13 Σεπ 2015

Ο γιος του Αλέξη Τσίπρα χτυπάει το σύστημα από μέσα σαν τον μπαμπά του

HILLΓράφει ο "Πιτσιρίκος"
Στο νηπιαγωγείο του ιδιωτικού σχολείου Χιλλ έγραψε το παιδί του ο Αλέξης Τσίπρας, γιατί στα δημόσια σχολεία πάει η πλέμπα και τα παιδιά των μεταναστών, ενώ γίνονται και καταλήψεις.
Ο Φοίβος-Παύλος θα πηγαίνει στο ίδιο νηπιαγωγείο με την κόρη του Πέτρου Τατσόπουλου, και θα της τραβάει τα μαλλιά στο διάλειμμα, για να της πάρει το...
κουλούρι.
Στο σχολείο υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία από δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, γιατί μπορεί κάποια νήπια να ήταν αντιμνημονιακά και να πλάκωναν στις φάπες τον Φοίβο-Παύλο, επειδή ο μπαμπάς του αγνόησε το δημοψήφισμα και ψήφισε το Μνημόνιο.
Τον Φοίβο-Παύλο συνόδευσε στο νηπιαγωγείο η μητέρα του Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία ήταν κομψή, λιτά ντυμένη, χαμογελαστή και μουγκή. Σαν γλάστρα.
Ο μικρός αδερφός του Φοίβου-Παύλου δεν συνόδευσε τον αδερφό του στην πρώτη μέρα του στο νηπιαγωγείο, αφού τον κρατούσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος του έδινε την φρουτόκρεμα με το καλαμάκι.
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή ιδιωτικού σχολείου για το παιδί του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως στο δημόσιο σχολείο το παιδί του θα ήταν ο σταρ, θα επισκίαζε τα φτωχόπαιδα και θα τους δημιουργούσε κόμπλεξ, οπότε είναι καλύτερα να είναι με τα πλουσιόπαιδα που είναι παιδιά που ανήκουν στην οικονομική ελίτ και όχι στην εργατική τάξη.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως έγραψε το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί -με τα χιλιάδες ευρώ που θα πληρώνει κάθε χρόνο- θα κινηθεί η ελληνική οικονομία, ενώ το δημόσιο σχολείο είναι τζάμπα και δεν βγαίνουν φράγκα.
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως έγραψε το γιο του σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί σκοπεύει να χτυπήσει το σύστημα από μέσα.
Ήδη, ο Φοίβος-Παύλος προτρέπει τα άλλα νήπια να γίνει κατάληψη, για να μειωθούν οι τιμές στις τυρόπιτες στην καντίνα του σχολείου, ενώ, μέχρι τα Χριστούγεννα,  σκοπεύει να ζητήσει την κρατικοποίηση των ιδιωτικών σχολείων.
Το οριστικό χτύπημα στην ιδιωτική εκπαίδευση θα δοθεί όταν γραφτεί σε ιδιωτικό σχολείο ο δεύτερος γιος του Αλέξη Τσίπρα, ο Ορφέας Ερνέστο Γκεβάρα, ο οποίος αυτή την εποχή μελετά το Κομμουνιστικό Μανιφέστο και το Κόκκινο Βιβλίο του Μάο.

πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου