19 Αυγ 2015

ΞΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ!

Οι φονιάδες της Υδρας είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου!!!

ΣΟΚ…
Τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου εκμεταλλεύτηκαν οι φονιάδες του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τους δύο από τους επτά Γεωργιανούς, βρήκαν τα αποφυλακιστήρια στις τσέπες τους.
Ο ένας είχε αποφυλακιστεί στις 14 Ιουλίου και ο άλλος στις 9 Ιουνίου.
Ο πρώτος βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού για κλοπές και ο δεύτερος στο κατάστημα των Τρικάλων για κλοπές και ληστείες. Και τους δύο τους συνόδευε υποσημείωση πως παρουσίαζαν βίαιη συμπεριφορά.
Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές και δεν είχαν μόνιμη κατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, μετά την Υδρα στόχο είχαν και τα υπόλοιπα νησιά του Αργωσαρωνικού, τον Πόρο και τις Σπέτσες.
Οι αστυνομικοί, ωστόσο, φαίνεται να είναι πεπεισμένοι πως οι Γεωργιανοί δεν είχαν σχεδιάσει την ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία, αλλά πήραν την απόφαση όταν πήγαν να φάνε στο εστιατόριο του θύματος και έμαθαν την οικονομική του κατάσταση.

Κρήτη :Δύο Βούλγαροι σκότωσαν 71χρονο Έλληνα για 100 ευρώ

Εξελίξεις στην στυγερή δολοφονία του ηλικιωμένου στις Μοίρες..
Ομολογία για τη στυγερή δολοφονία στις Μοίρες..
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 71χρονου στις Μοίρες....
επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι οι δράστες ήταν δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν το βράδυ στο Τυμπάκι.

Δύο Βούλγαροι  ήταν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 71χρονου στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 21χρονο από τη Βουλγαρία, οι οποίοι ομολόγησαν ότι την περασμένη Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου με κίνητρο τη ληστεία και σκότωσαν με πολλαπλές μαχαιριές τον 71χρονο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε  από την κόρη του, νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος,  το μεσημέρι της Πέμπτης, στο ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο κέντρο των Μοιρών.  Η τραγική γυναίκα αναζητούσε τον πατέρα της χωρίς να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί του και έτσι αποφάσισε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του.

Έτσι αποκαλύφθηκε το τραγικό τέλος του 71χρονου ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έκαναν λόγο από την αρχή για εγκληματική ενέργεια. Όμως κατά τη διάρκεια των ερευνών και καθώς στο σπίτι δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης ή αναστάτωσης, το σενάριο που επικράτησε ήταν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν οικεία πρόσωπα του ηλικιωμένου.

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν 100 ευρώ από το σπίτι του 71χρονου και στη συνέχεια έφυγαν αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άντρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, για να το εντοπίσει λίγες ώρες αργότερα η ίδια του η κόρη.

Οι δύο συλληφθέντες θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη για το έγκλημα που διέπραξαν. 

 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου