5 Οκτ 2015

ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥΡΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ / ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Άρης Πουλιανός: Ο Βενιζέλος εξαφάνισε τα ευρήματα που ανατρέπουν την παγκόσμια ιστορία!!

ΤΟ ΞΕΡOYME ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ.

Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ) !!!


ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΦΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ….ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΖΗΜΙΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ....

ΕΔΙΝΕ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΛΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.

ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΚΕΙ ΤΟ 2004…

ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ!!!)

ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ!!!

ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ!!! ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ!!!

ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΓΙΑ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ!!!

KAI ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…

Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΙΩΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΟΥΣΑΝ!!!!!!!!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΛΛΛΗΝΕΣ!!!


ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΤΙ «ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ»…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΚΕΙ…

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!!!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ...ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΟΡΘΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700.000 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 1.000.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΣΑ!!!


ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΝΗΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΟΡΘΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (!!!) ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 11.000.000 ΧΡΟΝΙΑ… ΤΟΥ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥΣ HOMO ERECTUS TRIGLIENSIS ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙΑ ΙΔΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
http://www.logiosermis.net/2013/10/homo-erectus-trigliensis.html


Ακόμη λέει ότι ο “Τριγλιανός” είναι η αρχή της ανθρωπότητας, πρωτοεμφανίζεται στην Γη της Μακεδονίας και καλύπτει μια ζώνη από την Πίνδο έως την Μ. Ασία. Αυτή η ανακάλυψη γκρεμίζει εκ θεμελίων τις όποιες θεωρίες περί ” Ινδοευρωπαϊσμού “, ” Αφροκεντρισμού ” και του ” εξ’ Ανατολής ” φωτός… Παράλληλα αποδεικνύει την ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ της Ελληνικής φυλής. Έτσι αναδεικνύεται η Μακεδονία και η ΕΛΛΑΣ ως το Παγκόσμιο λίκνο του Πολιτισμού.


Ο Homo Erectus Trigliensis ηλικίας 11.000.000 ετών αποτελεί την μέγιστη απόδειξη!


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΟ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,

[«ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ» ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ «ΑΠΟΙΚΟΥ» ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α., Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΒΛ. ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΙΩΡΗ «ΔΡΑΒΙΔΕΣ: ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ») ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΩΣ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ – ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ]


ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ "ΛΟΥΣΥ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΧΡΩΜΑ (!!!) ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΛΕΥΚΟΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!


ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ (ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΙΘΗΚΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΗ «ΛΟΥΣΥ» ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΖΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΒΟΡΙΓΕΝΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΑΥΡΗ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ABORIGINAL…ΔΗΛΑΔΗ ORIGINAL=ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ=ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!!!, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ (Π.Χ. ΛΙΒΥΗ, ΜΑΡΟΚΟ, ΑΛΓΕΡΙΑ: ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΒΕΡΒΕΡΟΙ , ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΔΩ:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΩΛΚΟΥ:
Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΩΛΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ», ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΤΣΑΚΟΝΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΩΣ ΚΤΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΑΓΕΤ»!!!
ΦΕΤΟΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΣΕΜΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....  ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ !!!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΥΣΗΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΩΛΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» - «ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ» !!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ…


ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.....ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ https://www.youtube.com/watch?v=D81BI_GVn3c


ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/10/blog-post_25.html


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7710.html


ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/05/blog-post_19.html

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ 
ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_2594.html

(ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ)http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_4.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου