31 Μαΐ 2015

Δημοσιογράφος της REAL NEWS, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, που απεκάλυψε η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑΣ

ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;  ΟΧΙ!


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: ΔΙΑΨΕΥΔΩ το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου της κ. Δ. Πανανού.

Δημοσιογραφος της Real News παραποίησε τα στοιχεία που έδωσε η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην εφημερίδα και στην συγκεκριμένη δημοσιογράφο, όσον αφορά στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της ΕΛΣΤΑΤ, προκαλωντας την δίκαιη οργή της.

Κι επειδή στις μέρες μας τίποτα δεν γίνεται τυχαία και ο τύπος πολλάκις έχει αποδειχθεί υπερασπιστής της εξουσίας και του συστήματος, κατά την προσωπική μου αποψη, η παραποίηση αυτή, δεν είναι τυχαία.

Έρχεται μάλιστα το δημοσίευμα, σε μια "σατανική συμπτωματική στιγμή", που ο εισαγγελέας προτείνει την αρχειοθέτηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, καθώς κατά την άποψή του... "δεν προέκυψαν στοιχεία ενοχής" γι αυτούς που έβαλαν την χώρα μας στο Μνημόνιο και άρχισαν τα δεινά του ελληνικού λαού.

"Δικαιοσύνη" και ΜΜΕ (παραπληροφόρησης), πάντα είχαν μια σχέση "έρωτα" με τις πολιτικές εξουσίες .

Αυτός είναι και ο λογος που θεωρώ πως η παραποίηση δεν έγινε τυχαία, με απότερο σκοπό να ακυρώσουν τον αγώνα της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και να "συνεισφέρουν" στην προσπάθεια του εισαγγελέα, να αρχειοθετησει το μεγαλύτερο σκάνδαλο απο ιδρύσεως του Ελληνικού Έθνους.

Η "λιονταρίνα" όμως (όπως την αποκάλεσε ένας αγαπημένος μου φίλος, και συμφωνώ  απόλυτα μαζί του, με τον χαρακτηρισμό που της έδωσε), δεν ... χαμπαριαζει από τέτοια και "εγκαλεί" την δημοσιογράφο,  με την παρακάτω δήλωσή της που έστειλε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πόπη Σουφλή





                                  ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ
 
Με λύπη μου διάβασα το άρθρο της δημοσιογράφου κ. Δήμητρας Πανανού στην σημερινή (30-5-2015) Realnews, στην σελίδα 31, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
Όπως φαίνεται, η ως άνω δημοσιογράφος δεν έχει κατανοήσει το παραμικρό από την υπόθεση της ψευδούς διόγκωσης του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 από την μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ, όμως τολμάει να
γράψει περί αυτού. 
ΔΙΑΨΕΥΔΩ το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου της κ. Δ. Πανανού. 
Θεωρώ ότι η ευθύνη για την παραποίηση των γεγονότων και την σύγχυση που δημιουργεί στον αναγνώστη βρίσκεται αποκλειστικά στην ίδια την δημοσιογράφο, δεν νομίζω ότι έγινε σκόπιμα από αυτήν, απλώς η κυρία αυτή αδυνατεί να κατανοήσει ένα θέμα τόσο μεγάλης εθνικής σημασίας, και όπως φαίνεται, «πετάει» ρουκέτες για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι έκανε σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα. 
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θεωρώ ότι έχει προσβάλλει μια καταξιωμένη Εφημερίδα. 
Θα κάνει καλά στο μέλλον, η κυρία αυτή να ασχολείται με θέματα που της ταιριάζουν. 
Θα επακολουθήσουν διευκρινίσεις για το άρθρο της. 
Με μεγάλη εκτίμηση. 
Ζωή Γεωργαντά
30/5/2015

http://attikanea.blogspot.gr/2015/05/real-news.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου