2 Δεκ 2014

Ανησυχία της γλάστρας των 30.000 Ευρώ για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τις περικοπές...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 700 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ 

 100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

 100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ...

 100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ...

 100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

 100 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ...

...ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩN ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ  ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Η ΕΙΔΗΣΗ:


anhsyxia-papoylia-gia-tis-perikopes-kai-to-aksiomaxo-twn-enoplwn-dynamewn-ti-apanthse-o-ypoyrgos-dendias
 
Την έντονη ανησυχία για το εάν οι περικοπές στις αποδοχές στους υπαξιωματικούς και υπαξιωματικούς έχει επιπτώσεις στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντηση που είχαν στο Πεντάγωνο, το μεσημέρι της Δευτέρας.
«Φοβάμαι ότι οι περικοπές μπορεί να έχουν επηρεάσει την ασφάλεια της Εθνικής Άμυνας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρολος Παπούλιας για να σπεύσει ο κ. Νίκος Δένδιας να τον διαβεβαιώσει ότι το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο από την οικονομική κρίση.
Εξερχόμενος από το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας , ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι το επίπεδο εκπαίδευσης των στελεχών είναι πολύ υψηλό και η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας πολύ μεγάλη! Υπογράμμισε παράλληλα και όχι τυχαία ότι η ευρύτερη περιοχή μας κλυδωνίζεται από πολλούς κινδύνους και είναι πολύ σημαντική η αποτρεπτική ισχύ που διαθέτουμε.
Ο κ. Κάρολος Παπούλιας Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται το Πεντάγωνο για δύο λόγους. Πρώτον για να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα της χώρας μετά τις τελευταίες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Κυπριακή ΑΟΖ και δεύτερον για να δείξει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό της πολιτείας προς το ένστολο προσωπικό του Πενταγώνου. Τόσο για τους αξιωματικούς όσο και για τους υπαξιωματικούς και τους έφεδρους οπλίτες.
Γ. Κοκ.

newpost

kerberos-hellas

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ:

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ;; ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ.... ΟΙ ΔΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ 

 

Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ!

 

Παπούλια "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" τα 'κατορθώματά' σου ... που δεν είναι και λίγα ... όπως θα δείτε !

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου