18 Ιαν 2015

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ....

Ο Άκης ήθελε να σκοτώσει τον Σμπώκο; Απίστευτες πληροφορίες και σενάρια


akissbokos-474x252

 

Οι δύο “κολλητοί”, οι δύο “σύντεκνοι” την εποχή της παντοδυναμίας τους στο ΥΠΕΘΑ βρίσκονται τώρα απέναντι και μια άβυσσος τους χωρίζει. ΄Ακης Τσοχατζόπουλος και Γιάννης Σμπώκος σε μετωπική σύγκρουση με τον δεύτερο να καταγγέλει ότι ο πρώτος επεδίωκε ακόμη και την δολοφονία του.

Το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών το οποίο χρησιμοποίησε για βομβιστική επίθεση εναντίον του Γιάννη Σμπώκου, επειδή ο τελευταίος φέρεται να του χρωστούσε τεράστιο χχρηματικό ποσό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ανερχόταν σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο πρώην υπουργός είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για αυτή την βομβιστική επίθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε γίνει «στενός κορσές» γνωστού βαρυποινίτη για να διεκπαιρεωθεί η… «δουλειά», με τον βαρυποινίτη να μην συμφωνεί αρχικά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για το Newsit πρόκειται για “συνεργασία ποινικών και τρομοκρατών που είχε ως αποτέλεσμα συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις και πολλές εγκληματικές ενέργειες, με το κύκλωμα να έχει αμέτρητα «πλοκάμια», αφού υπάρχει εμπλοκή δικηγόρων, αστυνομικών, σωφρονιστικών υπαλλήλων και φυσικά πολιτικών προσώπων.

Κατηγορύμενοι αυτής της χωρίς προγηούμενο υπόθεσης, είναι επίσης ένας αστυνομικός, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, καθώς και πασίγνωστος δικηγόρος γνωστού βαρυποινίτη, ο οποίος κατά παραγγελία του αρχινονού έδινε χρήματα σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις «δουλειές» του… πηγη


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου