12 Δεκ 2014

Τρoμοκράτες γάζωσαν με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ ...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΚΡΙΣΙΜΗ" ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ (ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ), ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΤΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ή ΑΣΤΑΘΕΙΑ!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ




Τρομοκρατικό χτύπημα κατά της πρσβείας του Ισραήλ, με τους τρομοκράτες να "γαζώνουν" το κτίριο χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα, σημειώθηκε στις 03.15 τα ξημερώματα. Αμέσως τέθηκε σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που σαρώνουν την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας ταυτόχρονα ίχνη τους.
Οι άγνωστοι τέσσερις στον αριθμό, που επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, πέρασαν από το πλάι της πρεσβείας στην οδό Σώκου και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Από τους πυροβολισμούς, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο της πρεσβείας σε τοίχους και τζάμια. 

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή την οποία και έχουν αποκλείσει, βρήκαν 15 κάλυκες από καλάσνικοφ. Η επίθεση είναι παρόμοια με εκείνη στο σπίτι του Γερμναού πρέσβη.
Ψάχνουν δε τις κάμερες, για να δουν τις κινήσεις των δραστών, ενώ περιμένουν τη βαλλιστική εξέταση προκειμένου να δουν τι όπλο και ποιας οργάνωσης είναι.
Η ΕΛ.ΑΣ φοβόταν ότι θα υπάρξει χτύπημα και κλιμάκωση των ενεργειών μετά τις πορείες για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τη βόμβα στην τράπεζα στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με αξιωματικούς  η επίθεση έχει αρκετά όμοια στοιχεία  με εκείνη που είχε σημειωθεί εναντίον του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι από την οργάνωση «Λαϊκοί Αγωνιστές», πριν περίπου ένα χρόνοα όταν τέσσερις κουκουλοφόροι έριξαν με 2 καλάσνικοφ 60 σφαίρες
Η οργάνωση «Λαϊκοί Αγωνιστές» είχε αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, αλλά και για την αποτυχημένη επίθεση με ρουκέτα κατά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Βαρυμπόμπη.





http://www.defencenet.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου