2 Αυγ 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Ρωσική Επιβεβαίωση για Εισβολή των Ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα από καιρού έχει δημοσιεύσει το ΕΜΠΡΟΣ σχετικά με την καθόλου αθώα εισβολή «κατατρεγμένων» λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, οι λαθρέμποροι (τούρκοι, όπως ξέρουμε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία) περνούν κρυφά μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη με βάρκες γεμάτες μετανάστες χωρίς ταυτότητα και τα έσοδα τα χρησιμοποιούν για να στηρίξουν οικονομικά την τρομοκρατία.
Αυτό επιβεβαίωσε και η υπηρεσία Eurojust που συντονίζει το δικαστικό έργο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από την Αφρική και την Μέση Ανατολή διέσχισαν την Μεσόγειο από τις αρχές του 2015 και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, αφού πρώτα καταπλεύσουν στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Μάλτα.
Η αρχιεισαγγελέας και επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ε.Ε., Βελγίδα Michele Coninsx δήλωσε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, ότι έχει πληροφορίες για την εισδοχή μελών του ISIL στην Ευρώπη από τις δικαστικές αρχές χωρών μελών της Ε.Ε. και ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει συναγερμό. «Δεν τους μετράμε, δεν έχουμε αριθμό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχει κανείς», ομολόγησε στους δημοσιογράφους.
Οι χώρες της νοτίου Ευρώπης έχουν επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι ισλαμιστές αντάρτες μπορεί να κρύβονται ανάμεσα στους μετανάστες. Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενισχυθεί από τις πρόσφατες επιτυχίες του ISIL που κερδίζει έδαφος στην Βόρειο Αφρική και ιδιαίτερα σε πολλές παραλιακές πόλεις της Λιβύης, καταλήγει η ανταπόκριση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου. Εφημερίδα Εμπρός

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου