31 Δεκ 2015

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο Α.Τσίπρας [βίντεο] - Ο ΕΒΡΑΙΟΣ CIPRAH ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ....ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ - ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ) ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΟΚΡΗΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ......ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!



Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τους «τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος» άκουσε στις 10:00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας. Στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού βρίσκονταν ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ και ο Υπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τον...
Υπουργό Αθλητισμού για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, ενώ ο δεύτερος «βρήκε» και συμμαθητή του ανάμεσα στα μέλη της χορωδίας. Λίγο μετά τις 10:30 το Μέγαρο Μαξίμου γέμισε με παιδικές φωνές, των μελών της χορωδίας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, ενώ στις 12:00 τα κάλαντα έψαλε χορωδία παιδιών συλλόγων Βορειοηπειρωτών. 


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου