

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ H O.E.A ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ....

OI ΑΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ( ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΖΑΝΝΑΣ Η' ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΧΩΡΕΜΗΣ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ , ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ " ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ " ) , ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗ " ΔΕΠΑ " ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗ " ΔΕΣΦΑ " ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΖΕΡΜΠΑ'Ι'ΤΖΑΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ -- ΑΖΕΡΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . -------

  
Η Ο.Ε.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΣΑΜΑΡΑ -- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -- ΚΟΥΒΕΛΗ , ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΡΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ " Δ.E.Π.Α. " , " ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ " , ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΚΕΡΔΗ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ " GAZPROM " ME ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ ALEXEI MULLER , ENANTI TOY ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ : 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!! --ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ <www.Εuro2day.gr > ( ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ : <www.euro2day.gr/news/economy/article/1102560/se-mia-evdomada-klhronei-gia/depa-desfa.html> ) , ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΕΞΙΑ :


<< ΠΩΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΑΦΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ . --- ΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η GAZPROM >> ,


KAI


<< ΔΕΠΑ : ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ >> , ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ . -ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ , ΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ " ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ " ΤΟΥ GOOGLE TO <inews.gr/ΔΕΠΑ,ΔΕΣΦΑ> , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΟ GOOGLE . ----

ΟΜΟΙΩΣ , Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΡΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ " Δ.Ε.Σ.Φ.Α. " , " ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ " , ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΚΕΡΔΗ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΖΕΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ " SOCAR " TΩΝ ΤΟΥΡΚΟ -- ΑΖΕΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑ'Ι'ΤΖΑΝ , ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ , ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ : 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! ------Η " ΔΕΠΑ " ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ , ΚΑΙ Η " ΔΕΣΦΑ " ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ . ------- ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ GAZPROM KAI TΗΣ ΤΟΥΡΚΟ -- ΑΖΕΡΙΚΗΣ SOCAR TOY AΖΕΡΜΠΑ'Ι'ΤΖΑΝ , ΩΣΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ " ΔΕΠΑ " ΚΑΙ ΤΗΣ " ΔΕΣΦΑ " , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ , ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ----------ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ -- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ -- ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -- ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ( ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ , ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΩΛΗΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η' ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -- ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ -- ΤΣΑΝΤ -- ΤΣΙΝΤΕΝΜΠΑΟΥΜ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -- ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ , ΛΟΒΕΡΔΟΥ , ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ -- ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ , ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑ'Ι'ΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 3,6 % ΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΛΑΣΤΟ 15,4 % , ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 2 / 3 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΗΤΟΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 / 2 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ . -------ΕΠΟΜΕΝΩΣ , Η ΠΩΛΗΣΗ Η' ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η' ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ " ΤΑΙΠΕΔ " ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ " ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ " ΚΑΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " , ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ . ------


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΡΚΩΝ ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΑΡΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ , ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , << ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ( ΔΙΑΡΚΗ ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ( ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ >> . -------


ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΕΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ
ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 / δ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ " ΔΕΠΑ " ΚΑΙ ΤΗΣ " ΔΕΣΦΑ ¨" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ , ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ , ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚ ΒΟΛΟΥ Κε ΑΛΑΜΑΝΑ ??? ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ Η' ΜΗ ΜΑΣΩΝΩ Ν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ -- ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ << ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ( ΔΗΘΕΝ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 / 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ >> . ( !!!!!!!!!!!! ) . ______ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ GAZPROM H' AΛΛΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ " ΔΕΠΑ " , ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥΤΙΝ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ , ΩΣ << ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ >> . -----------


ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , " Χ1 " ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ . __---ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ , Α /Α , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΝΤ / ΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. .---------

ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν.ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ , Α.Δ.Τ. : Δ . 424 419 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ . ---------- ====ΤΕΛΟΣ . ------- OVER . --------

ZΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΘΝΟΣ !!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου