3 Δεκ 2014

Προσοχή! Ο Σύριζα ετοιμάζει μεγάλη προβοκάτσια! Το Σάββατο το μεσημέρι θα ..."πεθάνει" τον Ρωμανό για να καεί η Αθήνα το βράδυ!


Ένα νέο παιδί, σε κρίσιμη κατάσταση λόγω άρνησης λήψης τροφής, και μετά από 23 μέρες απεργίας πείνας, γράφει ένα πολύ συγκροτημένο κείμενο.
Αλήθεια, πόσοι είδαν το... κερασάκι στην τούρτα και έδωσαν βάση στο υστερόγραφο του κειμένου του;;;;;; (εδώ)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Πόπη Σουφλή

 
Μετά τη χθεσινή νύχτα τρόμου στην Αθήνα –και όχι μόνον- (σε πορεία που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ), με τις φωτιές και τις καταστροφές, είναι φανερό πως το παραχαϊδεμένο κόκκινο παρακράτος της ξεφωνημένης χουντάρας των Σαμαροβενιζέλων, που –τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια- χρησιμοποιήθηκε ως αιχμή του δόρατος κατά της Χρυσής Αυγής, σήκωσε κεφάλι!



Κι αυτά που έγιναν εχθές, ήταν μια πρόγευση για όσα αναμένονται να γίνουν το Σαββάτο το βράδυ, επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου.
 Πρόκειται βεβαίως για ένα καραστημένο σκηνικό, με την ψευτο-απεργίας πείνας του καλοθρεμμένου ληστοτρομοκράτη βορείων προαστίων, με σκοπό να συμβούν νέα Δεκεμβριανά, τύπου 2008.

Μάλιστα, συμβολικά χρησιμοποιείται ο ψευτο-απεργός φλούφλης, γιατί ήταν τη μοιραία νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στην παρέα του Γρηγορόπουλου…

Βάζουμε, λοιπόν και στοίχημα (!!!), ότι:

το Σάββατο το μεσημέρι προβοκάτορες θα κυκλοφορήσουν την «είδηση», ότι «ο Ρωμανός πέθανε», προκειμένου να ξεχυθεί στους δρόμους το κουρδισμένο μαρξιστικό αληταριό -και με τη συνδρομή των γνωστών πλιατσικολόγων- να κάψει την Αθήνα κι ολόκληρη την Ελλάδα!



Και τι κάνει για να προλάβει το κακό που έρχεται, η συγκυβέρνηση της «ευνομίας παντού» (πουθενά); 
Συνεχίζει να χαϊδεύει τους αφιονισμένους παρακρατικούς, δίνοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς το «πράσινο φως», για να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους. 
Ίσως γιατί είναι και δικά της σχέδια…



Αντίοχος

 
Πηγή



http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_56.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου