1 Ιουλ 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΙΜΗΞΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 05.07.2015 «ΝΑΙ!»

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Ελληνες πληρωνουν εδώ και εξη χρονια πολύ ακριβα τις απατες και ανικανοτητα των δυο κομματων εξουσιας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και σε λιγο θα πληρωνουν ακομη ακριβωτερα διοτι επεσαν στην υπουλα στημενη παγιδα των «Μακκαβαιων» της εποχης μας (εκδικουνται τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη….) και ανεβασαν στην εξουσια ένα κομμα της δηθεν προοδευτικης αριστερας το οποιο μαζι με την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ παιζει το παιχνιδι τους.

Και τα τρια αυτά προδοτικα κομματα είναι γεματα με θυγατερες και υιους του Αβρααμ. Ενας λαος που εκλεγει κατά συνεχεια και καθ’ ολη την Μεταπολιτευση διεφθαρμενους, κλεφτες, προδοτες και απατεωνες είναι συνεργος αυτων.

Οι Μακκαβαιοι της εποχης μας που εδρευουν στην Wall Street της Νεας Υορκης και στο τετραγωνικο μιλλι του Λονδινου (City of London) για την επιτευξη των σχεδιων τους (παγκοσμια κυριαρχια!) προγραμματησαν να κανουν τον «Ελληνικο Λαο», αφου πρωτα τον απομυζησουν, τον ποιο «μισητο λαο» μεταξυ των λαων της Ευρωπης.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ: Η Ελλας, δηλαδη η χωρα που ευεργετησε την Ευρωπη όπως καμμια άλλη χωρα, επιλεχθηκε από τους Μακκαβαιους της εποχης μας ως «πειραματοζωο» πρωτα και μετα ως
«δολωμα» για το μεγαλυτερο τους θυμα, την Ε.Ε., στις χωρες μελη της οποιας και στα οργανα της, εχουν το πανω χερι.
Ελεγχοντας σχεδον ολοκληρωτικα τον παγκοσμιο τραπεζικο τομεα και τις ΗΠΑ φορτωσαν την Ελλαδα από την εποχη της Πρωθυπουργιας του Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη ‘η Κωστα Σημιτη με μεγαλο, κιβδηλο και μη βιοσημο χρεος ώστε με την μετακινηση αυτου στην Ε.Ε. να μετατρεψη αυτην την ιδια σε μια «Νεα Ελλαδα» η οποια θα αναγκαζονταν να δανειστη με ένα «GIGA ΜΝΗΜΟΝΙΟ» τεραστια ποσα για να «σωθη».

Ότι ζει σημερα η Ελλαδα θα ζησει σε λιγο ολοκληρη η Ευρωπη…και θα παρουσιαστει ως υπαιτιος η πατριδα μας!

Οι περιφημοι perpetual τιτλοι του Βαρουφακη ιδιοκτησιας της Ελλαδος θα βρισκονται στην ΕΚΤ και οι επισης perpetual τιτλοι ιδιοκτησιας των κρατων μελων της Ε.Ε. θα βρισκονται στην FED η οποια βρισκετα από το 1913 στα χερια των Μακκαβεων. Αυτό το οποιο γινεται σημερα με το δηθεν «θριλερ» του δημοψηφισματος και των διαπραγματευσεων είναι ενα αποπροσανατολιστικο «θεατρο».

Παρ’ όλα αυτά επιβαλλεται για τους κατωθι λογους, η συντριπτικη πλεοψηφια του
Ελληνικου Λαου να ψηφιση την 05.07.2015 με «ΟΧΙ».

Το «ΟΧΙ» μπορει να δυναμωση την διαπραγματευτικη θεση της Ελλαδος και να αναγκαση την ελληνικη κυβερνηση να αγωνιστη ηρωικα για μια βιωσιμη λυση. Το «ΟΧΙ» θα μας δυναμωσει για έναν αγωνα παλινορθωσης της εθνικης μας ανεξαρτησιας. Το «ΟΧΙ» περαν το ότι θα δωσει την δυνατοτητα στους Ελληνες να διαπραγματευθουν από «θεση ισχυος» θα πυροδοτησει και πολιτικες εξελιξεις που θα αλλαξουν ριζικα προς το καλυτερο το πολιτικο στστημα της Ελλαδος.

Η σημερινη πολιτικη ηγεσια της ηδη ρημαγμενης ελληνικης οικονομιας πρεπει να αναγκασθη να μην αποδεχθη τον ρολο δημιου για τον Ελληνικο Λαο, δηλαδη να μην υπογραψη παση θυσια, με οποιοδηποτε κοστος και με οποιοδηποτε περιεχομενο μια συμφωνια με την περιφημη Τρο’ι’κα. Η Ελλαδα οφειλει εκ των πραγματων να αντισταθη συντεταγμενα και με ομοψυχια.

Εκληση προς τα βοδια της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σ’ αυτους που είναι αποφασισμενοι να ψηφισουν την 05.07.2015 «ΝΑΙ!». Ο φοβος είναι ο χειροτερος εχθρος και τα εγχωρια και ξενα οργανα των Μακκαβαιων σας εκφοβιζουν συστηματικα διοτι υποτιμουν τον ορθολογισμο σας.

Το τυχων «ΝΑΙ!» σας θα είναι μια εθελοδουλη και αναξια αποφαση ασυμβατη με τις πολιτικες παραδοσεις της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Μην ξεχνατε τον Κολοκοτρωνη που το 1826 «εξοντωσε» τον Νενεκο με τους δυο χιλιαδες Ελληνες, οι οποιοι ως προσκυνημενοι πολεμουσαν στο πλευρο Ιμπραημ.

Δυστυχως οι πολλες χιλιαδες Ελληνες που πολεμουσαν στο πλευρο του πορθητη της «Βασιλευουσας» όπως και οι γερμανοτσολιαδες και ταγματασφαλιτες της γερμανικης κατοχης, επεζησαν….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de 01.07.2015

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου