13 Ιουν 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣΣΟΝΩΝ: Τα κακουργήματα γίνονται πλημμελήματα για τα 8 εκ ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του Καρατζαφέρη!

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ... "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ"... ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

 karatzaferis

Το εδώλιο του Τριμελουλς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ” έδειξε” το Συμβούλιο Εφετών στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο κ. Καρατζαφέρης παραπέμπεται να δικαστεί
για δύο κατηγορίες που
τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος και αφορούν ποσό περίπου 8 εκ. ευρώ το οποίο δεν είχε δηλώσει στα πόθεν έσχες που υπέβαλε την τριετία 2010-2012.


Αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης ήταν κατηγορούμενος για κακούργημα, ωστόσο, παραπέμπεται για πλημμελήματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν πως από τα στοιχεία της σε βάρος του δικογραφίας φέρεται να μην προέκυψε ίδιον όφελος από εκμετάλλευση της θέσεως του ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής. 

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι δεν προέκυψε δωροδοκία από τα εξοπλιστικά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα καθίσει στο εδώλιο για : ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την τριετία 2010-2012 και συμμετοχή στις off shore εταιρίες Catalina Ltd και Homeric TCI (με νόμο του 2010 απαγορεύεται συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εξωχώριες εταιρίες).

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο κ.Καρατζαφέρης, στις επίμαχες δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλε ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής:

-δεν δήλωσε 6,6 εκ δολάρια, ποσό σε λογαριασμό της Καταλίνα,
-δεν δήλωσε 1,65 εκ ευρώ που είχε λάβει με 3 εμβάσματα σε λογαριασμό της Καταλίνα από εταιρία που εμπλέκεται στην έρευνα για τις αμαρτωλές προμήθειες των εξοπλιστικών και
- δεν δήλωσε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.

Ο κ.Καρατζαφέρης δεν παραπέμπεται για ακίνητα αξίας περίπου 20 εκ ευρώ, τα οποία σύμφωνα με την ποινική δίωξη δεν είχαν δηλωθεί.

Η έρευνα, πάντως, συνεχίζεται αφού το δικαστικό συμβούλιο διατάσσει να εξεταστούν δύο ακόμη υποθέσεις που αφορούν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ σχετικά με λίρες που βρέθηκαν σε θυρίδα του Γ.Καρατζαφέρη και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ανήκουν στον εγγονό του, αλλά και τις μετοχές της City Press, για τις οποίες φέρεται να υπάρχει διαδοχική αγοραπωλησία.



Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου