27 Ιαν 2016

Η Α Θ Α Ν Α Τ Η Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Η Τ Α

apolloneo03net2

‘Αν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μία ανθρωπότητα έστερημένη της ‘Ελληνικότητας , η εικόνα που θα προέκυπτε θα ήταν εκείνη ενός κόσμου βυθισμένου στην αγνοία , την δυστυχία , την πείνα , την εξαθλίωση , την τυραννία , την αγριότητα ,και την παράνοια . Ό Έλληνικός τρόπος αντιλήψεως της ζώης Και του κόσμου εφαρμοζόμενος στο πνεύμα και στην πράξη ως διάλογος , έλεγχος , έρευνα , θεωρία , άπόδειξη , με μία φράση :

έλλογη προσέγγιση της πραγματικότητας

είναι σήμερα περισσότερο ύπαρκτός και ίσχυρός , όπου γής , άπό κάθε άλλη περιόδο .

Μετά την ίστορική δολοφονία της , τον Μεσαίωνα , τήν άβέβαιη έπανεμφάνιση της στην Άναγέννηση , την δημιουργική της παρουσία στούς έπόμενους αίώνες , ή Έλληνικότητα σήμερα , στην έποχή των ήλεκτρονικών ύπολογιστών , έδειξε με τον πιο έπιβλητίκο τρόπο , ότι , ό,τι σπουδαίο διαθέτει ό άνθρωπος,

 

τήν Έπιστήμη , τήν Τεχνολογία , την Δημοκρατία , τον Στοχασμό και τόν Πολιτισμό είναι αποκλειστικώς τέκνα δικά της.

 

Δώρο χωρίς άνταπόδοση της Έλλάδός πρός τήν άνθρωπότητα ήταν ή προσφορά αυτή , άνθος πού φύτρωσε σε μία γωνιά του πλανήτη και έγονιμοποίησε με την γενεσιουργό γύρη του όλόκληρη την Γή.

 

Αύτή ή γωνιά , πού έδαφικά συμπίπτει με το σημερινό κράτός ΄΄Ελλάδα΄΄ , ΄΄άμείφθηκε΄΄ στην συνέχεια γιά άμέτρητους αίώνες μέ τό αίμα , την καταστροφή , τον βανδαλισμό , την τυραννία , το σκότος , την ταπείνωση , δηλαδή με το μίσος του Έξουσιασμού , πού έδρασε έκληματικά και δρά άκόμη , ως θρησκευτικός , κρατικισμός και κοινωνικο – οικονομισμός .

 

Ή βαρβαρότης ώργίασε και άκόμη όργιάζει σ’ένα χώρο , πού είναι ίερός και άπαραβίαστος για όλη τήν άνθρωπότητα , πού θάπρεπε να είναι τόπος προσκυνήματος ,

 

πού θάπρεπε κυρίως καί πρωτίστως νά λειτουργή ώς οδηγός – δείκτης τού τί είναι άληθινό καί τί ψευτίκο , τού τί είναι έλλογο καί τί παράλογο ,

 

ένί λόγω τού τί είναι Έλληνικό καί τί μή Έλληνικό .

 

Έτσι τό άρχαίο πανάκριβο δώρο τής Έλληνικότητας πρός τήν άνθρωπότητα θά άνηπαρήγετο συνεχώς καί δημιουργικά , για να προσφερει νέα εύργετήματα και λύσεις στα προκύπτοντα άδιεξοδα , άλλα και για να χρησιμεύη ως άποτρεπτικό της Έκτροπής που έπεχείρησαν και επιχειρούν οί έξ – ουσιαστές με την διαστρέβλωση , ΄΄Ιδιοποίηση΄΄ , πλαστογράφηση και εκβαρβάριση του άπεφθώς Έλληνικού .

 

Όσο γιγαντώνεται ή Έλληνικότητα στον κόσμο τόσο ή άνάγκη συνειδητοποίησεώς της γίνεται πιο έπιτακτικη .

 

Δεν χρειάζεται να προσπαθήση κανείς , για να πράξη η συνειδητοποίηση αύτή .

 

Ή Έλληνικότητα ΄΄ λειτούργεί ΄΄ με δικούς της νόμους :

 

κανείς δεν την προπαγάνδισε ποτέ , κανείς δεν την έκανε ΄΄ ίδεολόγημα ΄΄ ποτέ , κανείς δεν αγωνίστηκε ποτέ για να κυριαρχήση αύτή πάνω στον πλανήτη .

 

‘ Επεβληθή ΄΄ άπό μόνη της ΄΄ χάρις στην τεράστια πνευματική δύναμη και άλήθεια που έγκλείει ’

 

όπως μόνη της θα ΄΄ λειτουργήσει ΄΄ και στις συνειδήσεις των άνθρώπων ,

 

αύτών πού ζούν και σκέπτονται έλληνικά χωρίς να το ξέρουν .

 

Αύτοί θα βιώσουν αύτομάτως κάποια στιγμή Το γεγονός ότι αύτή είναί ή μονή και γνήσια πνευματική τους μητέρα

 

Ή στιγμή άυτή πλησιάζει .

 

Άς μη σας γελάη ή σημερίνη λύσσα του έβραϊκού Έξουσιασμού .

 

Προσέξτε την μάχη που δίνει σε παγκόσμια κλίμακα : Είναι μάχη σπασμωδική , ξετσίπωτη , παιδαριώδης . Στηρίζεται , στο ψευδές το μυστικιστικό , το παραδοξολογικό .

 

Τα ΄΄ πνευματικά ΄΄ όπλα που χρησιμοποιεί είναι για γέλια .

 

Άντί της εύτυχίας μιάς πολιτισμένης άνθρωπότητας

 

προτείνει

 

Μεσσίες , Προφήτες , Δόγμα , Έξορκισμούς , Θεοκρατία , και Μυστήριο . Είναι φανερό πλέον , Ότι το ΄΄ συνταγολόγιο ΄΄ του . . .

 

. . Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε !

 

Και είναι βέβαιο , ότι αν οί ΄΄ συνταγές ΄΄ του αύτές ΄΄ έπιασαν ΄΄ κάποτε στον κόσμο χωρίς έπιστημή , χωρίς ηλεκτρονική τεχνολογία , χωρίς έπαφή με το Διαστημά ,

 

σήμερα είναι σαν να ζητά άπό τον σύγχρονο άνθρωπο να ξαναγυρίση στην πείνα ,

 

το έρεβος και στην βαρβαρότητα ,

 

άποκηρύσσοντας και αποβάλλοντας ό,τι καλό έχει κατακτήσει άφ’ότου ζή .

 

Δεν ύπάρχει καμμία δύναμη , που να μπορεί να αποτρέψη την αναγνώριση της Έλλάδος ως γενέτειρας του Πολιτισμού της έξελληνιζόμενης οίκουμένης . Ή έπερχόμενη άυτή πραγματικότης είναι το όραμα παντός πνευματικά Έλληνος .

 

Προβλέπουμε έλλογα και άγγίζουμε χειροπιαστά το μέλλον μας . Όσο ο έβραϊκός έξουσιασμός θα συρρικνώνεται , τόσο το έβραϊκό , ΄Ρωμαίϊκό κατασκευασμά ( κρατικισμός – θρησκευτικισμός – κοινωνικοοίκονομισμός ) , που έπί 2.100 χρόνια συντήρησε την ήττα , την άφελλήνιση , την άγνοια , το μίσος ,

 

και τον σκοταδισμό ,

 

πάνω στον ίερό μας χώρο θα ύποχωρή .

 

Και αν ποτέ ( ξανά ) σκοτεινιάσει ο κόσμος Άπό καινούργιους βαρβάρους Και δεισιδαίμονες , ή λεξή Ε Λ Λ Η Ν Α Σ θα εξακολουθήσει να σημαίνει έκείνον που κρατάει τη σκεψη του άφοβη , άδέκαστη και έλεύθερη , γιατί μόνον ό έλεύθερος μπορεί να καταφάσκει στην τραγική ούσία της ζωής πεθαίνοντας άδεώς , χωρίς φόβο δηλαδή , και γενναίως και το σημαντικότερο χωρίς άνταπόδοση σε άμφίβολης ευφυΐας ΄΄ Κήπους της Έδέμ ΄΄ .

 

Γύρνα πίσω στο Φώς και την Σοφία τών Έλληνων Προγόνων σου , ώς άρμόζει για να λέγεσαι και να είσαι Έλληνας .

 



 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

http://www.arxaiaithomi.gr

kerberos-hellas

1 σχόλιο: