23 Δεκ 2014

Που είστε ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ.


 Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου.

Αυτή την αδιαφορία του λαού, την ταπείνωση, το φόβο, τον εξευτελισμο, την δουλεικοτητα, και την ανέχεια, από έναν περήφανο λαό.

Ως πότε θα ανεχεσθαι όλα αυτά που μας επιβάλουν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες με τις μαριονέτες πολιτικούς και τους πουλημενους παπαγάλους.

Δεν σας πνίγει το δίκιο με αυτά που γίνονται.

Εργάζεστε όλοι; μπορείτε πλέον να ζείτε αξιοπρεπώς; τα παιδιά μας φεύγουν μετανάστες αφανιζουν τον αρχαιότερο λαό τοις γης και κουβαλούν καθημερινά καραβιες λαθρο….. για αλλοίωση και εκφυλισμό τοις ιερής αυτής χώρας.

Το πρόβλημα δεν είναι Έλληνες οικονομικό.


Σκοπός τους είναι ένα φρικαλεο σχεδιο πρώτα ή οικομικη εξόντωση μετά η αρπαγή του εθνικού πλούτου οι κατάσχεση και δημευση τοις ιδιοκτήτης περιουσίας με το αποτέλεσμα την φτώχεια τού λαού.

Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση δυναμικά με κάθε τρόπο και μέσω πού μπορεί κανείς χωρίς έλεος στα καθικια αυτά. Μη τούς λυπάστε χτυπήστε τους ανελέητα χωρίς οίκτο. Να θυμάσαι τούς 8000 Έλληνες που έχασαν την ζωή τους αυτοκτονοντας, να θυμάσαι τα παιδιά μας που φεύγουν μετανάστες, αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, τον εξευτελισμο τής γλώσσας και της ρεπουσιας ιστορίας που διδάσκονται τα παιδιά μας και πολλούς ακόμα λογους για να τούς χαλάσουμε χωρίς τύψεις όταν έρθει εκείνη η ώρα. Θα δανειστώ κάποιες φάσεις απ τούς δανειστές μας !!! Οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδοντας αντί οδοντος.

ΠΡΩΤΕΑΣ
 
arxaiaithomi.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου