19 Νοε 2014

Σπάνια μέταλλα για την κατασκευή πυραύλων και δορυφόρων έχει η Ελλάδα!! Έρχονται να τα πάρουν και αυτά.. OI KINEZOI - ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

 
O θησαυρός που κρύβει το ελληνικό υπέδαφος – Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Κινέζων επενδυτών και στελεχών της κυβέρνησης.

Η επίσκεψη Κινέζων επενδυτών και στελεχών της κυβέρνησης στην Αθήνα δεν ήταν τυχαία, αφού περισσότερα από το 90% των παγκοσμίων αποθεμάτων σπάνιων γαιών βρίσκονται στην Κίνα, που έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στην έρευνα και εξόρυξή πολύτιμων μεταλλικών στοιχείων.

Στόχος της συνάντησης με ελληνικούς παράγοντες είναι αρχικά ανταλλαγή τεχνογνωσίας, και μελλοντικά να επενδύσουν οι Κινέζοι στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων αυτών.

Μια από τις πέντε χώρες στην Ευρώπη, μαζί με Σουηδία, Φιλανδία, Νορβηγία και Δανία, με σπάνια μεταλλευτικά κοιτάσματα είναι και η Ελλάδα. Έτσι, μέσω της χώρας η Κίνα θα έχει μία καλή πρόσβαση για επικοινωνία με όλη την Ευρώπη για το θέμα της εκμετάλλευσης ορυκτών.

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, η εκμετάλλευση του πλούτου των σπάνιων γαίων είναι σε πολύ πρώιμα στάδια, καθώς οι έρευνες χρειάζονται πολύ χρόνο για να δείξουν απτά αποτελέσματα.

Λόγω της συνεχούς αυξανόμενης ζήτησης, αλλά και της περιορισμένης διάθεσης τους η Ε.Ε. έχει συμπεριλάβει αυτά τα πολύτιμα στοιχεία, στην ομάδα των 14 κρίσιμων ορυκτών, με βιομηχανικές ανάγκες, τις οποίες αδυνατεί να καλύψει σήμερα ο μεταποιητικός κλάδος της Ευρώπης.

Πρόκειται για μέταλλα όπως κοβάλτιο (Co), λευκόχρυσος (Pt), τιτάνιο (Ti), ταντάλιο (Ta), ίνδιο (In), νεοδύμιο (Nd), δυσπρόσιο (Dy), δημήτριο (Ce), ευρώπιο (Eu), τέρβιο (Tb), λανθάνιο (La), Λίθιο (Li), γάλλιο (Ga), έρβιο (Er) κλπ.



Τα παραπάνω στοιχεία χρησιμοποιούνται στους καταλυτικούς μετατροπείς των αυτοκινήτων, στην καταλυτική πυρόλυση για τη διύλιση πετρελαίου, στις φλατ και έγχρωμες τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, φορητά DVD, φορητούς υπολογιστές, στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, στα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, στις γεννήτριες, στις για ανεμογεννήτριες, σε πολλές ιατρικές συσκευές, φωτοβολταικά, συστήματα καθοδήγησης πυραύλων, στην αντιπυραυλική άμυνα, στους δορυφόρους κλπ.

Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία, ένα μικροτσίπ ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή περιέχει 60 περίπου διαφορετικά υλικά, όπου τα περισσότερα προέρχονται από σπάνιες γαίες. Για παράδειγμα, κάθε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο περιέχει περίπου 27 κιλά σπάνιων γαιών. Μία ανεμογεννήτρια των 2MW εκτιμάται πως περιέχει περίπου 340-420 κιλά σπάνιων γαιών. Μία ανεμογεννήτρια των 3MW περιέχει περίπου 1 τόνο σπάνιων γαιών.

Στον τομέα της ιατρικής, ο μαγνήτης ενός μαγνητικού τομογράφου μπορεί να ζυγίζει από 680 κιλά εώς 1 τόνο. Το μεγαλύτερο βάρος ενός τέτοιου μαγνήτη οφείλεται στην παρουσία των σπάνιων γαιών. Η οθόνη μίας τηλεόρασης περιέχει περίπου 10 γραμμάρια, κάθε notebook 10 γραμμάρια και ένα κινητό 0.1 γραμμάριο νεοδύμιου. Αν υπολογίσουμε ότι κυκλοφορών τουλάχιστον 7.3 δις συσκευές στον κόσμο, αυτό σημαίνει 730 τόνους νεοδύμιου ανά έτος.

Δείτε μερικά από αυτά στον πίνακα και στις χρήσεις τους για τα οποία η Ευρώπη έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι ότι θα λείψουν στην ευρωπαϊκή βιομηχανία τα επόμενα χρόνια.

Χρήσεις

Νεοδύμιο, Δυσπόσιο Παρασκευή ενός κράματος με το οποίο κατασκευάζονται ισχυροί μαγνήτες που έχουν ελάχιστο βάρος και αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στους ηλεκτροκινητήρες υβριδικών μοντέλων

Ίνδιο, τελλούριο και γάλλιο. Εναλλακτική λύση αντικατάσταση των κρυστάλλων πυριτίου με τη χρήση λεπτών στρωμάτων ημιαγωγών από ίνδιο, τελλούριο και γάλλιο πάνω σε ένα γυάλινο υπόστρωμα. Κατασκευάζουν μεγάλες ποσότητες φωτοβολταϊκών στοιχείων με λίγες ποσότητες.

Πλατίνα Χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές διαδικασίες για τη μετατροπή του πετρελαίου σε βενζίνη. Επίσης, χρησιμοποιείται στην κατασκευή ιατρικού και εργαστηριακού εξοπλισμού και στην κατασκευή κοσμημάτων.

Ρόδιο Χρησιμοποιείται στην βιομηχανία αυτοκινήτων και ιδιαίτερα στην κατασκευή καταλυτών. Μετατρέπει το μονοξείδιο του άνθρακα, τα οξείδια του αζώτου και τους υδρογονάνθρακες, που αποβάλλονται, σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό και υδρογόνο.

Παλλάδιο Γίνεται χρήση στην κατασκευή καταλυτών αυτοκινήτων, στην κατασκευή κοσμημάτων, στην οδοντιατρική.

Ρήνιο Χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή τουρμπίνων αεροσκαφών.

Ίνδιο Γίνεται χρήση στην κατασκευή επίπεδων οθονών αι στην κατασκευή κινητών. Χρησιμοποιείται στις συγκολλήσεις μετάλλων.

Ρουθήνιο Το χρησιμοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρονικών αντιστάσεων και λοιπών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων υψηλών αντοχών.

Ιρίδιο Χρησιμοποιείται στην κατασκευή συσκευών και εξαρτημάτων ανθεκτικών στη διάβρωση και στις υψηλές θερμοκρασίες. Για παράδειγμα τα ηλεκτρόδια και οι θερμοηλεκτρικές γεννήτριες.

Δημήτριο Κυριότερη εφαρμογή των ενώσεων του είναι η κατασκευή των αμιάντων τύπου «άουερ» που χρησιμοποιούνται σε λυχνίες φωταερίου και σε χρώσεις υάλου και σε είδη κεραμευτικής. 

ΠΗΓΗ

kerberos-hellas

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ:

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.
KAI ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;;;



OI ΡΥΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ.

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΉΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ.
ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ...ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;
ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΕΙ: ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Ο ΠΟΛΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.
ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: "ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ" (!!!).
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ:


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:


1) ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ
2) ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
3) ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
4) ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
5) ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
6) ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7) ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ
8) ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
9) ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ INTRACOM TELECOM
10) YΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
11) ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;;
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ...ΚΙΝΕΖΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ'' ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ -ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ.
ΕΔΩ: http://www.euro2day.gr/specials/topics/135/articles/619009/Article.aspx
ΕΔΩ: http://www.capital.gr/news.asp?id=858200
ΕΔΩ: http://www.reuters.com/article/2010/01/27/greece-bondsale-china-idUSSGE60Q01320100127

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ)
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ.
ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ...
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΕ;;
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;
Ο ΠΟΛΥΣ Ο ..."ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;;
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ.
( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html )
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;;
ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..
ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ"...
(ΣΗΜ: ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ)

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=4381

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
http://www.reporter.gr/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82/item/182585-%CE%9F%CE%B9-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%95%CE%BB-%CE%92%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82

ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=58656

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
http://www.typosthes.gr/local/8219-2011-05-24-23-02-42


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
http://www.sfedona.gr/2011/03/28/%CE%B7%CF%81%CE%B8%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%BD%CE%B7/


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
http://www.epiruspost.gr/oikonomia/agrotika/7418-2011-01-19-00-32-40.html

OI KINEZOI ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ
http://www.empros.xan.gr/index.php?pg=2&id=372037

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ INTRACOM TELECOM
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=111461174


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
http://capital.gr.msn.com/Article.aspx?id=1223192


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
http://www.best-tv.gr/index.php?/koinonika/mpainoun-oi-kinezoi-tis-COSCO-sto-limani-tis-kalamatas.html


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
http://www.taxydromos.com/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%91/%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85/tabid/156/articleType/ArticleView/articleId/35718/---.aspx

OI KINEZOI ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
http://www.aixmi-news.gr/index.php/epikairotita/nomarxiaka/5325-2011-06-08-12-39-37

OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου