9 Νοε 2015

Και 3ο νεκρός μάρτυρας της υπόθεσης «Noor One»

noor11 

Περιέργες διαδρομές Χρυσής Αυγής-Εφοπλιστών-Τούρκων

Και τρίτος νεκρός όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός ρεπόρτερ του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Στους προηγούμενους προστέθηκε κι ο θάνατος μίας γυναίκας που επισκεπτόταν Tούρκους κατηγορουμένους!


Ο πρώτος θάνατος-μυστήριο υπό «αγνωστες συνθήκες»  έγινε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 το απόγευμα. Ο Τουρκους που έχεσε την ζωή του ήταν κρατουμένος που φερόταν  ως αρχηγός της  διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-1 από το Ντουμπάι στην  Ελευσίνα

Ο δευτερος καταζητούμενος δολοφονήθηκε στην Κωντσαντινούπολη μια εβδομάδα μετά και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν βασικός εμπλεκόμενος απο το Ιραν με το όνομα Αχμέντ Σ. («Espresso»).

Στη λίστα των θυμάτων, προστέθηκε και μία γυναίκα όπως αναφέρει το «Βήμα», η οποία φέρεται -σύμφωνα με ορισμένες αστυνομικές πηγές- δολοφονήθηκε προσφάτως σε χώρα της βορείου Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Βέλγιο και είχε σχέσεις με τους Τούρκους κατηγορουμένους. 

Περιέργες διαδρομές Χρυσής Αυγής-Εφοπλιστών-Τούρκων

ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΑΠΟΡΙ» ΚΑΙ ΤΗ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο χρυσαυγίτης ‘κάπτεν’ και το μυστικό του Noor One
«Αν μου βάλει τον Ελληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο, μου το πάει στο Πορτ Σάιντ, καβαλάει ο άλλος και συνεχίζει…». Πρόκειται για απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του προφυλακισμένου για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο NOOR ONE, Αιμίλιου Κοτσώνη.
Ο χρυσαυγίτης ‘κάπτεν’ και το μυστικό του Noor One
Στη συνομιλία που έχει με συνεργάτη του, εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσλάβουν βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως υποπλοίαρχο για το περιβόητο πλοίο! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον προφυλακισμένο βουλευτή Α’ Πειραιά Νίκο Κούζηλο.
Μπορεί η συνεργασία τελικά να μην έκλεισε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής να μην οδήγησε το πλοίο της ηρωίνης στην Αίγυπτο, όμως μέσα από τους διαλόγους προκύπτει πως ο Ν. Κούζηλος είναι πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης πρωταγωνιστών της υπόθεσης. Μάλιστα, στις συνομιλίες αναφέρεται ότι ο χρυσαυγίτης τούς ενημερώνει για επιθέσεις που γίνονται και αν συμμετείχε ή όχι η Χρυσή Αυγή.

Ακόμη κι Εφέτης μπλεγμένος με στημένα παιχνίδια και τo Noor One


πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου